Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:05 - 18/05/2011

Τι γίνεται τώρα τελευταία με τις παρενοχλήσεις σε διαστημικούς σταθμούς από παράξενα όντα?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν λίγες μερες κυκλοφόρησε το παρακάτω βίντεο στο διαδίκτυο και μάλλον έχουν σκοπό να μας τρελάνουν..  Είναι από τον διαστημικό σταθμό ISS και δείχνει έναν κοσμοναύτη να επισκευάζει προφανώς κάτι. Η συνέχεια είναι αρκετά περίεργη…
Ενώ ο κοσμοναύτης συνεχίζει την εργασία του επάνω στο διαστημικό σταθμό, ξαφνικά ένα αντικείμενο μεγέθους όσο ένα πορτοκάλι εμφανίζεται και κατευθύνεται επάνω του, στην συνέχεια τον προσπερνάει και χάνεται στο διάστημα. Καθ’όλη την διάρκεια αναβοσβήνει, ενώ φαίνεται ο κεντρικός πυρήνας του ή οτιδήποτε είναι αυτό στο κέντρο του.
Κάποια στιγμή ακούγεται η λέξη Antenna, πρώτα από τον κοσμοναύτη και μετά από την γυναίκα στον πύργο ελέγχου:
-Εδώ υπάρχει κεραία (antenna).-Πρόσεχε υπάρχει κεραία εκεί…. Ω ναι είναι αλήθεια..
Πιθανών είναι κάποιος κωδικός που χρησιμοποιούν γι’αυτά τα αντικείμενα. Ενώ αν κρίνουμε από τις χροιές των φωνών τους, ανησυχούν.

Στο 04:26 του βίντεο διακρίνουμε έκπληκτοι έναν σταυρό της Μάλτας.. Σύμβολο που φορούσαν οι ναζί τον ΒΠΠ.
Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα σας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο με επιφύλαξη.

Το αντικείμενο αυτό θύμισε έντονα κάτι γνώριμο σε όσους ασχολούνται με το θέμα. Συγκεκριμένα μιλάμε για την αποτυχημένη απόπειρα σύνδεσης του καλωδίου στον (STS-75 το Φεβρουάριο του 1996) Διαστημικό Σταθμό και την ξαφνική εμφάνιση διαφόρων αντικειμένων γύρω από αυτό αφού έχει κοπεί και αιωρείτο στο διάστημα. Το καλώδιο έχει μήκος 12 μίλια και ως μέτρο σύγκρισης με τα αντικείμενα που εμφανίζονται γύρω από αυτό μπορούμε να πούμε πως αυτά είναι τεράστια.

Δεύτερο περιστατικό στον Ρώσικο διαστημικό σταθμό ISS

Έχει πολύ ενδιαφέρον ο διάλογος που γίνεται μεταξύ τους και τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνεται πως ο αμερικανός που βρίσκεται στον πύργο ελέγχου.. τα χάνει, ενώ ζητά άμεσα η κάμερα να στρέψει κατά 80 μοίρες, ώστε να το εντοπίσουν και οι Ρώσοι συνάδελφοι του. 
Επικρατεί μια σύγχυση μια και δεν μπορούν να εντοπίσουν το αντικείμενο που βρίσκεται εκεί!!  Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο κέντρο ελέγχου προσπαθούν να προσδιορίσουν τι είναι και από που προήλθε..
Την αναμετάδοση αναλαμβάνει κάποια γυναίκα και προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

Στο πιο πανω βίντεο  της ανάρτησης μάλιστα κάποια στιγμή  φαίνεται πως υπάρχει επάνω στον διαστημικό σταθμό ένας σταυρός της Μάλτας (;;;) και όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο ο σταυρός πλέον φαίνεται ξεκάθαρα.
-Με κόκκινο χρώμα το άγνωστο αντικείμενο που έχει προσεγγίσει τον αστροναύτη
-Με κίτρινο χρώμα ο σταυρός της Μάλτας.


Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον  είναι στα 01:38 όταν το αντικείμενο όχι μόνο μοιάζει σαν  ζωντανός οργανισμός, αλλά φαίνεται πως κουνά και τα πτερύγια του!!!

Επίσης παρατηρείστε το μικρό λευκό αντικείμενο που εμφανίζεται μόλις για 1.5 δευτερόλεπτο στο κάτω μέρος της οθόνης και ένα δεύτερο στα δεξιά επάνω. (00:46)

Ανεβάστε την ανάλυση του βίντεο σε 720p

To παραπάνω βίντεο το βρήκαμε στο youtube δεν αναφέρει ημερομηνία από το  περιστατικό, ούτε κάποια πηγή,  μόνο γίνεται αναφορά πως το μεταφόρτωθηκε από το rutube.ru

http://katohika.gr/2011/05/18/iss-3/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*