Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:23 - 09/05/2011

Το facebook είναι το μεγαλύτερο κατασκοπευτικό project στην ανθρώπινη ιστορία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η θέση που εξέφρασε μιλώντας στο ρωσικό πρόγραμμα RT, ο άνθρωπος που γονάτισε τις ΗΠΑ με τις διαρροές εκατομμυρίων διαβαθμισμένων εγγράφων της ομοσπονδιακής κυβέρνησής τους, ο Τζούλιαν Ασάνζ. Και αυτό, γιατί συλλέγει αυτόματα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και τα περνάει στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Έτσι, οι Αμερικανοί γνωρίζουν τις συνήθειες, τις κοινωνικές επαφές, τις διευθύνσεις, τους τόπους διαμονής, τους συγγενείς και πολλές άλλες πληροφορίες, οι οποίες μάλιστα αποθηκεύονται στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Ασάνζ, ο οποίος όπως είναι φυσικό, βρίσκεται στο στόχαστρο των ΗΠΑ, τόνισε ότι το facebook είναι το πιο αηδιαστικό από όλα τα κατασκοπευτικά εργαλεία που ανακαλύφθηκε ποτέ. Και υπογράμμισε ότι οι χρήστες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι προσθέτοντας μια επαφή στον λογαριασμό τους, στην ουσία δουλεύουν για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας την δεξαμενή πληροφοριών που διαθέτουν. Φυσικά, ο Ασάνζ δεν εξαίρεσε και άλλους ενδιαφερόμενους, λέγοντας ότι μπορούν άνετα να «χακέψουν» την πλατφόρμα ή να πάρουν τις πληροφορίες που θέλουν απευθείας από τους Αμερικάνους, σε αντάλλαγμα για άλλες υπηρεσίες.

Και δεν έμεινε εκεί: το facebook, η Google and το Yahoo, όλες μεγάλες αμερικανικές εταιρείες, έχουν προνοήσει για την πρόσβαση στα δεδομένα τους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Και μπορεί να μην είναι όλα στα χέρια τους, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες έχουν το πολιτικό & νομικό οπλοστάσιο να ασκήσουν πίεση και αν αποσπάσουν αυτού που θέλουν, όταν το θέλουν…

Είναι πάντως χαρακτηριστικό το ότι ο ιδρυτής του facebook, Mark Zuckerberg, πρόσφατα εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με την ανωνυμία στο διαδίκτυο. Η θέση του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με επιχειρηματίες του χώρου να τονίζουν ότι η διατήρηση του incognito επιτρέπει στους ανθρώπους να αποκαλύπτουν εαυτούς σε όλη τους την ωμή πρωτόγονη ομορφιά… Σύμφωνα όμως με τον Ασάνζ, οι κυνηγοί των ψυχών των ανθρώπων, έκαναν μια κίνηση ματ, στοιχηματίζοντας στην κοινή βλακεία των ανθρώπων…

Έτσι, πάνω από ένα δις άνθρωποι, «παγιδεύτηκαν» στο διαδίκτυο και ο αριθμός τους ολοένα αυξάνεται. Μάλιστα, το management μεγάλων εταιρειών των media, υποχρεώνουν πλέον τους εργαζομένους, να δημιουργούν προφίλ στο facebook ή στο ρωσικό του ανάλογο, VKontakte. Όμως, τα προβλήματα με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων, δεν τελειώνουν εκεί: υπάρχουν αναφορές ότι τα κινητά τηλέφωνα και πολλά λειτουργικά συστήματα για κινητά, διατηρούν φωτογραφίες και πληροφορίες για τις κινήσεις των κατόχων των συσκευών και τα στέλνουν σε δίκτυα! Ήδη, ανάλογες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί στη Ρωσία, με την FSB να εξελίσσεται σε σπουδαίο χρήστη νέων τεχνολογιών! Ήδη, η εταιρεία Yandex (ρωσική μηχανή αναζήτησης) παραδέχθηκε ότι έδωσε στη ρωσική μυστική ομοσπονδιακή υπηρεσία υλικό… Η μεγάλη δυσκολία; Η διαχείριση του μεγάλου όγκου των πληροφοριών και η αξιολόγησή τους.

Σύμφωνα με Ρώσους δημοσιογράφους, οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, βασίζονται στην αρχή της πυραμίδας του Maslow. Δηλαδή: η μεγαλύτερη των αναγκών, είναι η ανάγκη έκφρασης. Έτσι, λίγοι αναλογίζονται για τις πληροφορίες που τοποθετούν στα δίκτυα και τις οποίες «λιμπίζονται» οι μυστικές υπηρεσίες… Δεν μπορούν πια οι άνθρωποι να ζήσουν πλέον χωρίς την κοινωνική δικτύωση, λένε ειδικοί…

elkosmos.gr

Σχετικό άρθρο εδώ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*