Το Ιράν προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει το έδαφος των ΗΠΑ

Το Ιράν προειδοποιεί ότι σε περίπτωση επίθεσης εναντίον του θα καταφέρει χτύπημα στο έδαφος των ΗΠΑ.
Αυτό δήλωσε ο ταξίαρχος του Σώματος των Φρουρών της ισλαμικής επανάστασης Μασούντ Ντζαζαερί.«Σε περίπτωση οποιασδήποτε επίθεσης από την πλευρά μας θα επακολουθήσει συντριπτική απάντηση. Θα δράσουμε όχι μόνο στα όρια της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου, ούτε ένα σημείο στις ΗΠΑ δεν θα είναι ασφαλές από τις επιθέσεις μας», υπογράμμισε. Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ο Ντζαζαερί, το Ιράν δεν θα αρχίσει πρώτο μια πολεμική σύρραξη.

http://greek.ruvr.ru/2012_04_03/70561976/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *