Τὸ ἀναρμόδιον ὑπουργεῖον ἀ-Παιδείας!!!

Ἀντώνης Λιᾶκος

Κι ἐφ’ ὅσον τὸ σύστημα ποὺ στηρίζει τὸ ὑπουργεῖον ἀ-Παιδείας στοχεύει στὸν πλήρη μας ἀφελληνισμό, τί θὰ κάνῃ; Θὰ στηρίξῃ τοὺς  Λιάκους καὶ τὶς οὐρές τους, πρὸ κειμένου νὰ ἀγνοηθῇ ἡ ἑλληνικὴ ἱστορία. Ὅταν δημιουργοῦν δασκάλους ἀνθέλληνες, ἔχουν ἐπιτύχει τοὺς στόχους τους. Οἱ διδάσκαλοι ἐκπαιδεύουν παιδιά. Συνεπῶς, ξεκινώντας ἀπὸ τὰ Πανεπιστήμια, καταλήγουν στὰ μυαλὰ τῶν παιδιῶν μας. Τὰ ὁποῖα κι ἀχρηστεύουν θρασύτατα!!!

Ἰδοῦ ἡ ὑπουργὸς ἀ-Παιδείας:

Θάλεια Δραγώνα

Για μια ακόμη φορά το σκάνδαλο του παράνομου καθηγητή της «ιστορίας» Αντώνη Λιάκου συζητήθηκε στη Βουλή
….Και για μια ακόμα φορά η αχυρο-υπουργός «έκανε την πάπια», διότι τον Λιάκο στηρίζει η υπερ εξουσία που ονομάζεται, «ανθύπατος ΑΛΕΒΙ-ζάτος» (δελτίον τῶν 11)

 Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *