Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:23 - 02/02/2012

2000 ΧΡΟΝΙΑ “ΧΕΙΜΩΝΑΣ”…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 Χαίρε συνέλληνες. Ο γόνος του Έλλην, υπάρχει στην ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πολύ παραπάνω από όσα χρόνια η κοινή και πολλές φορές κατευθυνόμενη γνώμη πιστεύει και γνωρίζει. Έλλην σημαίνει γόνος του φωτός. Σημαίνει ακόμα και ελευθερία. ο Έλληνας γεννήθηκε να ζει ελεύθερος, και να μεταλαμπαδεύει το φως και την ελευθερία σε κάθε φυλή του πλανήτη. Η επέκταση του Ελληνισμού δεν υπήρξε κατακτητική. Η επέκταση αφορούσε την πνευματική και υλική εξάπλωση. Δεν είναι τυχαίο που τα πάντα στην σύγχρονη εποχή, ή τουλάχιστον η βάσεις ενός πολιτισμού, πηγάζουν από την κληρονομιά των πρώτων Ελλήνων. Τέχνες, επιστήμες, γλωσσολογία, αρχιτεκτονική, τεχνολογία, και οτιδήποτε υπάρχει σήμερα έχουν βάσει αρχαία ελληνικά πρότυπα. Πολλοί “διανοούμενοι” ανά τον κόσμο κάνουν λόγο γιαυτό και το επιβεβαιώνουν. Δυστυχώς όμως, όλα τα καλά και όλες οι αρετές, πάντα ” προβοκάρονται ” και αποκτούν αντίζηλους. Κάποιοι θέλησαν να εξαφανίσουν αυτή την εξάπλωση, ή να ωφεληθούν από αυτή. Η άλλοτε ισχυρή και δεμένη Ελλάδα, άρχισε να χάνει την μοναδικότητα της καθώς υπέστη πολλά πλήγματα μέσα στους αιώνες. Στην ουσία όπως θα δούμε παρακάτω, ο Έλληνας πολεμάει 2000 περίπου για την δική του ελευθερία. Κάποιοι προσπαθούν να τον έχουν σκλαβωμένο…

Στα στήθη των Ελλήνων από την αρχαιότητα, χτυπούν κάθε λογής εχθροί, με σκοπό τον αφανισμό ή τον έλεγχο του λαμπρού Έθνους. Μια πρώτη μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης, η Περσική αυτοκρατορία, αποτελεί την πιο γνωστή αντίζηλο της εξάπλωσης του Ελληνισμού της αρχαιότητας. Η Ελληνική και ενωμένη “γροθιά” αντιστάθηκε και αν και ελάχιστη σε αριθμό κατάφερε και εξαφάνισε την πολυπολιτισμική αυτοκρατορία και διέδωσε τον πολιτισμό στα βάθη της Ασίας. 
Πολύ αργότερα, ένας ρωμαϊκός πολιτισμός σε άνθηση, και σαφώς επηρεασμός από τις ελληνικές βάσεις, θέλησε να επεκταθεί.. Μεταφέρεται έμμεσα προς την Ανατολή, μέσω Βυζαντίου. “Κατακτά” την Ελλάδα, δια της βίας, και εννοώ ότι χιλιάδες σφαγές Ελλήνων έγιναν με πρόσχημα την υιοθέτηση νέας θρησκείας και νέας ηγεμονίας. Εκατοντάδες ναοί καταστράφηκαν, και χιλιάδες Έλληνες απόγονοι των φιλοσόφων και των Θεών σφαγιάστηκαν μέχρι να αλλαξοπιστήσει το Έθνος μας. Το ελληνικό στοιχείο όμως δεν χάθηκε. Αντιθέτως εξαπλώθηκε σε όλο το Βυζάντιο, και ταυτίστηκε με αυτό. 
Μια εποχή ακμής για τον ελληνικό πολιτισμό και συνάμα για το Βυζάντιο, κάνουν την εμφάνιση τους οι Οθωμανοί με βλέψεις υποδούλωσης του Βυζαντίου. Όλως τυχαίως οι οικογένειες των ρωμαίων εγκαταλείπουν την ανατολική πλευρά της αυτοκρατορίας και μένουν οι Έλληνες και οι εξελληνισμένοι λαοί απροστάτευτοι. Το Βυζάντιο πέφτει, και ο Ελληνισμός πέφτει σε χειμερία νάρκη και αυτός. Μισή χιλιετία περίπου γίνονται προσπάθειες αφομοίωσης του Ελληνισμού με το Οθωμανικό στοιχείο. Με σφαγές, επιμειξίες και επιβολή νέας θρησκείας, προσπαθούν να αλλοιώσουν τον ελληνισμό και τον ελληνικό γενετικό κώδικα. Μια χούφτα Ελλήνων, απόγονοι του αρχαίου Ελληνικού γονιδίου δεν υπέκυψαν, και έβαλαν τέλος στα σχέδια των σημερινών Τούρκων. Η απελευθέρωση δεν άργησε να έρθει για το “νεοελληνικό” και (ψιλό)αλλοιωμένο Έθνος, αλλά είχε ένα βαρύ κόστος. Χωρίς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό, οι Έλληνες είχαν αρχίσει να αποκόπτονται από τους δεσμούς με το παρελθόν και να υιοθετούν νέα πολιτισμικά στοιχεία και “κοσμοθεωρίες”. Μετά την Επανάσταση, ξεκίνησε η σταδιακή μας επιρροή από “συμμάχους” ευρωπαίους, καθώς δεθήκαμε με αυτούς από δάνεια και ηγεμονίες που μας επέβαλλαν. 
Έτσι, ακόμα και μετά την επανάσταση, δεν χαρήκαμε πραγματική ελευθερία, καθώς οι Ευρωπαίοι “φίλοι” μας είχαν προλάβει να θέσουν βάσεις για την έμμεση διαχείριση της Ελλάδας. Ακολούθησαν νέες εποχές πολέμου, αυτές των δύο παγκοσμίων πολέμων, όπου εξελίχθηκαν υπογείως τα συμφέροντα των “συμμάχων” ενώ χυνόταν άδικα το Ελληνικό αίμα. Στο τέλος αυτής της περιόδου, βρεθήκαμε υπό κατοχή από τον Γερμανικό Ναζισμό που σκόπευε στο να σταματήσει τα σχέδια των “Ιμπεριαλιστών” και “Εβραίων” συμμάχων. Σε αυτό το σημείο θα έλεγα ότι σε πολλές περιπτώσεις μόνοι μας προκαλέσαμε την Ναζιστική βία. Το λέω αυτό με επιφύλαξη, αλλά και με επιχειρηματολογία. Ο Χίτλερ επηρεασμένος από την Αρχαία Ελλάδα και λάτρης ταυτόχρονα, δεν κατέκτησε την Ελλάδα ούτε για να την εκμεταλλευτεί οικονομικά, ούτε για να εξαπλωθεί. Οδηγήθηκε εδώ είτε από λάθος, των αξονικών δυνάμεων, είτε για να προλάβει, τους συμμάχους και τα σχέδια τους. (!!!Οι διηγήσεις Εθνικοφρόνων γερόντων καμιά φορά είναι χρήσιμη στο να σχηματίσουμε ιστορικές απόψεις!!!). Οι αλλοιώσεις που είχε υποστεί το ελληνικό Έθνος, οι προσμίξεις και οι Ευρωπαϊκές επιρροές δημιούργησαν εσωτερικές διαμάχες, και οι κόντρες μεταξύ των Πατριωτών και των επηρεασμένων από το Διεθνές ρεύμα κομμουνιστών πολλές φορές έβλαπτε και τις δυνάμεις του Χίτλερ και τα επακόλουθα δυστυχώς ήταν αιματηρά. 
Μετά την απελευθέρωση, η Ελλάδα βρέθηκε λαβωμένη βαριά, και οικονομικά και κοινωνικά. Αντιμετώπισε εκ νέου μια εσωτερική κατοχή. Εξαγριωμένες στρατιές που υποκινούνται από την κομμουνιστική διεθνή σφάγιαζαν τους πατριώτες και τις περιουσίες τους. ( Μπορούμε εύκολα να βρούμε έγγραφα, που μαρτυρούν τον προσανατολισμό που είχαν κομμουνιστές εκείνης της εποχής, από την μητέρα τους Ρωσία. Είτε εφημερίδες είτε επιστολές – προκηρύξεις επιβεβαιώνουν ότι θα παρέδιδαν την κυριαρχία της Ελλάδας στην κομμουνιστική Διεθνή εάν βρισκόντουσαν στην εξουσία..) Μέχρι τότε είχαμε περάσει διάφορες μορφές εξουσίας, είτε από ξενόφερτους μονάρχες είτε από καθοδηγούμενους των ξένων συμφερόντων ηγέτες.
Έπεται η Χούντα των συνταγματαρχών, όπου “απεσταλμένος” Έλληνας από ΗΠΑ και CIA αναλαμβάνει την εξουσία, και επιβάλλει την στρατιωτική δικτατορία. Δεν μπορώ να αμαυρώσω την γενική εικόνα αυτής της μορφής εξουσίας, αλλά ούτε και να την επαινέσω. Το σίγουρο είναι ότι εφόσον έβαλαν το “χέρι” τους αμερικανοί, κάποιο λόγο θα εξυπηρετούσε. Όμως επί αυτής της χούντας, υπήρξε μια φαινομενική “άνθιση” για το Έθνος, καθώς έργα που μένουν μέχρι σήμερα, και εργοστάσια και δημόσιες υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά, έδωσαν ανάσες οικονομίες, εργασίας, και ανάπτυξης στην Ελλάδα.. Ίσως αυτό και η γενική αποκοπή της Χούντας από τα αμερικάνικα συμφέροντα οδήγησαν στην στημένη ανατροπή της, βασιζόμενοι πάντα στην στέρηση της απόλυτης ελευθερίας, και η έπειτα αντικατάστασή της από μια νέα προσωρινή χούντα που εξυπηρέτησε απόλυτα τα συμφέροντα των Αγγλοαμερικάνων. Αποτέλεσμα ήταν η απώλεια της μισής Κύπρου, και η αμφισβήτησή της ως ελληνική πατρίδα. Έπειτα από αυτά, εξουσία ανέλαβαν συνεχόμενες προδοτικές και ταγμένες στους “συμμάχους” κυβερνήσεις, και δημιούργησαν ένα κλίμα ταπείνωσης και παθητικότητας σε θέματα εθνικής κυριαρχίας και οικονομικού ελέγχου. Συνεχείς υποχωρήσεις σε θέματα συνόρων και ιστορικών γεγονότων από γειτονικές δυνάμεις, μας κατέστησαν έρμαιο παιγνίων και προκλήσεων. Το μεγάλο πρόβλημα όμως ξεκίνησε περίπου τρεις δεκαετίες πριν και σήμερα τα σχέδια των ξένων ηγεμόνων έχουν πάρει τον τελικό δρόμο εξαθλίωσης του Έθνους μας. Οι σύγχρονοι εφιάλτες πολιτικοί μας, άρχισαν να χρεώνουν την Ελλάδα χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό, καθώς έπειτα από τόσες κακουχίες οι Έλληνες βρήκαν στήριγμα στα λόγια και τις “δωρεές” των πρώτων μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, και μια ψευδή και προσωρινή ελευθερία που δεν είχαν ξαναδεί για αιώνες. Σήμερα όμως, εν έτη 2012, η κατοχή που έχει υποστεί το έθνος μας, είναι σκληρότερη από ποτέ και ας μην έχει βία και όπλα. Οι εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων οδήγησαν την Ελλάδα στο να είναι υπόχρεη σε ξένους τραπεζίτες, και να απειλείται η εθνική μας κυριαρχία και σε εδαφικό αλλά και σε οικονομικό τομέα. Ένα πρωτόγνωρο ξεπούλημα επέρχεται, και θα αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση όπου τίποτα δεν θα μας ανήκει. Μια γη, ένα χωράφι που θα το καλλιεργούν οι ξένοι τραπεζίτες. Ένα καλοστημένο σχέδιο διχοτόμησης των Ελλήνων και αποκοπής τους και αλλοίωσης τους από το παρελθόν μπαίνει στο τελικό στάδιο. Χτυπήματα στις ρίζες και στους τομείς που μας έκαναν να μην υποκύπτουμε ποτέ. “Ενέσεις” ξένων πολιτισμών, ώστε να χαθεί σταδιακά το ελληνικό στοιχείο. Αυτή η εποχή είναι φαινομενικά η πιο κρίσιμη για το ελληνικό γένος. 
Είδαμε ότι για περίπου 2000 χρόνια το έθνος μας βάλλεται από κατοχές, περιόδους σκλαβιάς και εξαθλίωσης, και από στέρηση ελευθερίας. Άραγε έχουμε κρατήσει δεσμούς με τους Ήρωες προγόνους μας; Ζει ακόμα το ελληνικό στοιχείο μέσα μας; Μήπως τελικά το σχέδιο κάποιων για αφανισμό του ελληνικού γένους έχει πετύχει, ή ολοκληρώνεται σήμερα; Η απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα βρίσκεται μέσα μας. Θα συμβάλουμε στην εφαρμογή των σχεδίων τους, ή θα αποδείξουμε ακόμα μια φορά, σε μια τελική μάχη ότι ο Ελληνισμός δεν πεθαίνει ποτέ…..
Ψάξτε μέσα σας την απάντηση και πράξτε ανάλογα….
Τα σέβη μου.
Ίων Κ.

truth-revelation
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*