Στη Βραζιλία βρέθηκε το αρχαιότερο έμβρυο ζωοτόκου ερπετού

Γάλλοι παλαιοντολόγοι από το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών (CNRS) κατά τη διάρκεια αποστολής τους στη Βραζιλίαανακάλυψαν το αρχαιότερο έμβρυο ερπετό, το οποίο έδωσε στους ερευνητές λόγο να πιστεύουν ότι αυτά τα ερπετά θα μπορούσαν να είναι ζωοτόκα.

Η ηλικίατων απολιθωμένων λειψάνων, που βρέθηκαν υπολογίζεται στα 280 εκατομμύρια χρόνια. Το εύρημα ανήκει στις μεσοσαύρες, ένα αρχαίο θαλάσσιο ερπετό, που έζησε κατά τη διάρκεια της Πέρμιας περιόδου.

http://greek.ruvr.ru/2012_04_15/71829260/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *