16:00 - 06/07/2014

Τους ξεμπρόστιασαν οι δικοί τους: 100.000 αντάρτες ήθελε να στείλει στη Συρία η Βρετανία! Τώρα ανησυχούν δήθεν για τους τζιχαντιστές!

Το ίδιο το BBC αποκάλυψε ότι η Βρετανία σχεδίαζε να εκπαιδεύσει και να εφοδιάσει με όπλα περίπου 100.000 αντάρτες που θα μάχονταν κατά του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.


Τελικά το σχέδιο, σύμφωνα με το BBC, δεν προχώρησε, καθώς κρίθηκε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν παρακινδυνευμένο. Το μυστικό αυτό σχέδιο, που καταρτίστηκε δύο χρόνια πριν, ήταν ιδέα του τότε υψηλόβαθμου στρατιωτικού, του Στρατηγού Σερ Ντέιβιντ Ρίτσαρντς.

Ωστόσο, έμεινε στα χαρτιά, καθώς τόσο ο πρωθυπουργός και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Βρετανίας, όσο και αμερικανοί αξιωματούχοι το έκριναν «άκρως ριψοκίνδυνο».

Η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο για το ρεπορτάζ.

Κατά τα άλλα ανησυχούν για την άνοδο των ισλαμιστών δολοφόνων, τους οποίους οι ίδιοι χρόνια τώρα στηρίζουν και τροφοδοτούν με όπλα, ενώ παράλληλα κάνουν τα στραβά μάτια στις γενοκτονίες και στα φρικτά βασανιστήρια που υφίστανται οι χριστιανικοί πληθυσμοί!

olympia

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ… ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ…ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί