Στρατιώτες του φωτός

Παλιά πολεμούσαν με όπλα, γιατί με όπλα στεκόταν απέναντί τους κι ο εχθρός. Ακόμα πιο παλιά πολεμούσαν με τόξα και σπαθιά, γιατί με τόξα και σπαθιά ήταν αρματωμένος κι ο εχθρός. Ο σημερινός πόλεμος είναι ηθικός. Ο εχθρός είναι ζωσμένος και εξαπολύει σκοτάδι. Θα γίνουμε/θα φέρουμε φως. Το σκοτάδι νικιέται φέρνοντας φως.
Όσοι στρατιώτες/ταγμένοι δώστε τα φώτα σας. Ο καθένας στον τομέα του.
Υ.Γ. Μην χαίρεσετε όσοι.. δεν θα την γλιτώσει κανείς. Η δικαιοσύνη είναι φως και σαν τέτοιο θα αποδοθεί. (Δεν θα γλιτώσει το ξύλο το τσιράκι, ούτε τον θάνατο ο προδότης.. Έτσι, για παραδειγματισμό.)
 Stefania Ligerou

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *