Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:38 - 25/05/2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ σύλληψη συνταξιούχου που αποδοκίμασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο!! ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ σύλληψη συνταξιούχου που αποδοκίμασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο!! ΒΙΝΤΕΟ

EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου είχαν μόλις ολοκληρωθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να αποχωρεί από το εκλογικό κέντρο – Τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν αίσθηση…

Κατά την αποχώρηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, από το Δημοτικό Σχολείο των Αμπελοκήπων όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, o συνταξιούχος Α.Κ., που ήταν περαστικός από το σημείο, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ομάδα ατόμων επιδοκίμαζε και χειροκροτούσε τον κ. Βενιζέλο!

“Τί χειροκροτάτε; Δεν ντρέπεστε; Ξεχάσατε τη Λίστα Λαγκάρντ;” φώναξε ο κ. Καναβός στο πλήθος, ενώ αποδοκίμασε και τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ:

Αστυνομικοί προσήγαγαν τον συνταξιούχο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τήμα της περιοχής.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 05/25/2014 @ 9:59 ΠΜ

    στην απομονωση 10 μερες με ψωμι και ΕΛΙΑ,ετσι για να μαθει ο παλιοτρομοκρατης

  2. Ανώνυμος 05/25/2014 @ 10:01 ΠΜ

    Οποίος δεν συμφωνεί με τα έκτροπα συλλαμβάνεται.

  3. Ανώνυμος 05/25/2014 @ 10:14 ΠΜ

    Γαμιόληδες πασόκοι βολεμένοι μαζί τα φάγατε, χρυσή αυγή πού σας χρειάζεται.

    • Ανώνυμος 05/25/2014 @ 11:21 ΠΜ

      Έτσι ακριβώς!!
      "Ευτυχώς που έχουμε Δημοκρατία…."

      ….. και κινδυνεύουμε από τη Χρυσή Αυγή !!

  4. Ανώνυμος 05/25/2014 @ 10:21 ΠΜ

    Είναι σίγουρα συνταξιούχος; Ποιο πολύ για άνεργος φαίνεται! Το μαλλί του… είναι ποιό μαύρο από το δικό μου… πέραν του γεγονότος, ότι σε κανένα από τα τρία βίντεο δεν ακούγεται ότι πρόκειται για συνταξιούχο!

    Υπάρχει ένα κλίμα τρομοκράτησης… σε αυτό βοηθούν και τα όργανα της "τάξεως"… προφανώς η κυβερνητική τρομοκρατία όπως εκφράζεται, είτε από την αστυνομία, είτε από την "δικαιοσύνη", είτε από τους φοροεισπράκτορες… είναι ταξική (με τον αριστερό όρο της λέξεως).

    Αυτά.

    ΥΓ. Πάρτε και έναν αληθινό συνταξιούχο, τον Χαράλαμπο… δείτε το χρώμα στο μαλλί… και ακούστε το τι λέει.
    https://www.youtube.com/watch?v=j1W0P_5t83c

    • Ανώνυμος 05/25/2014 @ 11:27 ΠΜ

      και αν δεν είναι "συνταξιούχος" βρε φίλε τι αλλάζει; κι αν είναι άνεργος ακόμα χειρότερα….
      λάθος του τα είπε;

      έχει καμιά σημασία τι είναι ο καθένας μας;
      Όλοι μας έπρεπε να τους φτύνουμε και να τους βρίζουμε όπου τους βρούμε. Τι θα κάνουν; θα μας μπουζουριάσουν όλους ή στο τέλος δε θα μπορούν αυτοί να κυκλοφορήσουν όπως θα έπρεπε να συμβαίνει;

      Κάθε τόσο εμφανίζεται ένας άνθρωπος που λειτουργεί όπως είναι λογικό να σκέφτετε και να αισθάνεται κάποιος και μας φαίνεται "γραφικός"!
      Δηλαδή το φυσιολογικό είναι, να κυκλοφορούν άνετα αυτοί έξω, ελεύθεροι και να χαιρετάνε κι όχι να μην ξέρουν που να κρυφτούν…??!!

  5. Ανώνυμος 05/25/2014 @ 11:12 ΠΜ

    Aisxos !
    AYTO TO KTHNOS 8ELEI KAI PSHFO
    OUST BREEEE

  6. Αν και ασχετο με τη δημοσιευση…οι συνταξιουχοι και ολοι οι γεροι που ξαφνικα οταν βλεπουν την ζωη τους γεματη προβληματα υγειας, αρχιζουν να το παιζουν Χριστιανοι και πηγαινουν στην Εκκλησια…σκεφτονται οτι θα λογοδοτησουν στον Θεο για τις λαθος πολιτικες επιλογες τους και την συντηρηση τοσων χρονων ενος συστηματος διαφθορας και ψευδους? Σκεφτονται οτι θα λογοδοτησουν στον Θεο για την υπονομευση του μελλοντος των παιδιων τους? Σκεφτονται οτι θα λογοδοτησουν για το σαπιο κατεστημενο που θα κληρονομησουν τα εγγονια τους? Σκεφοντια γ@μω την πουτ@ν@ μου ή το κεφαλι τους εχει σκ@τα?

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ…ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΟΦΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ…ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ..ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    • Ανώνυμος 05/25/2014 @ 7:12 ΜΜ

      Φίλε οι ηλικιωμένοι δεν μπαίνουν στο internet όπου ίσως μάθουν την αλήθεια και την σαπίλα της πολιτικής. Βλέπουν skai, mega, ant1 και τα υπόλοιπα κέντρα
      ψεύδους και προπαγάνδας. Εγώ γνωρίζω πολλά νέα τρισάθλια άτομα που ψηφίζουν μόνο για το δικό τους συμφέρον χωρίς να σκέφτονται καθόλου το σύνολο.

  7. Ανώνυμος 05/25/2014 @ 12:33 ΜΜ

    ΓΟΥΡΟΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!

  8. Μου λενε να φοβαμε τον φασισμο που σε καποιους τον εχουν χρεωσει και αυτοι που τους κατηγορουν τον εφαρμοζουν καθημερα και ενα παραδειγμα ειναι και αυτο που παρακολουθησατε . Συνγχαρητηρια στον κυριο που δεν φοβηθηκε να εκφρασει την αποωη του και χαλαλι η ταλαιπωρια που θα υποστει αλλα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κερδιζεται και δεν χαριζεται ΑΝΩΔΥΝΑ , Ψηλα το πνευμα και μην φοβαστε .

  9. Ανώνυμος 05/25/2014 @ 3:07 ΜΜ

    ΑΛΗΤΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ Κ@ΘΗΚΙΑ…
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ….ΓΙΑΤΙ;;;;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ;;;;

    ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΡΩΣΤΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ..
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ,ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ…

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ…..
    ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ…
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ..
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ….
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…..
    ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…

    ΑΧ………….ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ….

  10. Ανώνυμος 01/22/2015 @ 5:06 ΜΜ

    ΚουρΑδομαγκα μπουχεσα του κολου ξερης φΑντΑσωμε πως εχει ο καιρος γυρισματα εε και νΑ που εφτΑσε να δω που θα κρυφτης τωραηθελες και μπε εμ βε κουραδα ουστ κοπροσκυλο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*