ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Φοβάμαι τους Έλληνες. Φοβάμαι ότι θα ξαναφέρουν στην εξουσία, κάποια στιγμή τελειωμένα κόμματα.
Από χθες ακούω και διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για την κ. Κατσέλη. «Είναι κυρία με Κ κεφαλαίο, είναι γυναίκα με καρύδια κ.λπ.». Κάτι αντίστοιχο διάβασα και για τον κ. Ρομπόπουλο.
Να μην πω για το συνειδησιακό πρόβλημα της κας Παπανδρέου (θες να αλλάξουμε? Πάρε το βιοποριστικό μου πρόβλημα και δώσε μου το συνειδησιακό σου), κι αυτό σχολιάστηκε από κάποιους με πόνο ψυχής. Κι αν την επόμενη εβδομάδα ο Χ βουλευτής παραιτηθεί και πέσει η Μέρκελ (Jefry εννοώ), θα του κάνουμε κι άγαλμα??? Πάμε καλά? Ξεχάσαμε κιόλας?

Όλοι οι προαναφερόμενοι κι αυτοί που θα ακολουθήσουν, δεν ψήφισαν Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο, νόμους, φόρους, τέλη, εξαθλίωση, πείνα, ταπείνωση, ΘΑΝΑΤΟ? Δηλαδή μας έχωσαν στον τάφο (κάποιους κυριολεκτικά) κι επειδή αρνούνται να μας βάλουν το στεφάνι, ξαφνικά θα γίνουν και ΚΑΡΥΔΑΤΟΙ? Είμαι λογική ή είμαι τρελλή? Πραγματικά δεν ξέρω και για να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και να το ψάξω. Όσο υπάρχω όμως (και θα υπάρχω για πολύ ακόμα, διότι ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων, που όσο πιο πολύ τους χτυπάς και όσο πιο πολλά χάνουν, τόσο πιο πολύ πεισμώνουν και τα καταφέρνουν) ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ

ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.


Μετά τιμής


Ιωάννα

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *