Σοκ!!! Δίπλα από τις κεντρικές αποθήκες όπλων, πυρομαχικών και χημικών της ΕΛ.ΑΣ θα εγκατασταθούν 820 λαθρομετανάστες!!!!

Δίπλα από τις κεντρικές αποθήκες όπλων, πυρομαχικών και χημικών της ΕΛ.ΑΣ θα εγκατασταθούν στην Αμυγδαλέζα, οι 820 λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σε απόσταση λίγων μέτρων από το Κέντρο Φιλοξενίας όπου θα αρχίσουν -μετά το Πάσχα- να διαμένουν…
δεκάδες λαθρομετανάστες, υπάρχουν οικήματα της ΕΛ.ΑΣ μέσα στα οποία φυλάσσονται όπλα, χειροβομβίδες κρότου, δακρυγόνα αλλά και εκρηκτικά για τις επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μιλούν για μια ιδιαίτερα «ευαίσθητη» ζώνη στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας αφού κοντά στο ίδιο σημείο είναι και το πεδίο ασκήσεων των ΕΚΑΜ.
Αυτή η γειτνίαση δημιουργεί προβληματισμό στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αφού εκτιμάται ότι «ελλοχεύει ο κίνδυνος σε περίπτωση κάποιου επεισοδίου ή προβληματικής φύλαξης στο Κέντρο Φιλοξενίας να υπάρξει

πρόβλημα ασφάλειας στις γειτονικές κρίσιμες εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ και κυρίως στις αποθήκες οπλισμού». Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί υποστηρίζουν ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και στο Κέντρο Φιλοξενίας και στις αποθήκες οπλισμού των αρχών ασφαλείας, για να εξαλειφθεί αυτός ο κίνδυνος.

greeknation.blogspot
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *