Στρατιωτικοί σε ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο λένε ότι δεν διερευνούν για UFO πια (VIDEO)

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο υπουργός Άμυνας Αχμάντ Vahidi από το Ιράν ανακοίνωσε στις 10 Ιουνίου ότι τα UFO δεν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια του Ιράν.Η παρατήρηση του ήρθε μετά από ένα ανεξήγητο φως  UFO που έχει αναφερθεί σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, Συρίας, Τουρκίας, Κύπρος, ο Λίβανος και το Ισραήλ, σύμφωνα με την Τεχεράνη Times.com .

Όταν η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έκλεισε επίσημα τη δική της 22-χρόνια έρευνας των ΑΤΙΑ το 1970 – μία έρευνα που ονομάστηκε Project Blue Book  ήταν,ότι ένας από τους λόγους που δίνονται για τον τερματισμό αυτής της μελέτης ότι τα ΑΤΙΑ δεν αξιολογούνται από την Πολεμική Αεροπορία (υπάρχει άλλος μυστικός οργανισμός αξιολόγησης) και ποτέ δεν είχαν θεωρηθεί ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Αμερικής.

Η Πολεμική Αεροπορία επίσης, αποφασιστικά είπε στο κοινό ότι τα ΑΤΙΑ δεν εκπροσωπούν είδος προηγμένης τεχνολογίας πέρα ​​από τις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις και ότι κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν υπάρχει για να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε ΑΤΙΑ είχε μια εξωγήινη προέλευση.

«Ο λόγος για τον οποίο ο στρατός ισχυρίζεται ότι δεν διερευνούν τα ΑΤΙΑ είναι επειδή δεν θέλουν να ανταποκριθούν σε ανθρώπους σαν εσάς», είπε πρώην στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας Robert Σάλλας στην , Huffington Post τον περασμένο Οκτώβριο.

«Δεν θέλουν να ανταποκριθούν στους δημοσιογράφους ή στο κοινό ως προς το τι στο καλό συμβαίνει, και είναι ήδη σε εξέλιξη για τόσο πολύ καιρό.», Δήλωσε ο Σάλας. Διαβάστε όλο το άρθρο στη Δημοσίευση της Huffingtong 

Ο David Clarke από το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam, ο οποίος χρησιμεύει ως επίσημος σύμβουλος στο Βρετανικό Εθνικό Αρχείο για τη συνεχή απελευθέρωση των UFO,μας λέει ότι τα αρχεία της χώρας περιγράφουν Βρετανική αρχεία UFO από 1986-2000:

apocalypsejohn
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *