Συλλογή και άμεση διανομή ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ


Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Πειραιά ξεκίνησε τη συλλογή και άμεση διανομή ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ καθώς και σκηνών, κουβερτών κ.α. σε άπορους συμπολίτες μας κατά τη διάρκεια των ημερών του ψύχους. Μπουφάν, πουλόβερ, παντελόνια, κάλτσες, παπούτσια, γάντια, σκούφοι, όπως και σκηνές, κουβέρτες, υπνόσακοι, σακίδια, θερμοί κ.α. Επίσης, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτομάντηλα, υγρά μαντηλάκια, σακούλες, σαπούνι κτλ. είναι χρήσιμα. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να μεταφέρει τα πράγματα στα γραφεία της Ομάδας, ΘΗΒΩΝ 50 στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Τηλ.επικοινωνίας: από τις 09:00 ως τις 13:30 και 17:30 ως 20:00 στο 210-4236153 και 6936277928.
Παρακαλούμε πολύ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ !!!
ΥΓ. Για όποιον αδυνατεί πραγματικά να μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, ας επικοινωνήσει προσωπικά με την Κων/να Βουρνά και Όλγα Μεταξούλη, για να βρούμε μια εναλλακτική λύση.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *