Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουτσόφ: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από τη γη μέχρι να έρθει η ώρα της «αποκάλυψης»! Φαντασιόπληκτος και αυτός;;;

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

Γιατί ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ είχε πει:

«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα ;. Άραγε τι εννοούσε; . Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν . Με το όνομα Απόλλων πήγαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι και με το όνομα κόσμος οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στην γη.

Στην Μυθοδια Έλληνα βαλαν να τραγουδήσει (παπαθανασιου) από τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Στηλαν το τραγουδι στον Άρη. Ποιος θα το ακούσει; Και γιατί δεν το κάνανε στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα λεφτά; Γιατί η ΝΑΣΑ διαβάζει αρχαία ελληνικά και γιατί στο κατεστραμμένο ufo του Ροσγουελ βρέθηκε πινακίδα με ελληνικά γράμματα;

Γιατί πολλά ufo έχουν το σύμβολο του κηρύκειου και το διπλό Ε ; Γιατί αγρογλυφικα έχουν το Δ που είναι μόνο ελληνικό και τους μαιάνδρους; Γιατί στην σελήνη και στον Άρη βρέθηκαν ελληνικά γράμματα; Μήπως είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι στο φεγγάρι βρήκαν καταστραμμένο διαστημόπλοια με ελληνικά γράμματα; Έχουμε σχέση εμείς με τους εξωγήινους;

Κάποιος που γνωρίζει ας μας πει τι εννοούσε ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουτσόφ, ήταν απλά φαντασιόπληκτος ή κάτι παραπάνω ήξερε;;; Περιμένουμε τα σχόλια σας…

Loading...

47 thoughts on “Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουτσόφ: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από τη γη μέχρι να έρθει η ώρα της «αποκάλυψης»! Φαντασιόπληκτος και αυτός;;;

 1. Ανώνυμος says:

  Οι Θεοί μας θα επιστρέψουν και ο μέγας Δίας θα τους κάτσει ξανά στο σκαμνί!!!! Ακριβώς όπως έγινε και στο παρελθόν!!!

 2. Ανώνυμος says:

  Εγώ προσωπικά έβγαλα μια άκρη διαβάζοντας κείμενα της Ο.Ε.Α. Είναι ότι πληρέστερη γνώση έχω λάβει ως τώρα σχετικά με την Έναρξη των γεγονότων.

 3. π² says:

  Η Ο.Ε.Α. ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΤΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΠΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΤΡΕΛΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΛΠ.

  Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΩΝΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΔΩΡΕΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

  Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…. ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΜΑ ΑΝΕΥ ΕΛΕΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.
  ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.

 4. Ανώνυμος says:

  ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ…. ΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ALIEN ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΑΙΝΙΩΝ PREDATOR!

  http://abduzeedo.com/files/originals/2/21_1.jpg

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΥΤΣΩΦ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΛΟΓΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ; ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ Η Ε.Σ.Σ.Δ. (ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ) ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΙΓΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ… ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

  ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ… ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΝΟΕΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ… ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ "ΕΛΛΗΝ" ΑΠΕΤΥΧΕ… ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΔΙΚΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

  ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΡΕΙΑ (ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ) ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ (ΥΚΣΩΣ, ΑΜΜΟΥ, ΧΑΝΕΜΠΟΥ). ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ, ΟΙ ΑΙΟΛΟΙΣ, ΟΙ ΙΩΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΌΝΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ) ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΩΝ, ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ, ΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ… Η ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α ΚΑΙ Β ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ… ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΧΟΧΛΙΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!

  ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΔΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ… ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΟΙΔΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΙΕΡΣΟΣΩΛΥΜΑ) ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)… Η ΑΟΙΔΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΔΡΑΚΑΙΝΑ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ!…. 🙂

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ!

  ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ.. ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ!!

  ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΕΡΣΟΛΥΡΙΑΚΗ!

  ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΣΩ SKYPE ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ… Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΩ!!

  ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΒΙΖΑ ΕΙΣΟΔΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΆΣΗ… ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ! ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΙΖΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΩΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ… ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ… ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑ.

  ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α…. ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΣΩΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ, ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΩ!

  ΑΥΤΑ.

 5. Stratis says:

  Το περίεργο είναι πως δεν υπάρχει πουθενά αυτή η πρόταση επίσημα και σε καμία άλλη γλώσσα όπως Αγγλικά ή Ρωσικά. Ας μας δώσει κάποιος μια παραπομπή επίσημη.

 6. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΕΣΥ 2:54 μ.μ. ……ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑ-ΟΛΟΣ……ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ……ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ……

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ……ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ…….ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΡΙΑΙΝΑ……ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 5 ΟΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ S (ΦΙΔΙ)…..ΑΛΛΑ ΤΟ S ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 6…..ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΟΛΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ……..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ…..

  ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ………..ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΝΗΡΑ…..ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ…….ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ……ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ…….ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…..ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑ……….ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΒΓΩ ΕΓΩ (Ο ΔΙΑ-ΟΛΟΣ)ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΧΩΜΑ………………………….ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ……….

  ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ….ΖΗΤΩ Ο ΔΙΑΣ……ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ………ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ…..ΟΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ……….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΟΛΟΥ…..ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ…..Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…..ΑΓΑΠΑ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ……ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ….ΤΗΝ ΔΟΞΑ…..ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ…..Η ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ……ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ………….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ……..ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ……

  Ο ΑΠΟΛΛΩΝ…Η ΕΩΣΦΟΡΟΣ….Η ΑΠΟΛΛΥΩΝ….(ΑΡΑΓΕ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΛΩΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ??)…….ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΔΙ…..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ (ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ)……ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ……ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ…….ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ……ΤΟΣΟ ΚΟΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΗ……ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….

  ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ…..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ…..ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ……ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…

  ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΡΑΚΙ ….ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΛΥ…..

  ΑΥΤ(Ι)Α

 7. Ανώνυμος says:

  το γεγονος αργει να ερθει και δεν μπορουμε να περημενουμε αλλο κανουμε επικληση στον Δια να να κατεβει επιτελους και να μην φερνει σβουρες πανω στα κεφαλια μας.Τον παρακαλουμε διλαδη να ερθει γιατι δενυποφερονται αλλο οι Τροικανοι.Δεν μπορουμε να κατσουμε εδω και 4 χρονια μας ποναει ο κολος μας…..

 8. Αλέξανδρος says:

  Χαλαρώστε ρε παιδιά. Που βρέθηκαν ελληνικα στον Άρη; που είδατε το Δ στα αγρογλυφικα; που είδατε το κατεστραμμένο "ufo" του Roswell; τι σχέση έχει το όνομα των αποστολών στο φεγγάρι; Ποιο είναι το γεγονος στο οποίο αναφέρεστε;
  Θα μιλήσει ποτέ καθαρά και ξάστερα κανένας απο εσάς; Με το "γενικα και αόριστα" θα κινείστε συνέχεια; Αλλιως όλα αυτα ειναι… μπαρουφες

 9. Ανώνυμος says:

  Αυτός ο ήρωας ο Καραγεωργίου στον Βόλο, έχει προσφέρει ανεκτίμητη γνώση και κινδυνεύει να πεθάνει από την πείνα. Αξίζει τον κόπο όσοι μπορούμε να τον βοηθήσουμε ότι μπορεί ο καθένας.

 10. Ανώνυμος says:

  ολο το συμπαν γυριζει γυρω απο τους ελληνες…
  οτι να ναι,ιστοριες για αγριους κ μικρα παιδια.
  οπως κ να χει,ο νεοελληνας δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τους αρχαιους,
  απο τη μια βλεπεις φασιστες μς iq ραδικιου να το παιζουν ελληναραδες κ απο την αλλη χριστιανοταλιμπαν να την εχουν δει πατριδα θρησκεια οικογενεια,ειμαστε για τα μπαζα,φατε αλλα 100 χρονια μνημονια κ μη μιλατε.

 11. Ανώνυμος says:

  Μια χαρά τα είπε ο ρώσος!Ανώνυμε 4:42 θελεις να μας πεις οτι αυτοι που φτιαξανε την ακροπολη και τον παρθενωνα και γνώριζαν απο τοτε ποια ειναι τα ενεργειακα πεδια της γης και πολλα αλλα πιστευαν στο διαολο?Ο εωσφορος ειναι αυτος που φερει το φως ασχετε. Οι ελληνες δεν πιστευαν ποτε σε καμια κολαση.Οι Ελληνες εχουν θεους , εχουν την μεγαλυτερη ιστορια σε αυτον τον πλανητη και οχι μονο. Οταν οι ελληνες ειχανε πολιτισμο δεν υπαρχανε τα πιστευω σου. Αμα θελεις πηγαινε στην κολαση εσυ μην σου το χαλασουμε. Ξερεις να μας πεις τι σχεση εχει ο ΙΗ-ΣΟΥΣ με τον Απολλωνα?

 12. Ανώνυμος says:

  ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
  ΔΙΑΣ ΙΣΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟΣ,ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΤΑΞΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΕΥΣ ΕΝΩΣΙΣ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΜΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ(ΠΝΟΗ) ΖΩΗ.
  Σ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
  ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..

 13. Ανώνυμος says:

  @axinosp

  τι θα γίνει? Γιατί κανείς δεν το λεει ξεκάθαρα? αφου κατι πλησιάζει και κατα τα λεγομενα ειναι αναποφευκτο γιατι κανεις δεν το λεει καθαρα για/κατανοητα να καταλαβουμε και οι υπολοιποι? Ευχαριστω.

 14. Ανώνυμος says:

  11 Δεκεμβρίου 2013 – 4:06 μ.μ.
  Νομίζω ότι κάνεις λάθος φίλε μου, δεν έχει καθόλου εκτοπιστεί ο εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α. ούτε και η ίδια η Ο.Ε.Α., πάρα πολύς κόσμος τους διαβάζει, τους παρακολουθεί και τους ξέρει.
  Τώρα όλοι αυτοί που εννοείς εσύ και εσένα και εμένα και τους άλλους εδώ μέσα για γραφικούς μας έχουν.

  Μη μασάς

 15. Ανώνυμος says:

  11 Δεκεμβρίου 2013 – 4:42 μ.μ.

  Συγκλονίστηκα!!!! Ειλικρινά έχω μείνει ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!!!
  Για χρόνια αναρωτιόμουν τι σκατά άχυρα έχουνε βάλει μέσα στα κεφάλια σας και σας έχουν πείσει, και σας έχουν τόσο φανατίσει, έλεγα ότι σας κάνανε λοβοτομή με τη βάπτιση (κάτι που ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχει πιάσει σε όλους, βλέπεις… η ψυχές κάποιων έχουν κρατήσει μνήμες…….)

  Μετά από τη δική σου ανάλυση πήρα την απάντηση.

  Υ.γ. ο Εωσφόρος ήταν ο "ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩΣ" αν σου λέει κάτι η λέξη ΦΩΣ (καμιά σχέση με τα "δαιμόνια", σατανάδες και λοιπά Ερπετά)

  το δε "απολολό πρόβατο" βγήκε για κάπους σαν εσένα……….μην ψάχνεις αποκωδικοποίηση!

 16. Ανώνυμος says:

  Ένα θα ρωτήσω μόνο, ελπίζοντας (μάταια είμαι σίγουρος) να ανοίξω/σκάψω, έναν πολύ μικρό, στενό, δρομάκι, με λακούβες και πέτρες μέσα σε ένα λοβοτομημένο εγκέφαλο γιατί αν το πετύχω, ίσως ο κάτοχος του (του εγκεφάλου) καταφέρει να το κάνει λεωφόρο το δρομάκι αυτό:

  Έχετε ποτέ σκεφτεί/καταλάβει/παρατηρήσει ότι η Μαύρη Μαγεία, η επίκληση και επικοινωνία με τους Δαίμονες (Ερπετά, οντότητες κατώτερων διαστάσεων και όχι μεταφυσικά μυθιστορηματικά φαντάσματα) ονομάζεται ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ; Έχετε ρίξει μια ματιά στα λόγια των επικλήσεων: (Ω!! μεγάλε Δράκοντα…… κ.λ.π.)
  Γράφτηκε από το Σολωμόντα ξέρετε, για αυτό πήρε το ονοματάκι του……

  You know Σολωμόντας;;;;; Είναι αυτός που ΔΟΞΑΖΕΤΕ σαν τιμημένο βασιλιά του Θεού (Γιαχβέ) στην Παλαιά Διαθήκη. Αυτόν ντε που μαθαίνουν να σέβονται και να "δοξάζουν" στα σχολεία τα παιδιά σας.

  Πως λύνονται όμως τα μάγια της Σολωμονικής;;;;;;;;;; Εδώ σε θέλω……

  Με λόγια και επικλήσεις τα οποία προέρχονται κυρίως και συνήθως από τους Ψαλμούς του Δαυίδ (!!!!!) το λεγόμενο όπως ονομάζεται "Ψαλτήρι" και μπορείτε να το αγοράσετε από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο εκκλησιαστικών κυρίως βιβλίων.

  Οι ψαλμοί είναι αυτοί που μαθαίνουν τα παιδιά σας (απέξω παρακαλώ) στην τρίτη δημοτικού στο βιβλίο θρησκευτικών της Παλαιάς Διαθήκης…….. αυτοί που έγραψε για να εξιλεωθεί απέναντι στο Γιαχβέ γιατί ΠΗΔΗΞΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ….. (άλλος τιμημένος Βασιλιάς αυτός……)

  Δεν σας έχει κάνει ποτέ εντύπωση ότι ο ίδιος λαός που "εφήυρε" το δηλητήριο, έχει και το αντίδοτο;

  Δεν συνδυάσατε ποτέ στο μυαλό σας το Σολωμόντα (της εκκλησίας, το μέγα βασιλιά) με τη μαύρη μαγεία;

  Δεν σας βρώμισε ποτέ το θέμα;

 17. Ανώνυμος says:

  Αντί να γράφεται βλακείες, προχωρήστε σε μια ελάχιστη έρευνα πάνω στα αντικείμενα που γράφεται. Παράδειγμα:

  1. Η Σολομωνική κλείδα χρονολογείται γύρω στο 1400-1500 <>.χ., πάνω από 2000 χρόνια από το πραγματικό- ιστορικό πρόσωπο. Είναι καθαρά αναγεννησιακό πρότυπο μαγείας. Όσο για τους ψαλμούς και τον Δαβίδ, σοβαροί μελετητές διαχωρίζουν τον βοσκό- ψάλτη (πιθανώς και ανύπαρκτο πρόσωπο ή τρομερά αλλοιωμένο από το πραγματικό) με τον βασιλιά Δαβίδ. Χωρίς σοβαρά ιστορικά στοιχεία (και η Π.διαθήκη δεν είναι σοβαρή ως ιστορικό κείμενο για το μεγαλύτερο κομμάτι της), αερολογούμε άνευ σημασίας.

  2. Το ότι ένα σύμβολο μοιάζει με το Ελληνικό <> στην (όχι ιδιαίτερα πειστική, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) φωτογραφία του διαστημοπλοίου του Roswell θα έπρεπε σε όλους εσάς τους ανοιχτόμυαλους να σας θυμίσει ένα γνωστό ανθρώπινο νοητικό φαινόμενο. Ο ανθρώπινος νους προσπαθεί να δώσει υποσυνείδητα νόημα σε κάθε τι που βλέπει, και τι ποιο ευκολότερο από το να μεταφέρει την αίσθηση γνωστού αντικειμένου στο αντικείμενο που παρατηρείται. Εσείς δηλαδή δεν είδατε ποτέ πρόσωπο στο φεγγάρι όταν είσαστε μικρότεροι;

  3. Ναι, η Ελληνική (το σύγχρονο κατασκεύασμα δεν το κατατάσσω στην ίδια κατηγορία) είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη, επιστημονική, μαθηματική και μουσική γλώσσα, προϊόν ενός εξαιρετικά ανεπτυγμένου αρχαίου πολιτισμού. Τους Αρχαίου Έλληνες . Όχι Σείριοι, Αριανοί , Κρυπτονιανοί ή οτιδήποτε. Απλοί(…), θνητοί Αρχαίοι Έλληνες. Ας σταματήσουμε να μειώνουμε τον ανθρώπινο παράγοντα και να δοξάζουμε ανύπαρκτους λαούς.

  4. Και στην αντιπέρα όχθη, μόνοι οι Έλληνες έχουν ψυχή; Νοιώθω μόνο αηδία στο σχόλιο αυτό. Λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω πως βλέπω κάποια διαφορά μεταξύ Ελλήνων και λοιπών λαών που ζούν με τον ίδιο τρόπο. Αν εξαιρέσουμε τους Φανατικούς Ισλαμιστές, θα τολμούσα να πω πως ο Έλληνας- κάτοχος πνεύματος είναι αυτή την περίοδο ο ποιο γλοιώδης λαός στην περιοχή της Ευρώπης. Μίζερος, κουτοπόνηρος, καθοδηγούμενος από τον οποιοδήποτε, αυτάρεσκος…Οπότε ή αυτό το πνεύμα μας κάνει κακό, ή μάλλον δεν διαφέρουμε και σε τίποτα υλικό-πνευματικά από τους λοιπούς συνανθρώπους μας.

  ΚΥΡΙΕΣ – ΚΥΡΙΟΙ!

  Ας σταματήσουμε να περιμένουμε τον Δια / Ιωάννη / Πούτιν / Διαγαλαξιακό Αυτοκράτορα / Διασυμπαντικό Έλλην Βασιλέα ή οτιδήποτε άλλο γέννησε η δειλία και φοβία του σύγχρονου Έλληνα ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει την απελπισία του ότι μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλλήψει τον καναπέ/πολυθρόνα του και να πολεμήσει για τον εαυτό του. Δεν θα έρθει κανένας ιππότης με λευκό άλογο, ο τελευταίος που ήρθε (ο Γέροντας της Δημοκρατίας) μας πούλησε και αυτός δίχως προηγούμενο και μας έφερε εδω. Ο δρόμος είναι ένας. Ή θυσιάζουμε την καλοπέραση μας, ασφάλεια μας και ηρεμία μας και πιθανώς και την ζωή μας, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ αλλά για τους συνανθρώπους μας και αύτους που θα έρθουν μετά από εμάς (HINT: Εννοώ την επόμενη ανθρώπινη γενιά, όχι εξωγήινους) ή οι πραγματικοί μας εχθροί θα μας εξαφανίσουν από τον χάρτη. Όχι επειδή είμαστε η Φυλή του Φωτός, αλλά γιατί σε αυτή την γωνία έχει πολύ φράγκο η Γη.

  Ναι, ο κόσμος είναι τόσο απλός ρε παιδιά. Έχει μεν συνωμοσίες,αλλά είναι για τα λεφτά και όχι για οποιαδήποτε άλλη ιστορία.

  Διαβάστε, ψάξτε και σκεφτείτε. Μην μασάτε ότι σας πασάρουν τηλεόραση, interner και άγνωστοι.

 18. Ανώνυμος says:

  οι ταινιες alien ηταν 4 και η συνεχεια της ταινιας ειναι το prometheus. ειμαι λατρης του ειδους!! ολες οι ταινιες περιεχουν αληθειες!! τα κειμενα της Ο.Ε.Α ειναι πληρως διαφωτιστικα.τα διαβασα με τεραστιο ενδιαφερον. ειναι τρελο πλεον να πιστευουμε πως ειμαστε μονοι! ανοιξτε τα κεφαλια σας και δειτε την αληθεια!!! ειναι ολοφανερη!!!

 19. Ανώνυμος says:

  Έρχονται οι εξωγήινοι Έλληνες να μας σώσουν,μέχρι τότε θα μας πηδάνε οι γήϊνοι τροϊκανοί για να μας τιμήσουν μετά τις ανακαλύψεις στο διάστημα.Ρε τι πίνετε και δε μας δίνετε;

 20. Ανώνυμος says:

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ

 21. Ανώνυμος says:

  ΟΣΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ''ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ'' ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΔΑΦΝΙ''… ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ''ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ'' – ΜΠΟΧΩΡΗ !

 22. Ανώνυμος says:

  @14 Δεκεμβρίου 2013 – 8:47 π.μ.
  ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΛΕΙΩΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
  ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΕΡΙ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ-ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
  ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΔΑΦΝΙΟΥ". ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΣΟ "ΛΟΓΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΩΣ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ? ΣΕ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?, ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ? ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ?, ΝΑ "ΑΡΠΑΓΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ? ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΦΛΟΓΕΡΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ (=ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ). ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!
  ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ "ΛΟΓΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΓΕΝΙΑΔΑ? ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ? ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ. ΝΑΙ, ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΡΥΠΤΟ-ΙΑΧΩΒΙΚΟΥΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΑΣ" ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ" "ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΟΥΝ "ΑΛΛΕΛΟΥΙΑ" ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΙΝΕΙΤΕ – ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ". ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΡΥΠΤΟ-ΙΑΧΩΒΙΚΟΙ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Μ.Τ.Ι. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΑΛΕΤΕ ΟΜΟΘΥΜΑΔΩΝ "ΑΛΕΛΟΥΙΑ" = ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΧΩΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ:
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/d-kai.html
  ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΙΛΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ?

 23. Ανώνυμος says:

  ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ (ΠΡΩΗΝ ΝΑΣΑ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ NORMAN BERGRUN ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΜΕΓΕΘΗ ΜΗΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΝΑΣΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ….ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ !!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ???? 360 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 600 ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Β ΚΑΙ ΠΑΝΩ ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ " ΤΕΛΩΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ " ΚΥΡΙΟΙ"!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30ΧΡΟΝΙΑ ΟΤ ΛΙΓΟΤΕΡΟ., ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=5t1ho5_GOEw
  http://www.youtube.com/watch?v=8UN2JjAxE7E
  http://www.youtube.com/watch?v=v5HhWrcMMKI
  http://www.youtube.com/watch?v=UTkoYWLdvU4
  http://www.youtube.com/watch?v=f0Npz86rCZU

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *