Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:32 - 21/06/2012

Στρατιωτικοί σε ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο λένε ότι δεν διερευνούν για UFO πια (VIDEO)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο υπουργός Άμυνας Αχμάντ Vahidi από το Ιράν ανακοίνωσε στις 10 Ιουνίου ότι τα UFO δεν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια του Ιράν.Η παρατήρηση του ήρθε μετά από ένα ανεξήγητο φως  UFO που έχει αναφερθεί σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, Συρίας, Τουρκίας, Κύπρος, ο Λίβανος και το Ισραήλ, σύμφωνα με την Τεχεράνη Times.com .

Όταν η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έκλεισε επίσημα τη δική της 22-χρόνια έρευνας των ΑΤΙΑ το 1970 – μία έρευνα που ονομάστηκε Project Blue Book  ήταν,ότι ένας από τους λόγους που δίνονται για τον τερματισμό αυτής της μελέτης ότι τα ΑΤΙΑ δεν αξιολογούνται από την Πολεμική Αεροπορία (υπάρχει άλλος μυστικός οργανισμός αξιολόγησης) και ποτέ δεν είχαν θεωρηθεί ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Αμερικής.

Η Πολεμική Αεροπορία επίσης, αποφασιστικά είπε στο κοινό ότι τα ΑΤΙΑ δεν εκπροσωπούν είδος προηγμένης τεχνολογίας πέρα ​​από τις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις και ότι κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν υπάρχει για να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε ΑΤΙΑ είχε μια εξωγήινη προέλευση.

“Ο λόγος για τον οποίο ο στρατός ισχυρίζεται ότι δεν διερευνούν τα ΑΤΙΑ είναι επειδή δεν θέλουν να ανταποκριθούν σε ανθρώπους σαν εσάς», είπε πρώην στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας Robert Σάλλας στην , Huffington Post τον περασμένο Οκτώβριο.

«Δεν θέλουν να ανταποκριθούν στους δημοσιογράφους ή στο κοινό ως προς το τι στο καλό συμβαίνει, και είναι ήδη σε εξέλιξη για τόσο πολύ καιρό.”, Δήλωσε ο Σάλας. Διαβάστε όλο το άρθρο στη Δημοσίευση της Huffingtong 

Ο David Clarke από το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam, ο οποίος χρησιμεύει ως επίσημος σύμβουλος στο Βρετανικό Εθνικό Αρχείο για τη συνεχή απελευθέρωση των UFO,μας λέει ότι τα αρχεία της χώρας περιγράφουν Βρετανική αρχεία UFO από 1986-2000:

apocalypsejohn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*