Το Βιετνάμ ζητά βοήθεια στη μάχη με μυστηριώδη ασθένεια

Η κυβέρνηση του Βιετνάμ προτίθεται να ζητήσει βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα στον αγώνα με μυστηριώδη δερματική ασθένεια, που έχει ενσκήψει και έχει ήδη…. προκαλέσει τον θάνατο 19 ανθρώπων και 230 επιπλέον έχουν προσβληθεί.

Η νόσος, για τη φύση της οποίας προς το παρόν δεν είναι τίποτε γνωστό, εμφανίζεται με την εκδήλωση φαγούρας στα χέρια, η οποία αργότερα συνοδεύεται με διαταραχή της λειτουργείας του συκωτιού καιπολυάριθμες βλάβες εμφανίζονται στα εσωτερικά όργανα του ανθρωπίνου σώματος, επιφέροντας τον θάνατο. Για πρώτη φορά, τα συμπτώματα αυτά έγιναν γνωστά το 2011, ωστόσο τότε η έξαρση της ασθένειας υποχώρησε. Τον περασμένο Μάρτιο ξέσπασε ξανά, προκαλώντας τους προαναφερόμενους θανάτους.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *