08:40 - 21/02/2014

Συντριβή αεροπλάνου με 11 νεκρούς

Συνετρίβη ένα λιβυκό στρατιωτικό ιατρικό αεροπλάνο Αντόνοφ 26 λόγω μηχανικής βλάβης τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή στην περιοχή της πόλης Γκρομπάλια, 40 χλμ. νοτίως της Τύνιδας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι ένδεκα επιβαίνοντες, σύμφωνα με την τυνησιακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

“Το αεροπλάνο έπεσε στη 01:30 (τοπική ώρα, 02:30 ώρα Ελλάδας), επέβαιναν ένδεκα άνθρωποι. Τρεις γιατροί, δύο ασθενείς και έξι μέλη του πληρώματος”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Μόνγκι Ελ-Κάντι.

Το Αντόνοφ 26 είναι ένα σοβιετικής κατασκευής δικινητήριο ελικοφόρο αεροσκάφος. Λίγο πριν εξαφανισθεί από τις οθόνες των ραντάρ, ο πιλότος είχε πει στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Τύνιδας πως υπέστη βλάβη στον κινητήρα.

Το αεροπλάνο συνετρίβη σε έναν αγρό, καθώς ο πιλότος κατάφερε να αποφύγει τις κατοικίες, όπως έγινε γνωστό από δημοσιογραφική πηγή. Την αυγή ξεκίνησαν έρευνες για να βρεθούν τα μαύρα κουτιά ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

enikos

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί