in

Το «Αλληλέγγυον», καθρέπτης της πραγματικής αγοράς.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Η πραγματική εικόνα της ελληνικής αγοράς, καθρεπτίζεται στην ιστοσελίδα του Ανταλλακτηρίου Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων, «Αλληλέγγυον», η οποία ενεργοποιήθηκε εδώ και μερικές ημέρες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.allilegion.gr.
Σαν να τραβήχτηκε μια κουρτίνα, την οποία επιμελώς κράταγαν κατεβασμένη οι πολυεθνικές με τα super-market τους πάνω στις τιμές των προϊόντων, στο «Αλληλέγγυον», μπορεί ο κάθε πολίτης, να δει σήμερα την πραγματικότητα στις τιμές, τόσο των αγροτικών προϊόντων, όσο  και αυτών της ελληνικής, μικρής βιοτεχνίας.

Και επειδή το Πατριωτικό Μέτωπο, τήρησε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του το 2009, σεμνότητα στον λόγο και στις πράξεις του και επειδή επίσης «τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια», δείτε τη σελίδα του «Αλληλέγγυον», στο www.allilegion.gr.
Δείτε, συγκρίνετε και αποφασίσατε. Είναι σίγουρο πως θα αντιληφθείτε αμέσως, το πόσο εύκολο είναι να επιστρέψουμε στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας. Αρκεί να το θελήσουμε, ως Λαός και ως Έθνος.
Επιτρέψατε μας όμως δύο παρατηρήσεις, τις οποίες δεν θα δείτε στην ιστοσελίδα του «Αλληλέγγυον»:
·         Όλοι οι αγρότες και οι προμηθευτές-βιοτέχνες του «Αλληλέγγυον», ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΕΣ. Στέλνοντας στην απόγνωση, τόσο τους αγρότες, όσο και τους προμηθευτές που συνεργάζονται μαζί τους.
·         Σε καμία περίπτωση, σε κανένα μέλος του Συνεταιρισμού, ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ: ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Μια ηθική δηλαδή στάση, σε πλήρη αντιδιαστολή με τους δεκάδες πολιτικάντηδες που ξεφύτρωσαν μετά το «Αλληλέγγυον» (δήμαρχοι-μεσάζοντες, αρχηγοί κομμάτων-γελωτοποιοί κλπ), οι οποίοι βασίζονται στην παλιά κακή ραγιαδίστικη λογική του τύπου: Δίνω πατάτες-δώσε ψήφους.
Γιατί αυτή είναι η Ελλάδα της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας, την οποία οραματίζεται το Πατριωτικό Μέτωπο.
Γιατί έτσι πρέπει να είναι η Ελλάδα για την οποία έδωσαν τη ζωή τους, γενιές και γενιές, εθνικών και κοινωνικών αγωνιστών.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΑΠΟΠΗΓΑΔΙ “Σήμερα Εμείς – Αύριο Εσείς” (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα επίσκεψη? 2 Απριλίου!!