07:18 - 02/02/2013

Χαμένες Πυραμίδες στην Γκίζα ανακαλύπτονται σε παλιό χάρτη

Η πρώτη φωτογραφία προέρχεται από το πανεπιστήμιο Iowa digital library – Artist: Denon Vivant 1747 – 1825

Αφορά σκίτσο πριν το 1820 στην πρώιμη περίοδο της εξερευνήσεως της Αιγύπτου, και δείχνει μια άθικτη πυραμίδα τότε. Λίγο μετά από αυτήν την εξερευνητική αποστολή η πυραμίδα ξηλώθηκε! Αν με ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω. Αλλά μου θυμίζει τα «παιχνιδάκια» των «μυημένων» της εποχής του Roger Bacon και του John Dee.

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Για να μην βγει ποτέ το σωστό μοντέλο της αστρονομικής κλίμακας των Πυραμίδων/Αστεριών με την ζώνη του Ωρίωνα και οι απαγορευμένοι αστρικοί χάρτες. ΕΕΕ μην περιμένετε να σας ΞΑΝΑ πω γιατί, τα έχω γράψει και είναι απαραίτητο να βάλετε το ΜΥΑΛΟ σας να ΔΟΥΛΕΨΕΙ … Η ζωή δεν είναι τηλεόραση να σας δώσει μασημένη μιμιδιασμένη πληροφορία.

Για την Γνώση χρειάζεται ΚΟΠΟΣ και ΤΡΟΠΟΣ για να την αγγίξει ο άνθρωπος, απλώς και μόνον περιφερειακά. Για να δούμε λεβέντη μου μπορείς να σκεφτείς, και να ζήσεις χωρίς το καλαμάκι του φραπέ; Ναι σ’ εσένα μιλώ, που σου πείραξε το ασήμαντο εγώ σου η ερπετοειδής Lacerta και δεν σκέφτεσαι (με τι άραγε;) πως είσαι το μεζεδάκι της με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο … και μάλιστα με την συμφωνία σου.

Αρχικά η αστρονομική κλίμακα ρυθμίστηκε ώστε η ζώνη του Ωρίωνα να συμπίπτει με τα μεγέθη των τριών κυρίων πυραμίδων της Γκίζας. Η διαφάνεια τοποθετήθηκε πάνω από τις πυραμίδες. Το αποτέλεσμα σταματούσε την αναπνοή. Αυτό που έβγαινε ήταν μια σειρά πολύ σωστών συσχετίσεων με τα πιο σημαντικά αστέρια του αστερισμού του Ταύρου. Ο Ωρίων βρίσκεται δίπλα στο ιερό ταύρο των αρχαίων.

Αλλά κάτι έλλειπε ο Wayne Herschel ήταν σαστισμένος γιατί δεν υπήρχαν συσχετισμοί με τα τέσσερα σημαντικά εξωτερικά αστέρια που αποτελούν τον αστερισμό του Ωρίωνα.

Αν και ο νέος συσχετισμός φαινόταν σωστός, αισθανόμουνα πολύ σίγουρος ότι έπρεπε να υπάρχουν συσχετισμοί με τα δύο πλέον λαμπρά άστρα του Ωρίωνα (που έμειναν απέξω από το μοντέλο του Robert Bauval.

Ένα ταξίδι στην Γκίζα σύντομα έλυσε την απορία μου. Καθώς κοίταζα το πλατό από την Σφίγγα, στεκόταν εκεί μπροστά στα μάτια μου. Φαινόταν ότι ήταν μια από τις χαμένες πυραμίδες … σε όλο της το μεγαλείο. Ένα ξεχασμένο «ερείπιο πυραμίδας». Είχε ένα τεράστιο υπερυψωμένο μονοπάτι, για αυτό οι αρχαιολόγοι το θεώρησαν ως ερείπιο τοίχου. Το πυραμιδικό ερείπιο είναι τόσο τεράστιο που αψηφά κάθε λογική στο γιατί κανένας ιστορικός μέχρι σήμερα δεν το θεώρησε ερείπιο.

Με δυσκολία κράταγα την φωτογραφική μου μηχανή καθώς φωτογράφιζα το απίστευτο εύρημα μου.

Έτσι υπάρχουν τέσσερα χαμένα ερείπια πυραμίδων, οπότε αλλάζει δραματικά η αιτία του γιατί χτίστηκαν αυτές οι πυραμίδες και τι εξυπηρετούν.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ;

Μια ακόμη συνομωσία για να μην μάθουμε ποτέ, πως καταντήσαμε μαριονέτες στα χέρια των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων και να παραμείνουμε για πάντα οι Μαϊμούδες της Ουτοπίας, ενώ ταυτόχρονα αντιεξελισόμαστε σταδιακά όντως σε μαϊμούδες. TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη άσχετα αν από το πολύ σκύψιμο δεν μπορείς να την αντιληφθείς.

Δωσε μια ματιά …

Αιγυπτιακή Σφίγγα στον Άρη

ΚΥΔΩΝΙΑ του Άρη και Washington

Η Χλωρίδα του Πλανήτη Άρη

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh