Το κάπνισμα και οι «ευεργετικές» του ιδιότητες!

Καλημέρα σας. Πολλα έχουν ακουστεί από τους πολιτικούς και τα μηντια για τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος αλλά τίποτε για το ότι οι ακόλουθες ασθένειες με το κάπνισμα τσιγάρου μπορούν να θεραπευτούν η καταπραϋνθούν.
Nόσος του Πάρκινσον, επαναστένωση, η οποία είναι η απόφραξη των στεφανιαίων αρτηριών, ασθένειες των ούλων, του Alzheimer, ελκώδη κολίτιδα, αλλεργικές ρινιτιδα-επιπεφυκίτιδα, αλλεργικό άσθμα, άτοπο έκζεμα και τροφική αλλεργία, η φυματίωση, το εμφύσημα, …….

Διαβάστε περισσότερα
καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιαγγειακες απόφραξεις, το σάρκωμα Kaposi,…(μια μορφή καρκίνου του δέρματος που πλήττει κυρίως τους ηλικιωμένους άνδρες στις μεσογειακές περιοχές της Νότιας Ιταλίας, την Ελλάδα και το Ισραήλ), ο καρκίνος του μαστού, το σύνδρομο Ντάουν, σύνδρομο Τουρέτ, η σχιζοφρένεια, τον εθισμό κοκαΐνης, του παχέος εντέρου και του προστάτη, Helicobacter λοίμωξη του πυλωρού, θηλώδη καρκίνο του θυρεοειδούς, προεκλαμψίας, νευρικού σωλήνα σε βρέφη, υπέρταση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης’.

Λεπτομέρειες των σχεδίων έρευνας ειδικών εμπειρογνωμόνων όσον αφορά τα οφέλη του καπνίσματος μπορεί να βρεθεί σε http://www.forces.org στο κουμπί Scientific Evidence

e-mail αναγνώστη στο -http://taxalia.blogspot.com/

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *