in , , ,

Τι παγίδες κρύβει το υποχρεωτικό πλέον ψηφιακό σήμα; Γιατί τόση βιασύνη;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ήδη πέρασαν κάποιοι μήνες. Τα διαφημιστικά “σπότς” ήταν βροχή και μας “ζάλισαν” με εκείνα τα κακότεχνα κινούμενα σχέδια της οικογένειας “κλικλίκου”, περί ψηφιακού σήματος και πόσο ωραίο και δυνατό θα είναι! Δεν είδαμε στον Tύπο γενικότερα, μία πραγματικά αληθινή έρευνα, ή “ρεπορτάζ”, όπως οι ξενομανείς το αποκαλούν, που να δώσει στον μέσο Έλληνα να αντιληφθεί, τί ήταν εκείνο, που “έσπρωξε” να επιβάλουν από την κυβέρνηση, με ασυνήθιστα, για τα δεδομένα μας, ταχύτατους ρυθμούς την ψηφιακή τηλεόραση!

Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε, πώς γίνεται στην σημερινή Ελλάδα της πλήρους διαλύσεως, των ανυπάρκτων δημοσίων υπηρεσιών, της οικονομικής δυσπραγίας και απαξιώσεως όλων των εργαζομένων, το μοναδικό ζήτημα που (δήθεν) “έκαιγε”, την κυβέρνηση, ήταν η άμεση ΕΠΙΒΟΛΗ ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, όταν την ίδια στιγμή, τίποτε άλλο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! Και όταν ουσιαστικώς, δεν αντιμετωπιζόταν κανένα πρόβλημα με το αναλογικό σήμα…

Ο λαός μας, λόγω της μάλλον καθολικής ελλείψεως αντικειμενικής και ουσιαστικής πληροφόρησεώς του (όταν μονίμως η ‘ενημέρωσή’ του, είναι στα χέρια ασυδότων και αδρώς εξαγορασμένων και αρτίως προεπιλεγμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξεως πραγμάτων, που τον χρησιμοποιή για πολλών τύπων πειραματισμούς, χάρις στην πρόθυμη συνεργασία, με την εκλεγμένη (επί το ακριβέστερον προεπιλεγμένη έξωθεν!) πολιτική τάξη.

Για αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα και είναι απορίας άξιον, γιατί δεν αναρωτιέται κανείς, γιατί βιάσθηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων! Όταν σε άλλες χώρες, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, απο το κράτος, να πάη να αγοράση από το εμπόριο αποκωδικοποιητές, άν ήθελε να συνεχίση να βλέπη.
Ούτε επίσης έγινε λόγος στο τόσο προδομένο και ξενοκίνητο “Ελλαδιστάν”, γιατί επελέγη ως “κατάλληλη” χρονική περίοδος για την πιεστική ‘αλλαγή’ του σήματος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου. Οπότε θα “έτρεχαν” όλοι, οι ‘φίλαθλοι’, να πάρουν τις συσκευές, ώστε να μην “στερηθούν” τους Αγώνες! “Πανέξυπνο”, δεν νομίζετε;

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι πλέον έχει εξαφανισθεί η αναλογική τηλεόραση στην Αττική; Κόβεται το αναλογικό σήμα, κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμιά χώρα του κόσμου! Διερωτηθήκατε γιατί; Άν όχι, ψάξτε το ΚΑΛΑ! Σε άλλες χώρες (ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδά και αλλού) η ψηφιακή (ή διαδραστική) τηλεόραση, έκανε την εμφάνισή της το 2000-2001, με πλήρη δημόσιο διάλογο για τους κινδύνους, που κρύβει αυτό το είδος τηλεοράσεως, για την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών, να διατηρούν τις δραστηριότητές τους κατά τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή εδώ!
Κανείς δεν μας έχει πληροφορήσει για το γεγονός, ότι όταν χρησιμοποιεί κανείς αυτό το είδος τηλεοράσεως, οι κινήσεις τουΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ακριβώς όπως όταν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο!

Με απλά ελληνικά, αυτά σημαίνουν πώς παρακολουθούν τι κανάλια βλέπεις, τι προγράμματα και για πόση ώρα!!! Τι έχεις παραγγείλει μέσω διαδραστικής τηλεοράσεως, κλπ. Το γεγονός, ότι ο κόσμος ενημερώθηκε έγκαιρα σε άλλες χώρες και έγινε δημόσιος διάλογος και σάλος πάνω στο θέμα, ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αφήσουν την επιλογή (αν θέλουν το ένα ή το άλλο είδος ) στους πολίτες μέχρι και σήμερα.

Τι έχουμε, αντίθετα, στην Ελλάδα;

Έχουμε ένα μνημόνιο που προέβλεπε την υποχρεωτική κατάργηση της αναλογικής τηλεοράσεως μέχρι τις 20 Ιουλίου στην Αττική και μέχρι τα μέσα Αυγούστου, στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πόσοι το γνωρίζουν αυτό;
Έχει αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί αυτό το μέτρο το προβλέπει το μνημόνιο;
Τι σχέση μπορεί να έχει το μνημόνιο με τις τηλεοπτικές συνήθειες των Ελλήνων και γιατί δίνεται προτεραιότητα σε ένα τέτοιο θέμα;

Και τέλος, τί είδους ΕΙΔΙΚΕΣ “δυνατότητες” παρέχει στην όποια εξουσία, το ψηφιακό σήμα, που δεν θα μπορούσε με κανένα τρόπο να της ‘δώση’ το αναλογικό, ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ; Επειδή άν το “σκαλίξη” επισταμένως όποιος ερευνά με εύλογη δυσπιστία, την κάθε ενέργεια που μας ετοιμάζουν, τότε θα διαπιστώση, από ενημερωτικές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ, που εναντιώνονται στην τηλεοπτική κυριαρχία – δικτατορία, πώς με το ψηφιακό σήμα, υπάρχουν δυνατότητες να “περάσουν” απευθείας στις οθόνες μας, “πράγματα”, που δεν απαιτείται να μεταδίδονται απο τα τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά θα έρχονται κατευθείαν μέσω δορυφόρων! Ενώ φίλοι μας, με το απλό αναλογικό σήμα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!

Ερωτάμε και θα είχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον, άν έδιναν απάντηση!
Ερωτάμε άν υφίσταται ΗΔΗ, ένα πολύ “ειδικό” ‘project’ των παγκοσμιοποιητών, για τέτοιου τύπου, “ξαφνικές” και “σκληρές”μεταδόσεις συγκεκριμένων “εικόνων” και “σημάτων”, μέσω του ψηφιακού σήματος στις τηλεοπτικές μας οθόνες! Όταν εκείνοι κρίνουν! Αυτά ισχύουν για συγκεκριμένες χώρες, ή για όλες; Ερωτάμε; Ποιός θα … μιλήσει;

Άς προβληματισθούμε πάρα πολύ, χωρίς να εφησυχάζουμε, αφού οι καιροί της αθωότητος και της χαλαρώσεως, πέρασαν ανεπιστρεπτί….

Πηγή

Πηγή

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 Comments

Leave a Reply
 1. Ρωτησα ενα γνωστο απο την σερβια πως ξεφτιλισατε τα στελφ και τα ριξατε απλα μου απαντα τα στελφ ειναι αορατα αλλα δημιουργουσαν παρεμβολες στις τηλεορασης οποτε βρησκαμε την πορεια και καναμε φραγμα πυρος θα δειτε μου λεει τοτε οτι θα αλλαξουν τα σηματα των TV θελουν να πουλησουν και τους χαλασαμε τη σουπα παντως ασ σκεφτουμε γιατι το ψηφιακο σημα θελει αγωγημο πεδιο[ψεκασμα]αφου ξεπουληθηκε ο ΟΤΕ ηρθαν και τα υπολοιπα

 2. Dose epistimonika stoixeia tou ti kai pos , ipograpse to arthro sou , auta pou grafeis einia simantika alla de mou fenontai gia alitheia. Mipos eisai kai esi enas apo autous pou theloun na mas kanoun na pistevoume pos ola parakolouthounte?

 3. Hλεκτρολυση σωματικων υγρων με φθινουσα Θ Η1Ο Η2Ο για C y x R on IS MO kino PRO S αποφυ γη Η3Ο

 4. Είναι η δουλειά μου τέτοια ώστε να είμαι σε
  θέση να γνωρίζω πολύ καλά το ότι ….όλο το άρθρο
  είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχω διαβάσει …..
  Το όλο θέμα του ψηφιακού σήματος είναι (ό τι ποιο αναμενόμενο )
  η κονόμα ….απλά και ξεκάθαρα με 10 συχνότητες μπορείς να έχεις μέχρι και 40 κανάλια …τι σημαίνει αυτό στην λογική των νενέκων μας αλλά και την Τρόικα ….;; περισσότερες συχνότητες για ξε-πούλημα ….

 5. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜPΕG-6-7 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤ@ ΤΟΥΣ.
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!
  ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

 6. ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΗΝ ΤΒ;ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΝΕΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ[ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ]ΟΝΟΜΑΤΙ:VIDEOCLIP.MOTHER HELLAS.

 7. 447 Αφου ειναι η δουλεια σου τοτε Θα ΞερεΙσ τι σημαινει ακριβως αναλογικο σημα-κυμματομορ φη συ νεχους ηλεκρικου πεδιου απο αγνωστη πηγη και τι σημαινει κουκουλι.Τι σχεση θα μου πεις εχουν αυτα τα δυο…Αφου εισε τοσο σιγουρος οτι ξερες βρεστO το.Το ψηφιακο ψημα μετρατρεπ ειτ ο αναλογικο με μηχα νο λοgic otro πο tex C no λογικο τροπο μηχανων βετερ σε ψηφια κο I δικους,αρχικα με dιαδικο noymeric remion με δυο ψηφια που πολλαπλασιαζονται εως απειρου.ΤΡοπον τινα ειναι μια αλλη μορφη απειρου που μετριετε και συλλογιζετε με νουμερα αραβικα και αρχικα λαπωνικα ιδεογραμματα εξου και η υπερ αναπτυξη της τεχνολογιας ηλεκτρονικων κυκλωματων στην ιαπωνια κινα κ.α.Η σταδιακη αναπτυξη των κυκλωματων αυτων,χαροποιησε ολους διοτι ειχαν την ευκαιρια να διευκολυνουν την ζωη τους και να ταξιδεψουν σε μερη που δεν θα μπορουσαν να πανε και πολλα αλλα.Για να δουλεψουν αυτα τα κυκλωματα χρειαζονται ενεργεια,ολο και πιο πολυ,ειτε αυτη λεγετε συμβατικη ειτε πυρηνικη.Η ενεργεια αυτη μετ ασχηματιζετε σε ταση που μετριετε σε Watt αμπερ συχνοτητα και αλλες μετρησεις που αφορουν τις επιδρασεις του τεχνητου ηλεκτρισμου στο περιβαλλον πχ μαγνητικα βαρυτικα πεδια.Η ενταση του ρευματος μετριετε με αυτον τον τυπο I=dq/dt εαν δεν γνωριζεis ti ειναι το d ακουστε Δ ελτα κυμματα αναλογικου φυσικου πεδιου…τ ικα νουν …α αυτο θα επρεπε να το ξερεis.Υ φισταται λοιπον με το ψηφιακο σημα εναs trans formation των Hi res ακτινων που επιδρα πρωτιστως σε ολα τα υγρα στοιχεια του πλανητη…φυσικα και στο 75% νερο στο ανθρωπινο σωμα.Τα υπογεια στασιμα η μη νερα καθαριζονται απο τα φορτια των κεραυνων,αυτα που εκτιθονται στον ηλιο και την ατμοσφαιρα γεμιζουν σταδιακα μικροβια.Στον ανθρωπο τωρα ειναι στασιμα η υπογεια e και γιατι δεν γεμιζουν μικροβια ακατασχετε ετσι ωστε να αρρωστησει.Η κοσμικη ακτινοβολια καθαριζει το H2O του οργανισμου προσθετοντας ενα στοιχειο σε καταλληλη αναλογια Η2Ο2,ειναι σαν τo tekνιton οξυζενε που φυσικα αν πινεις συνεχωμενα αρρωσταινεις,μικρες ποσοτητες τεχνητου οξυζενε δυνατε να σκοτωσουν ιους γριπης κα .Επομενως γινετε μια ηλεκτρολυση μεσω α να λογικου σημαντοσ στον οrgανιασμο που τον κρατα υγιη.Ενα ερωτημα που προκυπτει ειναι τι θα συμ βι α ν διαταραχτει το νερο του σωματος και αρχισει να φθινει.Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο;Μπορεις να εισαι σιγουρος ποιος ειναι ο αρχικος πομπος dd ig ital και ποιος ο τελικος δεκτης εφοσον ολα στον ανθρωπο καταληγουν με σκοπο να τον αλλαξουν…Η συχνοτητα εκπομπης των τηλεοπτικων συσκευων με μετασχηματισμο ρευματος σταδιακα απο τοτε που εμφανιστηκαν εκπεμπουν στα 50 ΗΖ κατοπιν 100 ΗΖ,200 ΗΖ 300 400 Και συνεχεια.Γιατι εχουν αυτη την ψηφιακη ακολουθια και ποσο "βραζουν" τα υγρα του σωματος ω αθεατος αυτος βρασμος αφαιρει συστατικα απο το υδωρ το οποιο κουβαλα ollες τι ς μνημες απο την αρχη της εξελιξης του ανθρωπινου ειδους .Με δυο λογια,το αναλογικο σημα που ονομαζετε και Θ ερμο ,παχυ,γεματο,ευρυ κ.α.Εκτοσ ολων οσων προσφερει το κυριωτερο ειναι οτι μπορει να προσθεσει στο Η2Ο ακομη ενα στοιχειο Η3Ο και να μετα μορφωσει τον ανθρωπο αλλα εχει και ενα μειονεκτημα δεν σε πιεζει να παρεις μια γευση απο το ΠΑΡon απειρο.Το ψηφιακο σημα που ονομαζετε και C y x ro(αντιστοιχα στα πληκτρολογια ψυχρο,Sυχρο νο,συGχρονο,σι γονοs,σιγανο,si Gano k.a,ερμηνιες αυτων υποθετω γνωριζεis ) εκτος ολων των ευκολιγων που προσφερει κρατα στατικα πεδια στα σωματιδια του Η2 0 χωρ ις να το προωθει με τασεις μειωτικες μετα σχημα τιζοντας το ακομα και στο ακραιο Η1Ο το μειονεκτημα του ειναι οτι σε πιεζει διπλωματικα να το βλεπεις να το αγοραζεις να χανεις με τροπο bio logic α μνημες για να ζεις το τωρα mε εικονες που δεν μπορεις να επεξεrgαστεις και να παρεις μια γευση απο νου μεrad iγi τα απειρα νουμερα που υπαρχουν γυρω σου.Ισως το κουκουλη αρχιζει να φαινετε ποιος ομως να Θα σου εγγυηθει οτι μεσα απο αυτο θα βγει ο ναρκησος.

 8. Το αναλογικό σήμα έχει διακοπεί σε πολλές χώρες όπως π.χ στην Αγγλία.Και δεν είναι θέμα μνημονίου, η ITU υποχρεώνει τις περισσότερες χώρες να διακόψουν το αναλογικό σήμα και να εκπέμψουν ψηφιακά.Επίσης,στην Αττική για δύο χρόνια μπορούσαμε να βλέπουμε και αναλογικά και ψηφιακά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χαμένες Πυραμίδες στην Γκίζα ανακαλύπτονται σε παλιό χάρτη

“Σημαδέψτε σαν να ´ναι η κάθε σφαίρα η τελευταία, φροντίστε ο ένας τον άλλον όπως δεν φροντίσατε τον εαυτό σας τον ίδιο. Με 2 λεξεις: ΓΑ…….Ε ΤΟΥΣ!!!”