Το μαγνητικό πεδίο της πολικότητας στους ηλιακούς πόλους θα αντιστραφεί και αυτό θα γίνει (ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο) το Μάιο του 2012

Το μαγνητικό πεδίο της πολικότητας στους ηλιακούς πόλους θα αντιστραφεί και αυτό θα γίνει (ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο) το Μάιο, που σημαίνει ότι τα θετικά πεδία, θα εμφανιστούν στο Βόρειο και Νότιο πόλο και τα αρνητικά πεδία θα εμφανιστούν στον Ισημερινό, σύμφωνα με το Εθνικό Αστρονομικό Παρατηρητήριο της Ιαπωνίας και άλλων ιδρυμάτων.

Ο ήλιος μπορεί να εισέρχεται σε μια περίοδο μειωμένης δραστηριότητας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες στη Γη, σύμφωνα με Ιάπωνες ερευνητές. Όταν ένα παρόμοιο φαινόμενο συνέβη περίπου πριν από 300 χρόνια, η μέση θερμοκρασία της Γης έπεσε ελαφρώς.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Ιαπωνίας και του Riken Ίδρυμα Ερευνών δήλωσε στις 19 Απριλίου ότι η δραστηριότητα των ηλιακών κηλίδων φαίνεται να μοιάζει με ένα 70-ετή κύκλο στη διάρκεια του 17ου αιώνα, στην οποία ο Τάμεσης του Λονδίνου πάγωσε και άνθη της κερασιάς άνθισαν αργότερα από το συνηθισμένο στο Κιότο.

Διάρκεια του 17ου αιώνα, στην οποία ο Τάμεσης του Λονδίνου πάγωσε

 Σε αυτή την εποχή, γνωστή ως ελάχιστη, οι θερμοκρασίες εκτιμάται ότι ήταν περίπου 2,5 βαθμούς χαμηλότερες από ότι στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η ιαπωνική μελέτη διαπίστωσε ότι η τάση της τρέχουσας δραστηριότητας των ηλιακών κηλίδων είναι παρόμοια με τα αρχεία από εκείνη την περίοδο.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ενδείξεις με ασυνήθιστες αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο στον ήλιο. Κανονικά, το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αντιστρέφει περίπου μία φορά κάθε 11 χρόνια. Το 2001, ο μαγνητικός πόλος του ήλιου βόρεια, που ήταν στο βόρειο ημισφαίριο, γυρνάει προς τα νότια.

Ενώ οι επιστήμονες είχαν προβλέψει ότι η επόμενη αλλαγή θα ξεκινήσει από το Μάιο του 2013, η παρατήρηση της ηλιακής δορυφορικής Hinode, διαπίστωσε ότι ο βόρειος πόλος του ήλιου έχει αρχίσει να αλλάζει περίπου ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Δεν υπήρξε καμία αξιοσημείωτη αλλαγή στο νότιο πόλο.

Αν αυτή η τάση συνεχιστεί, ο βόρειος πόλος θα μπορούσε να ολοκληρώσει το Μάιο του 2012, αλλά θα έχουμε και τη δημιουργία τεσσάρων μαγνητικών πόλων στη δομή του ήλιου, με δύο νέους πόλους να  δημιουργούνται στην περιοχή του ισημερινού του πλησιέστερου άστρου μας.  

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *