Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου «αποστάτη»: Καταστρέψτε μας, για να σωθεί η ανθρωπότητα!

Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου «αποστάτη»: Καταστρέψτε μας, για να σωθεί η ανθρωπότητα!

Του Serkan Engin

Είμαι ένας άθεος συγγραφέας και ποιητής, έζησα για 23 χρόνια από τη γέννησή μου ως Σουνίτης και σήμερα εξακολουθώ να ζω σε μια μουσουλμανική χώρα, την Τουρκία.

Οι γονείς μου και όλοι οι συγγενείς μου είναι ακόμα Μουσουλμάνοι. Επομένως, η κριτική μου για το Ισλάμ προέρχεται από ιδία γνώση.
Πρώτα απ “όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για το Ισλάμ εάν είστε «αμύητος», μη-μουσουλμάνος, για παράδειγμα Χριστιανός, άθεος, βουδιστής, Εβραίος ή οτιδήποτε άλλο, όλοι οι μουσουλμάνοι έχουν το «δικαίωμα» να σας σκοτώσουν και να σας βιάσουν, να αρπάξουν την περιουσία σας, τη χώρα σας, τη γη, τα χρήματα και οτιδήποτε άλλο.

Παίρνουν αυτό το «δικαίωμα» από το βιβλίο της πίστης τους, το Κοράνι. Με άλλα λόγια, παίρνουν αυτό το «δικαίωμα» από τον πυρήνα της πίστης τους, από τη θεολογία του Ισλάμ.

Ενδεικτικά, μερικά παραδείγματα με στίχους από το Κοράνιο:


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

-Αυτός ο στίχος του Κορανίου αναφέρεται σε «όλους τους μη μουσουλμάνους», σε όλους τους «αιρετικούς» – Χριστιανούς, Βουδιστές, άθεους, Εβραίους κλπ., οι οποίοι θεωρείται ότι «διεξάγουν πόλεμο εναντίον του Αλλάχ και του Αγγελιαφόρου του Μωάμεθ»
Surat Al-Ma’idah (5.33)

«Και πράγματι, η τιμωρία εκείνων που πολεμούν τον Αλλάχ και τον Αγγελιαφόρο του και διαβιούν στη γη άσχημα είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια τους αντίπλευρα, ή να εξορίζονται από αυτή τη γη. Αυτοί έχουν την ατίμωση στον κόσμο αυτό και τους περιμένει στον άλλο κόσμο μεγάλη τιμωρία».

-Αυτός ο στίχος του Κορανίου αναφέρεται στην εντολή θανάτωσης όλων των ανθρώπων που εγκατέλειψαν το Ισλάμ, των αποστατών:
Surat An-Nisa »(4,89)

«Θα επιθυμούσαν να μην πιστέψετε όπως κι εκείνοι, ώστε να είστε ίδιοι με αυτούς. Μην τους θεωρείτε φίλους ώσπου να εγκαταλειφθεί η απιστία τους. Αν όμως επιστρέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετέ τους και σκοτώστε τους, όπου κι αν τους βρείτε. Και μην παίρνετε από αυτούς ούτε φίλους ούτε βοηθούς».
Παρατηρήστε την τρέχουσα κατάσταση στη Συρία. Πώς μπορούν οι ισλαμιστές τρομοκράτες να σφάζουν Αλεβίτες ή να βιάζουν Χριστιανές τόσο εύκολα;
Μπορούν επειδή παίρνουν αυτό το «δικαίωμα» από την πίστη τους και πιστεύουν ότι θα πάνε στο παράδεισο με αυτές τις αποτρόπαιες ενέργειες εναντίον των «αμύητων», εναντίον όσων βρίσκονται εκτός του Ισλάμ, όσων δεν πιστεύουν στα ίδια θρησκευτικά δόγματα – με άλλα λόγια, όσων, σύμφωνα με την πίστη τους, είναι «αιρετικοί».

Μερικοί μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι «αυτοί δεν είναι οι πραγματικοί μουσουλμάνοι». Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα! Αυτό είναι το αληθινό Ισλάμ, επειδή όλες αυτές οι φρικτές ενέργειες είναι σύμφωνες με τις εντολές του Κορανίου.

Έχετε ακούσει πολλές φορές ότι «το Ισλάμ είναι μια ανεκτική θρησκεία».

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που μπορείτε να ακούσετε σε όλο τον κόσμο και αυτό το ψέμα χρησιμοποιείται ως μάσκα για να κρύψει το φοβερό πρόσωπο του Ισλάμ.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά μεταξύ του Ισλάμ και του ισλαμισμού. Αυτό είναι το βασικό λάθος που κάνει ο σύγχρονος κόσμος για το Ισλάμ.

Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ του Ισλάμ και του ισλαμισμού, είναι το ίδιο πράγμα και έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Αυτός ο διαχωρισμός είναι μονάχα μια απλή ψευδαίσθηση, και χρησιμοποιείται από τους μουσουλμάνους για να κρύψουν το ωμό, απεχθές, καταπιεστικό, δολοφονικό, γενοκτονικό πρόσωπο του Ισλάμ.
Η ισλαμική θεολογία βασίζεται στους στίχους του Κορανίου και στα Χαντίθ. Χαντίθ είναι τα λόγια και οι πράξεις του προφήτη Μωάμεθ και όλοι οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να ακολουθούν τα λόγια και τις πράξεις παράλληλα με τις εντολές του Κορανίου.

Για παράδειγμα, θα πρέπει να αφοδεύουν όπως αφόδευε ο Μωάμεθ, θα πρέπει να καθαρίζονται όπως έκανε εκείνος ή σε περίοδο πολέμου θα πρέπει να βιάζουν και να υποδουλώνουν μία «αιρετική» γυναίκα όπως έκανε και ο Μωάμεθ ή να βασανίζουν τον εχθρό για να μάθουν που είναι κρυμμένοι οι θησαυροί του, όπως έκανε και ο Μωάμεθ.

ΠΡΕΠΕΙ να κόβουν το χέρι του κλέφτη, όπως έκανε ο Μωάμεθ, και όχι να τον τιμωρούν με ποινή φυλάκισης, όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες νομοθεσίες.
Θα πρέπει να λιθοβολήσουν μια γυναίκα μέχρι θανάτου, όπως έκανε ο Μωάμεθ, επειδή συνήψε σεξουαλικές σχέσεις, παραβιάζοντας τους κανόνες του Ισλάμ, ενώ ο σύντροφός της θα πρέπει μόνο να μαστιγωθεί εκατό φορές.

Εάν είστε μουσουλμάνος δεν μπορείτε ποτέ να «απελευθερώσετε» τις γυναίκες, σκεπτόμενος ότι η σεξουαλική τους δράση αφορά εκείνες προσωπικά και την ελευθερία τους να επιλέγουν το σύντροφό τους, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονοι νόμοι.
Θα πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσετε τις τιμωρίες του Μωάμεθ, όπως το λιθοβολισμό της γυναίκας μέχρι θανάτου και το μαστίγωμα του συντρόφου της, αν θέλετε να είστε ένας καλός μουσουλμάνος.

Θα πρέπει να σκοτώσετε αυτόν που αποστάτησε από το Ισλάμ, όπως έκανε και ο Μωάμεθ. Δεν μπορείτε να πείτε ότι «αυτό είναι δική του επιλογή και έχει την ελευθερία της σκέψης και της πίστης», επειδή είναι εντολή του Κορανίου το να πρέπει να σκοτώσετε τους αποστάτες.

Θα πρέπει να σκοτώσετε όλους τους ομοφυλόφιλους, σύμφωνα με τις διαταγές του Ισλάμ. Κανένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός είναι δικό του δικαίωμα.

Έχετε το «δικαίωμα» να παντρευτείτε ένα μικρό κορίτσι 9 ετών, όπως έκανε και ο Μωάμεθ. Με άλλα λόγια, στο Ισλάμ μπορείτε νόμιμα να βιάσετε ένα μικρό παιδί, να την κάνετε σκλάβα του σεξ, καθώς και σκλάβα μέχρι το τέλος της ζωής της.
Μπορείτε να μείνετε δίπλα στο σώμα της νεκρής γυναίκας σας για 6 ώρες, όπως έκανε και ο Μωάμεθ. Με άλλα λόγια, μπορείτε να βιάσετε το νεκρό σώμα της γυναίκας σας για 6 ώρες μετά το θάνατό της.

Αυτό είναι το Ισλάμ … Αυτή είναι η «ανεκτική θρησκεία» … Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για τον Παράδεισο … Αυτές είναι οι εντολές του Αλλάχ … Αυτές είναι οι ενέργειες του Μωάμεθ …

Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε πόσο πολιτισμένες είναι οι μουσουλμανικές χώρες του κόσμου, λόγω του Ισλάμ, όπως το Αφγανιστάν, η Νιγηρία, η Τουρκία, το Ιράν, το Σουδάν κ.α.

Μπορείτε να καταλάβετε πόσο έχουν συμβάλει (οι μουσουλμανικές χώρες) στην ιστορία της φιλοσοφίας, της τέχνης, της επιστήμης.
Μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο σεβασμό τρέφουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών, τα δικαιώματα των παιδιών, την ελευθερία της έκφρασης και της σκέψης, την ελευθερία του τύπου, την ελευθερία της πίστης, κ.λπ.

Το πρώτο κύμα γενοκτονιών του 20ου αιώνα, -οι Γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου-, διαπράχθηκε από τον τουρκικό και τον κουρδικό λαό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της νέας Τουρκικής Δημοκρατίας, ελέω των «δικαιωμάτων» που απορρέουν από το Ισλάμ: των «δικαιωμάτων» για τη θανάτωση και το βιασμό των μη μουσουλμάνων, την υποδούλωση των γυναικών τους και των μικρών κοριτσιών ως σκλάβων του σεξ, αλλά και οικιακών σκλάβων, την αρπαγή των χρημάτων, των σπιτιών και των περιουσιών τους.

Η «Επιτροπή για την Ένωση και την Πρόοδο» (ΕΕΠ – CUP) (Τουρκικά: Ittihat ve Terakki Cemiyeti) βασίστηκε στον τουρκικό εθνικισμό και χρησιμοποίησε εύκολα τον τουρκικό και τον κουρδικό λαό για αυτές τις γενοκτονίες, λόγω του περιεχομένου της ισλαμικής θρησκείας για τους μη μουσουλμάνους. Όλοι οι Τούρκοι και οι Κούρδοι μουσουλμάνοι πίστευαν ότι θα πάνε στο παράδεισο, αν σκότωναν περισσότερους «άπιστους», όπως ακριβώς και οι σημερινοί ισλαμιστές τρομοκράτες.

Οι υπεύθυνοι του δεύτερου κύματος γενοκτονιών του 20ου αιώνα ήταν οι Ναζί, όπως γνωρίζετε. Χρησιμοποίησαν τις γενοκτονίες των Τούρκων ως παράδειγμα.
Ως γνωστόν, ο Αδόλφος Χίτλερ ενώ συζητούσε με τους στρατιωτικούς διοικητές του για την αντίδραση του κόσμου στις γενοκτονίες που σχεδίαζαν να διαπράξουν, τους είπε: «Εξάλλου ποιος μιλάει σήμερα για την εξόντωση των Αρμενίων;».

Στις αρχές του ’30 ο Ναζισμός θεωρούνταν μια νόμιμη και αξιοσέβαστη ιδεολογία, αργότερα κατάλαβαν όλοι πόσο επικίνδυνος ήταν. Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του ναζισμού και σήμερα η υποστήριξή του είναι παράνομη σε κάθε πολιτισμένη χώρα.
Η προπαγάνδα για το ναζισμό είναι παράνομη. Σήμερα, ο ναζισμός δεν θεωρείται εναλλακτικός τρόπος σκέψης και δεν υπάγεται στην ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης.

Όπως εξήγησα λεπτομερώς παραπάνω, το Ισλάμ παραβιάζει τους σύγχρονους νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ το περιεχόμενό του είναι πολύ πιο επικίνδυνο από αυτό του Ναζισμού.

Το Ισλάμ δεν είναι μια εναλλακτική στο θέμα της πίστης, είναι απλά ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και οποιοδήποτε έγκλημα δεν μπορεί να μένει «ατιμώρητο» στον σύγχρονο κόσμο μας.

Επομένως, το Ισλάμ πρέπει να κηρυχθεί παράνομο σε όλο τον κόσμο, όπως ο ναζισμός, λόγω του περιεχομένου και των εντολών του που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όλες οι δράσεις του Ισλάμ πρέπει να απαγορευθούν και οι προπαγανδιστές του να κριθούν ένοχοι για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, βιασμούς, αρπαγές και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Σε αντίθετη περίπτωση, όταν οι ισλαμιστές αποκτήσουν περισσότερη δύναμη, ο κόσμος θα βιώσει μια απίστευτη τραγωδία, ανάλογη με εκείνη που έζησε εξαιτίας του ναζισμού.

olympia

Loading...

22 thoughts on “Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου «αποστάτη»: Καταστρέψτε μας, για να σωθεί η ανθρωπότητα!

 1. Ανώνυμος says:

  Ο Χριστός όλους τους αγκαλιάζει .Γιατι άνθρωπος δεν υπάρχεί που έζησε και δεν αμάρτησε. Τι να το κάνω αν αγαπώ όσους με αγαπούν , άξία έχει να αγαπώ αυτούς που δεν με αγαπούν .Μιλάω εγώ που εχω κάνει όλές τις αμαρτίες .Δεν είμαι υπεράνω κανενός. Συνχωρεστε με.

 2. Ανώνυμος says:

  Αγαπητε Μαχμουντη η οπως τελος παντων σε λενε
  Σας βρισκω λιγο υπερβολικο, πιθανως δε να εχετε υποστει και καποιο ψυχωσικο επεισοδειο και γι αυτο σας συνιστω αμεση ψυχιατρικη παρακολουθηση. και αυτο σας το λεγω με καθε διαθεση συμπαθειας μια και οπως καταλαβαινετε οι καιροι ειναι δυσκολοι.
  Ευτυχως για σας τους μουσουλμανους οπως και για μας τους χριστιανους το ανθρωπινο μετρο δεν επιβαλλει την πληρη εφαρμογη των κιταπιων οποτε ολοι σωνομαστε και μαλιστα και διχως να αλλαξουμε
  Κατι παπαδες δικοι μας που μεσα στα συμπλεγματα ενοχης τους δεν ειχαν χαρει ιχνος ζωης εγραψαν τα δικα μας κιταπια που κανενας δεν εφαρμοζει πληρως αλλα συμφωνα με το μετρο των δυναμεων του. Αυτη ειναι η θρησκεια αλλωστε η συνισταμενη των ανθρωπων κι οχι των κιταπιων.
  Οι δικοι μας λοιπον οι τραγοι εκαιγαν στην πυρα καθε αιρετικο συνεπως γιατι να σας καψουμε εσας και να μην καουμε πρωτα εμεις, αφου αν θες να ξερεις το κορανι σου ειναι προιον των δικων μας υποτιθται χριστιανων ευνουχων του βυζαντινου παλατιου που μη βρισκονας μετα απο τον Ιουστινιανο αξιο διαδοχο να υπερασπιστει την αυτοκρατορια απο τους περσες αποφασισαν να συνασπισουν τισσημιτικες αλλα ουχι εβραικες φυλες τηςΑραβικης χερσονησου σε ενα εθνος ωστε να χουν οι περσες να ασχολουνται. τσι λοιπον πηραν τον Μωαμες που ηταν καμηλερης και γυριζε απο πολη σε πολη και αρα διεδιδε, τον πληρωσαν το βαροσ του σε χρυσαφι , τον ταισαν τον ποτισαν 4 χρονια , τον διδαξαν κατι που εφτιαξαν απο τον χριστιανισμο αλλα κομμενο και ραμμενο στα μετρα και στις γεωγραφικες σας κυριως ιδιαιτεροτητες και τον αμολυσαν, Το μονο που δεν υπολογισαν ηταν πως οι κοπτες συριας παλαιστινης και αιγυπτου θα σας ασπαζονταν τοσο ευκολα πισμενοι υπο το την σκληρη φορολογικη πολιτικη της Πολης που τους ειχε μονο για να την πληρωνουν
  Καλως λοιπονη κακως προκυψατε και σεις οπως προκυψαμε και μεις απο κατι τυπους που πουλησαν την ιστορια του Ιησου, αφου τον σταυρωσαν και δη πατωντας πανω στην αρχαια νεοπλατωνικη ελληνικη φιλοσοφια. ιατι λοιπον εσεις κι οχι και μεις?
  Λιγα καναν οι χριστιανοι. Γενοκτονησαν Ινκας αζτεκους τολτεκουσ στο ονομα του χριστου μαγιας ινκας απατσι στο ονομα της αγαπης. Ο χιτερ χριστιανος ηταν και οι αμερικανοι που φυτιλωνουν τις αραιες τασεις σας και αυτοι χριστιανοι ειναι. Ο μαο που γενοκτονησε 60 εκ στην κινα μαθες μουσουλμανος ηταν?
  Κουλαρε μωρε μαχμουντη και μην σκας μπρε και το συνολο του Ισλαμ ειναι καλο η αν μη τι αλλο δεν ειναι χειροερο απο το συνολο του χριστιανισμου. Αστα βιβλια κατα μερος. Μπαι δε μπουκ θρησκεια δεν εχει.
  Αντε τωρα να σε πεισω γω οτι εισαι χριστιανικο προιον μετα απο 1400 χρονια που ατεξες και αντε τωρα να με πεισεις εσυ οτι ειμαι γω εβραικο μετα απο δυο χιλιαδες και μαλιστα ανθρωπων που δεν γαμουσαν. Γιατι μπρε τι νομιζεις και οι δικοι μας φανατικοι τις κανανε τισ μοιχαλιδες μερικα χρονια πριν ? πρωτα τις πηδαγαν καιμετα τις λιθοβολουσαν.
  Παρατηρησες μπρε μαχμουντη οτι και οι δικες μας οι θεουσες φοραν μαντηλες . Αχκακομοιρε μαχμουντη,καλος ανθρωπος εισαι του λογου σου αφου θιχτηκες απο τις ακροτητες που κανουν οι δικοι σου. Μα μη θαρρεις δεν τις κανουν οι δικοι σου αλλα εγκληματιες που πληρωνονται απο ατομα απροσδιοριστου θρησκειας φωναζοντας αλλαχ ακμπαρ οπως και οι δικοι μας φωναζαν γιεσουςκριστο οταν εσφαζαν γυναικες και παιδια.
  Γι αυτο παρατα τις ενοχες κατα μερος και πανε στο κελλαρι σου να ψιλοκοψεις παστουρμα να βαλεις και λιγο απο κεινο το υπροχο τυρι που βρωμα ποδαριλλα και σαν κι αυτο δεν εχει , να φερω κι εγω καμια ελια απο τις καλες και ψωμι και να κατσουμε να φαμε και να βαλουμε και κανενα μερακλιδικο σαντουροβιολο γιατι Μαχμουνη φιλε μου η ζωη ειναι ωραια και μια

  • Ανώνυμος says:

   Η ζωη ειναι απαίσια και μία ισον καμία πανήβλακα. Δε διαφέρεις απο ενα ντουβάρι. (Με Το πανήβλακας δεν δειχνω μίσος …απλά είναι γεγονός)

 3. Ανώνυμος says:

  Tα πάντα εκδηλωνοντε με μια αλληλουχία η ακολουθία που βασίζεται σε παρέλθοντες κινήσεις η ενιαιες π΄ραξεις όπου στην εποχή τους είχαν εντελώς διαφορετικο νόημα η αιτία.Συνηθισαν να ζούν ετσι με ΄΄ολες τις προγονικές επιρροές όποιες κι αν ειναι αυτές σε βάθος χρόνου.Η κρίση μας θολώνει με τόσα προβλήματα διάσπαρτα παντού και μόνο ίσως αφαιρετικά φτανουμε σε λογικά συμπεράσματα και εξηγήσεις που ψάχνουμε.Μα τι κάνουν οι άνθρωποι αιώνες τωρα…Σ φαζ ουν η σφα ζουν η…..Κάποια παραμόρφωση λαμβάνουν apo και φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και συντηρει ται ο νους φυλακιζεται πιο ευκολα απ οτι ελευθερώνε τai

 4. Ανώνυμος says:

  Aν και ποτε δεν εμπιστεύεσαι πονηρούς ανθρώπους που άλλα εχουν στο πίσω μερος του μυαλού …..οτι πεις φιλαλακο

 5. Ανώνυμος says:

  ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΩΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΑΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ. ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   και τωρα που θελουν να επιβαλλουν παγκοσμια θρησκεια ειναι γιατι θελουν να μονιασουμε ε?μαλλον εσυ πρεπει να ξυπνησεις!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ!! ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?
   ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ?
   ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ?
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ !! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.
   ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ?

 6. Ανώνυμος says:

  μεγάλο νούμερο αυτή η ολυμπία…..ξεχνάει τις σταυροφορίες….ξεχναει ή μαλλον δεν εχει ιδεα για τα πολλα Ισλαμ…

 7. Ανώνυμος says:

  Ένα έχω να σας πω και είμαι σίγουρος για αυτό: μακάρι να μην γίνει αλλά όταν θα βλέπουμε να ξεφυτρώνουν από γύρω μας ισλαμιστες λαθραιοι με όπλα και μαχαίρια και να σφάζουν, να βιάζουν και μπροστά στα μάτια του γιου να κόβουν το κεφάλι του πατέρα, μπροστά στα μάτια του άντρα να βιάζουν την έγκυο γυναίκα του, να τη δένουν πίσω από το αμάξι και να τη σέρνουν μέχρι να πεθάνει, τότε θα καταλάβουμε τη δαιμονική φύση του Ισλάμ (όλα αυτά τα έζησαν στη Συρία και στο Ιράκ εκατοντάδες χιλιάδες). Ααααααααα,μπορείς και να διαλέξεις τη φυγή και να πεθάνεις από δίψα, όπως έκαναν χιλιάδες εκτοπισθεντες από μια πόλη του Ιράκ πριν λίγες μέρες…όλες τις εξυπνάδες για τους ιερείς μας να δω που θα τις λες μετά αδερφέ και με ποια γλώσσα αφού αν δεν στην κόψει ο φανατικός ισλαμιστης θα την έχεις καταπιεί από φόβο….

 8. Ανώνυμος says:

  Εβραίος το γραψε;…τελος πάντων…Όμως …..Τα σχόλιά σας ειναι για τον πούτσο….άθεοι νεκροί…ζήστε το σήμερα….α……και την εκκλησία την έχω γραμμένη…..μη γράφετε ολο παραδείγματα απ την εκκλησία….βλάκες…..μονο παραδείγματα εισαστε….φιλοσοφία 0

   • Ανώνυμος says:

    Μην περιορίζεσαι στην ανάγνωση ΑΝΟΗΤΕ/Η…
    Μάθε να ερμηνεύεις τις λέξεις για να ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ την ουσία!

    Βέβαια… θα πρέπει πρώτα να κατανοήσεις, πως η "ανθρωπότητα" είναι ήδη κατεστραμμένη! Αλλά τι να λέμε τώρα… ανάθεμα και αν έχει αναγνώσει.

    Ελευθέριος Νους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *