ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

Ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός σιγά-σιγά κατακτά τον κόσμο. Σχετικοί φόβοι εκφράζονται σήμερα και στον Καναδά. Προ ημερών σε ένα ισλαμικό κατάστημα του Τορόντο εμφανίστηκε ένα πολύ παράξενο βιβλίο με την αρκετά συνηθισμένη ονομασία «Δώρο για μουσουλμανικό ζευγάρι».
Το έργο αυτό όχι μόνο αποκαλύπτει στους νεαρούς μουσουλμάνους του Καναδά τα μυστικά της συζυγικής ζωής, αλλά και αναλύει λεπτομερώς τους τρόπους ελέγχου της συζύγου, περιγράφει σενάρια απειλών εναντίον της και ακόμα εισηγείται «ορθές» μεθόδους φυσικής βίας. Ο συγγραφέας αυτού του έργου 160 σελίδων, το οποίο έχει προκαλέσει τόσες λογομαχίες στην καναδική κοινωνία, είναι ο μεγάλου κύρους στον ισλαμικό κόσμο επιστήμονας Μολαβί Ασράφ Αλή Τάνβι.
Ο συγγραφέας από τις πρώτες σελίδες προετοιμάζει τους νεαρούς άντρες για το

ότι δεν πρέπει μόνο να είναι ευγενικοί με τις συζύγους τους, ακόμη και αν αυτές αποδειχτούν «ανόητες και αδέξιες», αλλά και να τις διευθύνουν, προσφεύγοντας σε απειλές και βία. Για παράδειγμα, ένας άντρας μπορεί να τιμωρεί τη γυναίκα του για τα σφάλματά της, «ξυλοκοπώντας την με τα χέρια ή με το ραβδί, αφήνοντας την χωρίς χρήματα, και ακόμα τραβώντας της (και σέρνοντάς την) από τα αυτιά.»

Ακριβώς αυτή η μέθοδος ανάπτυξης οικογενειακών αμοιβαίων σχέσεων, σύμφωνα με τον συγγραφέα του μπεστ-σέλερ, «θα βοηθήσει να αποφευχθούν σοβαρά προβλήματα στο γάμο». Το βιβλίο του μουσουλμάνου προφέσορα Μολαβί Τάνβι έγινε δεκτό με αρνητικά σχόλια ακόμη και από μουσουλμάνους, και λόγω του ότι στον Καναδά πριν μερικά χρόνια συνέβη ο λεγόμενος φόνος της τιμής, ο οποίος κυριολεκτικά συντάραξε τη χώρα.
Τον Ιούνιο του 2009 στο Τορόντο ανακαλύφθηκε αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν τα σώματα τεσσάρων μουσουλμάνων γυναικών – τριών αδελφών και της μητριάς τους. Εξακριβώθηκε ότι και οι τρεις είχαν σκοτωθεί θηριωδώς από τους άνδρες της οικογένειάς τους – Αφγανούς μετανάστες που διαμένουν στον Καναδά. Η αιτία του απάνθρωπου φόνου ήταν το ότι οι φονευθείσες γυναίκες είχαν απορρίψει πλήρως τις παραδόσεις της αφγανικής διασποράς.
 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *