Τα θαλάσσια τέρατα είναι αληθινά!

Ένα πολύ παράξενο πλάσμα ξεβράστηκε στην ακτή Φόλυ της Νότιας Καρολίνας την περασμένη εβδομάδα που φούντωσε τη φαντασία περί θαλάσσιων τεράτων όπως αυτά που κοσμούσαν τους άγνωστους ωκεανούς στους παλιούς χάρτες. Το παράξενο ζώο με μήκος που έφτανε τα 3 μέτρα έχει πλούσια χρώματα, ενώ στις δύο πλευρές του σώματός του φέρει σειρές οστών, όπως φαίνεται στο πάνω μέρος όπως κείτεται στη φωτογραφία.

Οι επιστήμονες σπεύδουν να αποκρούσουν τις υποθέσεις και είναι επιφυλακτικοί. Ο πρώτος που κλήθηκε να αναγνωρίσει το πλάσμα ήταν ο Dr.Shane Boylan του Ενυδρείου της Νότιας Καρολίνας. Το θαλάσσιο τέρας λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο από έναν οξύρρυγχο του Ατλαντικού, βέβαια με τελείως διαφορετικά χρώματα από ότι συνηθίζεται σε αυτά τα ψάρια. Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι τα χρώματά του σκούρυναν καθώς παραμένει πολλές ώρες ξεβρασμένο και ψημένο από τον ήλιο. Πάντως οι υποθέσεις περί τέρατος και αρχέγονου πλάσματος δεν απέχουν και πολύ από την λογική, καθώς αυτού του είδους ο οξύρρυγχος είναι από τα παλαιότερα οστεώδη ψάρια που υπάρχουν ακόμα στον πλανήτη.


  news.discovery.com

Σε πολλά μέρη της γης έχουν επίσης καταγραφεί κατά καιρούς εμφανίσεις περίεργων γιγάντιων ψαριών και περίεργων πλασμάτων…


βλ.: http://news.discovery.com/videos/earth-bizarre-giant-fish-filmed.html
        http://www.youtube.com/watch?v=ACgzTArpsEI&feature=related

Πηγή:

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *