Το Ημερολόγιο Των Μάγιας , To Παράθυρο Της Μεγάλης Αλλαγής Και Το Τέλος του Κόσμου στις 2 Ιουνίου 2013!

Αγαπητοί μου,
Είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε ένα παράθυρο του χρόνου που δεν έχει όνομα, αλλά είναι μέσα σε αυτό που οι Μάγια αποκαλούν ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , παράθυρο που συνδέθηκε την 21η Δεκεμβρίου του 2012 και θα ολοκληρωθεί σε περίπου τρία χρόνια.

Αυτό το παράθυρο αρχίζει στις 18 Φεβρουαρίου ου , το 2013 και συνεχίζεται για περίπου τρεισήμισι μήνες μέχρι τις 2 του Ιουνίου Β ‘ , το 2013. Ωστόσο, θα μπορούσε να διαρκέσει για όσο διάστημα χρειασθεί να ολοκληρωθούν οι αλλαγές συνθηκών, έως και το τέλος του Αυγούστου.

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζεται αυτό το σημαντικό χρονικό διάστημα και τι μπορεί να σημαίνει για εσάς.
Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους αυτό το παράθυρο δημιουργήθηκε. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω.
Πρώτον, οι Μάγια , έχουν προβλέψει εδώ και καιρό ότι αν είχαν να επιλέξουν τη στιγμή που η μετάβαση της συνειδητότητας από αρσενική σε θηλυκή συνείδηση ​​ ​​θα άρχιζε, θα επέλεγαν τις ημερομηνίες του Φεβρουαρίου 18/19, το 2013. Έγραψα γι ‘αυτό εδώ και πολύ καιρό. Θα το δούμε σαν μια ανατολή που γίνεται φωτεινότερη και φωτεινότερη μέρα με την ημέρα.

Την ίδια στιγμή, είπαν ότι δεν γνωρίζουν πραγματικά ορισμένα πράγματα, όπως το πότε ακριβώς η Μητέρα Γη θα αποφασίσει να ξεκινήσει η προφητεία των Μάγια .
Αυτό που οι Μάγια μου έχουν πει για τις 18 ης Φεβρουαρίου, 2013 είναι ότι είναι η στιγμή που η ενέργεια μέσα στη Μητέρα Γη αρχίζει να ρέει σε ένα νέο σχήμα.

Αμφιβάλλω αν θα το νιώσετε αυτό στην καθημερινή σας ζωή, αλλά οι Μάγιας λένε ότι είναι μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Δεύτερον, η NASA έδωσε μια δημόσια προειδοποίηση περίπου ενάμιση με δύο χρόνια πριν σχετικά με τις ηλιακές εκλάμψεις. Ήταν μια τρομερή πρόβλεψη. Θα πάρει λίγο χρόνο για να το εξηγήσω.
Το 2000, είχαμε τον πανικό με τον Y2K, γύρω από τη συνειδητοποίηση ότι αν τα ημερολόγια μέσα στους υπολογιστές του κόσμου δεν επισκευάζονταν, αυτοί θα διάβαζαν «2000», και έτσι θα σταματούσαν να εργάζονται τη στιγμή της αλλαγής του χρόνου. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από εσάς θυμάστε αυτά τα γεγονότα καλά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις του κόσμου περισσότερο ή λιγότερο ,να πανικοβληθούν . Οι προβλέψεις ήταν άγριες, αλλά ακριβείς. Εάν οι υπολογιστές του κόσμου σταματούσαν να δουλεύουν, οι περισσότερες από τις υλικές ανάγκες μας δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν και η ζωή στη Γη θα μπορούσε να αμφισβητηθεί, τουλάχιστον.
Στη συνέχεια, ένας Γάλλος έσωσε τον κόσμο, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα λογισμικού που διόρθωσε τους υπολογιστές και τους επέτρεψε να συνεχίσουν να εργάζονται στα μέσα του 21 ου αιώνα.

Καθώς περνούσε ο καιρός, ο κόσμος συνέχισε την εξάρτησή του από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και σήμερα όλες οι πτυχές της ζωής μας ελέγχονται από αυτά. Τροφή, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, βενζίνη, ανταλλακτικά, ιατρική, ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ από υπολογιστές.

Εάν οι υπολογιστές σταματούσαν να λειτουργούν σήμερα, οι επιπτώσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερες από ότι θα ήταν το 2000.
Έχει αναλυθεί ότι αν το διαδίκτυο κατέρρεε μόνιμα, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν μέσα σε λίγους μήνες μόνο και μόνο επειδή δεν θα υπήρχε τροφή ή νερό.

Η NASA ΈΧΕΙ προβλέψει ότι κατά τη διάρκεια του μέγιστου ύψους του ηλιακού κύκλου Solar Cycle 24
, στο οποίο μπαίνουμε πολύ σύντομα, όλες οι μνήμες ηλεκτρονικών υπολογιστών θα μπορούσαν να διαγραφούν.Εξαίρεση σε αυτό θα ήταν οι σκληροί δίσκοι, τα DVD, κλπ που είναι σε κλουβιά Faraday (Faraday Cages) ,τα οποία προστατεύουν το εσωτερικό τους από εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την ακτινοβολία. Εάν αυτές οι μονάδες μνήμης εξαλείφονταν, ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο μας σε όλο τον κόσμο θα κατέρρεε. Ο κόσμος θα γινόταν μαύρος .Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα συνέβαιναν άμεσα. Η NASA έχει υπολογίσει ότι αυτό μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή προς την κορυφή του ηλιακού κύκλου από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο του 2013 και θα μπορούσε να διαρκέσει μεταξύ ενός και εννέα μηνών.

Αυτό θα ήταν μια σημαντική ανθρώπινη καταστροφή.

Στην Αγγλία δεν πιστεψαν τις εκθέσεις της NASA και ερεύνησαν τα δικά τους δεδομένα. Σύντομα διαπίστωσαν ότι η NASA είχε απόλυτο δίκιο. Κόκκινες σημαίες ανέβηκαν σε όλο τον κόσμο για τις κυβερνήσεις που τώρα προετοιμάζονται για αυτό το ενδεχόμενο.
Η Ρωσία στη συνέχεια επέστρεψε με ακόμη πιο δεινό σενάριο που εκτείνεται πέρα από ό, τι προέβλεπε η NASA.

Δεν μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος μας με το Y2K. Θα πρέπει να είχαμε ήδη επιβραδύνει την εξάρτησή μας από τα ηλεκτρονικά συστήματα μέχρι το σημείο να νιώσουμε ασφαλείς, αλλά εμείς απλά δεν διδαχθήκαμε από την εμπειρία του 2000. Αντ ‘αυτού, επεκτείναμε τη χρήση της τεχνολογίας των υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο όσο το δυνατόν ταχύτερα. Ο κόσμος γρήγορα ξέχασε πόσο ευάλωτοι είμαστε με τους υπολογιστές και τις ηλιακές εκλάμψεις.

Και μετά υπάρχει και μια τρίτη ανησυχία που ωριμάζει κατά την ίδια χρονική περίοδο.Το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης, του οποίου η πολικότητα από Βορρά προς Νότο πρόκειται να αλλάξει , με ότι επιπτώσεις αυτό συνεπάγεται στην ανθρωπότητα. Και τα δύο αυτά σενάρια είναι σίγουρα απαραίτητο να κατανοήσουμε, και τα δύο από μέσα στο παράθυρο που μπαίνουμε σε λίγες μέρες, στις 18 Φεβρουαρίου ου .

Αυτή η αντιστροφή του γεωμαγνητικού πεδίου προξενεί μεγαλύτερη ανησυχία για την ανθρώπινη ζωή από ό, τι έχει συμβεί ποτέ στη μνήμη μας, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολέμων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αλλά γιατί θα πρότεινα το χρονικό τέλος του παράθυρου στις 2 Ιουνίου ου , το 2013 και όχι αργότερα, τον Αύγουστο; Σε κυβερνητικό μυστικό πρόγραμμα πίσω στη δεκαετία του 1990, μια ομάδα φυσικών που χρησιμοποίησαν επιπλέον-αισθητηριακή αντίληψη έκαναν σαφές στο στρατό των ΗΠΑ ότι κάτι τεράστιο ερχόταν στη Γη. Άρχισαν να αναζητούν στο μέλλον, πότε αυτό θα συμβεί. Όταν κοίταξαν την 1 Ιούν st , το 2013, η Γη είχε ήδη καταστραφεί. Έτσι, ό, τι ανέφεραν ήταν γεγονότα που συνέβησαν ΠΡΙΝ την 2η Ιουνίου Β ‘ , το 2013.Εάν αυτές οι πληροφορίες δεν είναι ακριβείς, τότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί μέχρι το τέλος της Solar Cycle 24. Σε κάθε περίπτωση, το 2013 φαίνεται σίγουρα σαν ένα χρόνος από δραματικές αλλαγές.

Δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω φόβο. Αυτό δεν είναι ο σκοπός μου. Είμαι εδώ για να σας φέρω την ευαισθητοποίηση για τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα βασισμένα πάνω σε επιστημονικά πρότυπα.

Ως πολίτες της Γης, θα πρέπει να γνωρίζουμε αυτά τα παγκόσμια γεγονότα μετάβασης έτσι ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων.
Από την πλευρά των Μάγια , πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε ανάληψη ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών ή κάπου εκεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνετε στο διαλογισμό, κρατώντας το φως της καρδιάς σας, όπως ένα φτερό και να βρίσκεστε διασυνδεδεμένοι με το μυαλό σας .

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Μόνο τότε Θα ξέρετε τι να κάνετε.
Αγαπητοί άνθρωποι, είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε μία περίοδο όπου θα πρέπει σοβαρά να είμαστε ξύπνιοι και να προετοιμαστούμε για εσωτερικούς και εξωτερικούς μετασχηματισμούς που θα αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα.
Αλλά θυμηθείτε, αν περάσουμε με επιτυχία πέρα ​​από το παράθυρο της Μεγάλης Αλλαγής, είμαστε ακόμα στη γραμμή χρόνου της Προφητείας Των Μάγιας μέχρι να εισέλθουμε στο έτος 2016.

Η κρίσιμη περίοδος των ραγδαίων αλλαγών θα είναι όταν αρχίσουμε να βλέπουμε ένα κόκκινο αστέρι στον ουρανό μας. Στη συνέχεια θα μπούμε στην αλλαγή της τάξης και της αρμονίας.
Με μεγάλη αγάπη για σένα
Από την καρδιά μου,
Ντρούνβαλο
Από
From the Desk of Drunvalo Melchizedek

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

12 thoughts on “Το Ημερολόγιο Των Μάγιας , To Παράθυρο Της Μεγάλης Αλλαγής Και Το Τέλος του Κόσμου στις 2 Ιουνίου 2013!

 1. Ανώνυμος says:

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΡΑ.ΜΕΧΡΙ 21 12 2012 ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ……ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΚΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ Η 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 2013.ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ;;;;;;;;;

 2. Ανώνυμος says:

  ωρε γαμοτο,και κανονιζα κατι για μεσα ιουνιου..τη κατσαμε
  τεσπα απο τελη δεκεμβρη μετατεθηκε η καταστροφη σε μεσα καλοκαιριου,δεν το αναβαλλουμε για πιο μετα καλυτερα?
  τουλαχιστον nα προλαβουμε τα μπανια του λαου.

 3. Panagiotis Ikonomidis says:

  Το οτι βρισκομαστε πραγματι σε κρισιμη κατασταση ειναι φως φωναρι,εχουμε πολλα να δουμε και να ακουσουμε,οσο το για ποιο ειναι αληθεια και ποιο οχι ο καθενας ας πραξει αυτο που πιστευει.Καλο κουραγιο και δυναμη σε ολλους.

 4. έφριξα says:

  Αποφασίστε τουλάχιστον περί της ημερομηνίας και της φύσης των επερχομένων "τρομακτικών" γεγονότων. Μέσα στο ίδιο site τις τελευταίες 3 ημέρες που έτυχε να δω έχω εντοπίσει τόσες¨"κρίσιμες" ημερομηνίες και τόσα ¨καταστροφικά" γεγονότα που απορώ για τη νοημοσύνη των γραφόντων. Δεν μπορείτε τουλάχιστον να συμφωνήσετε μεταξύ σας ώστε να αυξήσετε την πειστικότητα σας?
  Εκτός αν εννοείτε ότι θα πάμε είτε από πέσιμο είτε από χ—σιμο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *