14:34 - 02/04/2015

Σπάνια νόσος που κατατρώει τη σάρκα θα αφανίσει το Ισλαμικό Κράτος; (Φωτογραφίες)

Συνιστά μία ασθένεια που κατατρώει τη σάρκα και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επιφέρει και το θάνατο.

Ο λόγος για τη «λεϊσμανίαση» η οποία έκανε την εμφάνισή της στην Ράκα της Συρίας, πρωτεύουσα του αυτοαποκαλούμενου «Ισλαμικού Χαλιφάτου» των τζιχαντιστών.

Ειδικότερα, στις βόρειες και τις ανατολικές περιοχές της Ράκα έχουν καταγραφεί πάνω από το 2.500 περιπτώσεις ασθένειας ως τώρα. Όλα δείχνουν ότι η εξάπλωση είναι ραγδαία και ανεξέλεγκτη μεταξύ των τζιχαντιστών από το 2013 έως σήμερα.

asth3.jpg
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα μιας επιδημίας και παρόλο που έχουν γίνει αναφορές ότι υπάρχουν οργανισμοί που εργάζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της λεϊσμανίασης, αυτό προς το παρόν δεν έχει καταστεί εφικτό.

Στην προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η ασθένεια έχει κατασχεθεί ο εξοπλισμός αξιωματικών που έχουν ασθενήσει και οι ίδιοι έχουν συλληφθεί, αλλά τα μέτρα δεν έχουν αποδώσει μέχρι τώρα.

Σημειώνεται πως η πρώτη περίπτωση της ασθένειας έγινε αντιληπτή στη Ράκα τον Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι τα μέσα του 2014 αναφέρθηκαν 500 περιπτώσεις ασθενών, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από ένα δίκτυο ακτιβιστών, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Raqqa is Being Slaughtered Silently», ( Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά)…

Πάντως, η λοιμώδης ασθένεια προκαλείται από πρωτόζωα παράσιτα και μεταδίδεται από τις μύγες ή τις σκνίπες που προσελκύονται από τα χαλάσματα και τα σκουπίδια του πολέμου σε αυτή την πόλη της Συρίας. Η λεϊσμανίαση εμφανίζεται με δύο μορφές, την δερματική και την σπλαχνική, η οποία είναι η πιο σοβαρή και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  Στήν Ελλάδα τής λαθροεισβολής ήρθε, ή είναι στόν δρόμο?
 2. 0
  0
  ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ [ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ] ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ILLUMINATI; YΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΩΜΕΝΗ Η ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΒΑCTERIA!!!!!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
 3. 0
  0
  ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ, ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ILLUMINATI EINAI FRESH-EATING BACTERIA. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • 0
   0
   ΕΝΝΟΕΙΣ FLESH-EATING BACTERIA (ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ)
  • 0
   0
   NAI FLESH. AΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ ΕΓΡΑΨΑ FRESH. KAΝΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ FLESH EATING BACTERIA-ΚΑΡΤΑ ILLUMINATI. AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
 4. 0
  0
  Ε ρε βιολογικά όπλα που δοκιμάζονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 5. 0
  0
  Η λεισμάνια είναι γνωστή, και μεταδίδεται με τις σκνίπες. Προσβάλλει κατά πρώτον τα σκυλιά. Αλλά σε αυτούς εκεί ισχύει το όποιος του αλλουνού το λάκκο σκάβει…βρωμια και σκουπίδια, πτώματα από τον πόλεμο, καλά να παθουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί