11:05 - 15/03/2015

Τελικός πινγκ πονγκ και αντίστροφη ψυχολογία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι Γιούνκερ και Νταισεμπλουμ συμφωνούν σε ολα… Οι σκιές θεάτρου θέλουν την ολική συγκέντρωση της εξουσίας στις Βρυξέλλες. Το θέατρο που παίζεται στο Γιούρογκρουπ δεν ειναι για το αν η Ελλάδα θα παρει το επόμενο δάνειο αλλα για τον υπέρτατο σκοπό της μεγάλης ομοσπονδίας με την ευρωπαϊκή κυβέρνηση στις Βρυξέλλες, τον ευρωπαϊκό στρατό….την έκδοση των Ευρωομόλογων…την “δίκαια” μοιρασιά των χρεών σε όλους τους πολίτες της ΕΕ…και τελικά την δημιουργία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Οι σκιές θεάτρου μας ετοιμάζουν μεγάλες εκπλήξεις…μας χρειάζονται και γι αυτο δεν θα αφήσουν την Ελλάδα ποτε να βγει απο την ασφυκτική και δόλια “αγάπη” τους. Το σενάριο με το άλυτο πρόβλημα της ελληνικής κρίσης υπάρχει για λειτουργικούς λόγους…για την πειθώ της κοιμισμένης αθώας περιστεράς…την μάζα.

Η αντίστροφη ψυχολογία που μας πολεμανε λειτουργεί και απο τις δυο πλευρές…παντα εναντίον μας! Μιλάμε για αντίστροφη ψυχολογία…μια απο τις τεχνικές χειραγώγησης που εμείς δεν καταλαβαίνουμε διότι σαν μάζα δεν είμαστε ικανοί να ενωθούμε οταν παίζουν με το υποσυνείδητο μας. Ο διαχωρισμό μας με τους δυτικούς εταίρους μας παίζεται σε τοσα πολλα επίπεδα που οτι και να μας δείξει ο εχθρός θα το υιοθετήσουμε χωρίς καν να μυριστουμε την βρωμια του.

Δες πως λειτουργεί η υποσυνείδητη άσκηση επιρροής…αν το παιδί σου δεν εχει όρεξη το πρωί να σηκωθεί και να ντυθεί για να παει στο σχολείο την στιγμή που εσυ βιάζεσαι…του λες μην ντυθείς…γιατι εγώ δεν βιάζομαι…και πάω να φτιάξω το κολατσιό σου για να το φας στο διάλειμμα…
Οταν θα επιστρέψεις στο δωμάτιο του μετα απο μερικά λεπτά οι πιθανότητες οτι το παιδί σου θα ειναι ντυμένο ειναι παρα πολυ μεγάλες. Θα το βρείτε έτοιμο διοτι θα εχει αισθανθεί ενοχές για ολα αυτα που εσείς κάνετε γι αυτο. Αυτο ειναι ενα μικρό παράδειγμα στις σχέσεις των ανθρώπων αλλά υπάρχουν και άλλα κόλπα χειραγώγησης…

Τωρα η λειτουργία εναντίον μας…τύποι σαν κι αυτούς της φωτογραφίας εξασκούνται καθημερινά στα μαθήματα χειραγώγησης και του μάρκετινγκ…κανουν οτι δεν βιάζονται (για την δημιουργία της μεγάλης ομοσπονδίας)…μας θέλουν να πιστεύουμε οτι αυτοι εργάζονται για εμάς…λένε οτι για να μας φροντίσουν με φρέσκο χρημα θα πρέπει εμείς να πάρουμε τα μέτρα που αυτοι μας λένε οτι ειναι καλά για εμάς….σε μια σχέση εξάρτησης στην οποια βρισκόμαστε με τους δανειστές μας τοσα χρονια …οπως το παιδί με τον γονέα του…αισθάνεσαι μεγάλες ενοχές (υποσυνείδητα) γι αυτόν που το προστατεύει…η ΕΕ ειναι η μοναδική πηγή που μέχρι τωρα σε φόρτωσε με άφθονο ηλεκτρονικό χρημα…(άλλοι δεν έχουν αυτην την ικανότητα να πατάνε το κουμπί του αεριτζίδικου χρήματος)
… τελικά θα εξαναγκαστείς να του κανεις το χατίρι οταν ψυχολογικά είσαι εθισμένος και εξαρτημένος απο τον μοναδικό προστάτη σου. Είναι ο πόλεμος του υποσυνείδητου σου ελεγχόμενο απο αυτούς.

Απο την αλλη πλευρά οι δικοί σου εκπρόσωποι σου λένε οτι αυτοι διαπραγματεύονται για εσένα…σου δίνουν δίκιο για την αντίδραση σου ….δεν σου ρίχνουν καμμία ευθύνη για την οικονομικη σου κατάσταση γιατι φταίνε αλλοι…δεν σε κατηγορούν…και σε αφήνουν να καρτερείς την λύση…οποια και να ειναι αυτη…έρχεσαι στα λογια μου τωρα;

Στον τελικό του μεγαλου Νοητικου πινγκ πονγκ θα έχεις εξαντληθεί τοσο πολυ και δεν θα ζητήσεις τίποτα απο αυτούς που ψήφισες θα κανεις αυτο που σου προετοιμάζουν….αυτοι θα πράξουν το 1/10 των αιτημάτων σου και προεκλογικών υποσχέσεων τους ….αυτα που μαγειρεύουν υπομονετικά και χαμογελαστά τοσες δεκαετίες.

Τον Ιούνιο έχουμε το επόμενο Γιούρογκρουπ με περισσότερα παιχνίδια εναντίον μας.

ΚΟΡΑΞ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

    παμε σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι να φαμε ΤΙΠΟΤΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*