Το διαστημόπλοιο SOHO φωτογράφησε μυστηριώδη αντικείμενα κοντά στον Ήλιο!!!!!

Το διαστημόπλοιο SOHO φωτογράφησε μυστηριώδη αντικείμενα κοντά στον Ήλιο!!!!!

Η είδηση ​​αναφέρθηκε από την ρωσική τηλεόραση TB3, που δείχνει τις εικόνες που η NASA δεν θέλησε να μοιραστεί με το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μερικές φορές γελοιοποιούν τέτοια φαινόμενα που συχνά τεκμηριώνονται στον Ήλιο από το διαστημόπλοιο SOHO.

Οι νέες ψηφιακές εικόνες από το SOHO, των ηλιοσφαιρικών ανιχνευτών Α και Β SOHO, έχουν συλλάβει δύο μυστηριώδη αντικείμενα που προέρχονταν από τον ήλιο, αφήνοντας τεράστια λευκά απόνερα στο πέρασμά τους. Η ανθρώπινη τεχνολογία δεν είναι σήμερα σε θέση να καταλάβει, και να οικοδομήσει διαστημόπλοια ή διαστημικά σκάφη για να πάνε πιο κοντά στον Ήλιο.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συχνά το SOHO έχει βρει και φωτογραφήσει πολλά μυστήρια αντικείμενα που οι αστρονόμοι λένε ότι δεν είναι πλανήτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις όπως αυτές, δεν μπορούν να εξηγήσουν την αιτία του σχήματός τους, όπως και την ευθεία πορεία τους, δείχνοντας ότι πάνε τόσο γρήγορα, που ξεπερνούν ταχύτατα την ισχυρή βαρυτική έλξη του Ήλιου.

ΠΗΓΗ

Loading...

8 thoughts on “Το διαστημόπλοιο SOHO φωτογράφησε μυστηριώδη αντικείμενα κοντά στον Ήλιο!!!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Δεν είναι κάτι το σοβαρό… πρόκειται για το προσωπικό μου δέπας… το πάρκαρα εκεί… ήρθα να ψηφίσω και θα φύγω!

  Αυτά.

 2. Ανώνυμος says:

  ψάξε και δείξε κάτι τις απο τον κόλπο της Υεμένης…
  εχουν μαζευτεί εκεί πολεμικά πλοία (καίρο τώρα) πολύ πράγμα..
  περιμένουν μην τυχόν βγεί τίποτα απο κεί (πύλη) και τους φάει…
  επίσημα τα πολεμικά σκάφη είναι εκει για τους σομμαλούς πειρατές
  που φέρουν βαρύ οπλισμό…νεροπίστολα,σφεντόνες και τέτοια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *