Τουρκικό δημοσίευμα: «Θα κλείσουν στρατόπεδα στην Ελλάδα»…

Με την οικονομική ύφεση η κυβέρνηση δυσκολεύεται να καλύψει τις ανάγκες του στρατού και δήλωσε ότι σχεδιάζει να κλείσει 20 στρατιωτικές μονάδες στη χώρα, γράφει το τουρκικό δημοσίευμα και συνεχίζει: Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στο παρελθόν, αυτές οι μονάδες είχαν δημιουργηθεί για διαφορετικούς σκοπούς στις βόρειες περιοχές της χώρας και τώρα που η χώρα έχει ένα μεγάλο οικονομικό φορτίο δεν θεωρείται απαραίτητη η δραστηριότητά τους.


Η εφημερίδα Έθνος που εκδίδεται στην Αθήνα, αναφέρει ότι σε όλη τη χώρα υπάρχουν περίπου 850 στρατιωτικές μονάδες και οι περισσότερες είναι χερσαίων δυνάμεων και έχουν δημιουργηθεί κατά τα έτη 1930-1940, βάσει του δόγματος της εποχής, για την υπεράσπιση των συνόρων, και γράφει, ότι σήμερα, τα στρατόπεδα αυτά δεν συμβάλλουν στην υπεράσπιση της χώρας, ενώ επιβαρύνουν το ελληνικό κράτος με 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ίδια εφημερίδα – συνεχίζει το τούρκικο κείμενο- αναφέρει ότι θα κλείσουν συνολικά 20 στρατιωτικές μονάδες στην ελληνική Μακεδονία, συνολικής έκτασης τριών χιλιάδων στρεμμάτων, ενώ για τους ίδιους λόγους αποφασίστηκε το κλείσιμο συνολικά 84 στρατιωτικών μονάδων, αλλά δεν αναφέρθηκε πότε θα κλείσουν.
Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος ἘχέδωροςNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *