Τελικός πινγκ πονγκ και αντίστροφη ψυχολογία

Οι Γιούνκερ και Νταισεμπλουμ συμφωνούν σε ολα… Οι σκιές θεάτρου θέλουν την ολική συγκέντρωση της εξουσίας στις Βρυξέλλες. Το θέατρο που παίζεται στο Γιούρογκρουπ δεν ειναι για το αν η Ελλάδα θα παρει το επόμενο δάνειο αλλα για τον υπέρτατο σκοπό της μεγάλης ομοσπονδίας με την ευρωπαϊκή κυβέρνηση στις Βρυξέλλες, τον ευρωπαϊκό στρατό….την έκδοση των Ευρωομόλογων…την «δίκαια» μοιρασιά των χρεών σε όλους τους πολίτες της ΕΕ…και τελικά την δημιουργία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Οι σκιές θεάτρου μας ετοιμάζουν μεγάλες εκπλήξεις…μας χρειάζονται και γι αυτο δεν θα αφήσουν την Ελλάδα ποτε να βγει απο την ασφυκτική και δόλια «αγάπη» τους. Το σενάριο με το άλυτο πρόβλημα της ελληνικής κρίσης υπάρχει για λειτουργικούς λόγους…για την πειθώ της κοιμισμένης αθώας περιστεράς…την μάζα.

Η αντίστροφη ψυχολογία που μας πολεμανε λειτουργεί και απο τις δυο πλευρές…παντα εναντίον μας! Μιλάμε για αντίστροφη ψυχολογία…μια απο τις τεχνικές χειραγώγησης που εμείς δεν καταλαβαίνουμε διότι σαν μάζα δεν είμαστε ικανοί να ενωθούμε οταν παίζουν με το υποσυνείδητο μας. Ο διαχωρισμό μας με τους δυτικούς εταίρους μας παίζεται σε τοσα πολλα επίπεδα που οτι και να μας δείξει ο εχθρός θα το υιοθετήσουμε χωρίς καν να μυριστουμε την βρωμια του.

Δες πως λειτουργεί η υποσυνείδητη άσκηση επιρροής…αν το παιδί σου δεν εχει όρεξη το πρωί να σηκωθεί και να ντυθεί για να παει στο σχολείο την στιγμή που εσυ βιάζεσαι…του λες μην ντυθείς…γιατι εγώ δεν βιάζομαι…και πάω να φτιάξω το κολατσιό σου για να το φας στο διάλειμμα…
Οταν θα επιστρέψεις στο δωμάτιο του μετα απο μερικά λεπτά οι πιθανότητες οτι το παιδί σου θα ειναι ντυμένο ειναι παρα πολυ μεγάλες. Θα το βρείτε έτοιμο διοτι θα εχει αισθανθεί ενοχές για ολα αυτα που εσείς κάνετε γι αυτο. Αυτο ειναι ενα μικρό παράδειγμα στις σχέσεις των ανθρώπων αλλά υπάρχουν και άλλα κόλπα χειραγώγησης…

Τωρα η λειτουργία εναντίον μας…τύποι σαν κι αυτούς της φωτογραφίας εξασκούνται καθημερινά στα μαθήματα χειραγώγησης και του μάρκετινγκ…κανουν οτι δεν βιάζονται (για την δημιουργία της μεγάλης ομοσπονδίας)…μας θέλουν να πιστεύουμε οτι αυτοι εργάζονται για εμάς…λένε οτι για να μας φροντίσουν με φρέσκο χρημα θα πρέπει εμείς να πάρουμε τα μέτρα που αυτοι μας λένε οτι ειναι καλά για εμάς….σε μια σχέση εξάρτησης στην οποια βρισκόμαστε με τους δανειστές μας τοσα χρονια …οπως το παιδί με τον γονέα του…αισθάνεσαι μεγάλες ενοχές (υποσυνείδητα) γι αυτόν που το προστατεύει…η ΕΕ ειναι η μοναδική πηγή που μέχρι τωρα σε φόρτωσε με άφθονο ηλεκτρονικό χρημα…(άλλοι δεν έχουν αυτην την ικανότητα να πατάνε το κουμπί του αεριτζίδικου χρήματος)
… τελικά θα εξαναγκαστείς να του κανεις το χατίρι οταν ψυχολογικά είσαι εθισμένος και εξαρτημένος απο τον μοναδικό προστάτη σου. Είναι ο πόλεμος του υποσυνείδητου σου ελεγχόμενο απο αυτούς.

Απο την αλλη πλευρά οι δικοί σου εκπρόσωποι σου λένε οτι αυτοι διαπραγματεύονται για εσένα…σου δίνουν δίκιο για την αντίδραση σου ….δεν σου ρίχνουν καμμία ευθύνη για την οικονομικη σου κατάσταση γιατι φταίνε αλλοι…δεν σε κατηγορούν…και σε αφήνουν να καρτερείς την λύση…οποια και να ειναι αυτη…έρχεσαι στα λογια μου τωρα;

Στον τελικό του μεγαλου Νοητικου πινγκ πονγκ θα έχεις εξαντληθεί τοσο πολυ και δεν θα ζητήσεις τίποτα απο αυτούς που ψήφισες θα κανεις αυτο που σου προετοιμάζουν….αυτοι θα πράξουν το 1/10 των αιτημάτων σου και προεκλογικών υποσχέσεων τους ….αυτα που μαγειρεύουν υπομονετικά και χαμογελαστά τοσες δεκαετίες.

Τον Ιούνιο έχουμε το επόμενο Γιούρογκρουπ με περισσότερα παιχνίδια εναντίον μας.

ΚΟΡΑΞ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Τελικός πινγκ πονγκ και αντίστροφη ψυχολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *