ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ – ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ: 90% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ – ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ: 90% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το Σιδερένιο Βουνό είναι μία μέθοδο παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς πολέμους. Πολλοί αναγνώστες στην Αθέατη Γνώση θα αναρωτηθούν: Μα καλά, και όλοι αυτοί οι πόλεμοι που γίνονται σε όλον τον κόσμο τι είναι;


Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και το κείμενο που ακολουθεί για το σχέδιο Σιδερένιο Βουνό και θα καταλάβετε.

ον Ιούνιος του 2014 το τεύχος του American Journal of Public Health σημειώνει:

Περίπου το 90% όλων των θανάτων στους πολέμους είναι άμαχοι:


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Οι θάνατοι των αμάχων πολέμου αποτελούν το 85% έως 90% των θυμάτων που προκαλούνται από έναν πόλεμο, με περίπου 10 πολίτες να πεθαίνουν για κάθε έναν πολεμιστή που σκοτώνεται στη μάχη.»

Ο Swanson σημειώνει: «Μια κορυφαία άμυνα του πολέμου είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει κάτι χειρότερο, που ονομάζεται γενοκτονία. Δεν είναι μόνο ο μιλιταρισμός που παράγει τη γενοκτονία και όχι την πρόληψη, αλλά η διάκριση μεταξύ πολέμου και γενοκτονίας βρίσκεται σε μια πολύ λεπτή γραμμή στην καλύτερη περίπτωση. »

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν 201 από τις 248 ένοπλες συγκρούσεις από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και μετά:

«Μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρξαν 248 ένοπλες συγκρούσεις σε 153 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν 201 υπερπόντιες στρατιωτικές δραστηριότητες από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και το 2001, και από τότε, σε άλλους, όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ …. »

Η Αμερικανική στρατιωτική δαπάνη επισκιάζει όλες τις άλλες χώρες σύμφωνα με το γράφημα.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς είναι το σχέδιο Σιδερένιο Βουνό σε μια ανάλυση του Δημοσθένη Λιακόπουλου:

TO ΣΧΕΔΙΟ IRON MOUNTAIN

Το 1962 σκότωσαν τον Κένεντυ, τον Πρόεδρο της ειρήνης όπως τον αποκαλούσαν, επειδή λένε ότι είχε ταχθεί υπέρ της ειρήνης. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα.

Όταν ο Κένεντυ ήταν Πρόεδρος, πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας εισέδυσαν μέσα στο προσωπικό του Λευκού Οίκου, που ήταν το επίγειο άντρο της Λευκής Αδελφότητας και έπεισαν τον Κένεντυ ότι είναι καλό να βρει έναν τρόπο να κυβερνά τον κόσμο χωρίς πολέμους.

Διότι λόγω της ύπαρξης των πυρηνικών είναι επικίνδυνο να κάνεις πολέμους και μέσω αυτών και των τραπεζικών δανείων να πιέζεις κράτη καταστρέφοντας τις οικονομίες τους.

Αν και γίνονται διάφοροι έλεγχοι, μπορεί να βρεθεί ένας τρελός Ρώσος και να διαλύσει τα πάντα, του είπαν. Οι πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας του είπαν: καλό είναι να δημιουργήσεις μία μέθοδο παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς πόλεμο.

Πίσω από τους πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας ήταν οι πράκτορες της Αδελφότητας της Αλήθειας, οι οποίοι ήθελαν να αυξηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και να σταματήσουν οι πόλεμοι.

Ο Κένεντυ δημιούργησε τότε μια ομάδα 15 επιστημόνων και τους είπε: θέλω ν’ αποσυρθείτε σε μια οχυρή τοποθεσία, στο Σιδερένιο Βουνό, στο Iron Mountain και να μου βρείτε την μέθοδο ειρηνικής διακυβέρνησης.

Το Iron Mountain είναι μία οχυρή τοποθεσία στα έγκατα της Γης. Μπαίνεις στο βουνό, κατεβαίνεις με ασανσέρ κι εκεί μέσα είναι κρυμμένα όλα τα αρχεία των πολυεθνικών και των τραπεζών για να μη χαθούν ποτέ ό,τι και να συμβεί. Θα πάτε εκεί μέσα – λέει – και θα μου κάνετε ένα σχέδιο διακυβέρνησης του πλανήτη με ειρήνη και όχι πόλεμο.

Η Λευκή Αδελφότητα ανακάλυψε το σχέδιο της Μαύρης και την επόμενη χρονιά, το 1963, σκότωσε τον Κένεντυ και τοποθέτησε άλλον πρόεδρο στον Λευκό Οίκο. Αλλά όταν η Λευκή Αδελφότητα είδε το σχέδιο, σκέφτηκε: αυτό είναι πολύ καλό για τις μέρες, που θα φέρουμε τον Αντίχριστο, ή την παγκόσμια χούντα.

Για την ώρα, όμως, θα έχουμε πολέμους. Πόλεμο στο Βιετνάμ, στη Σερβία, στο Ιράκ, πόλεμο στο Αφγανιστάν, τρομοκρατία παντού. Ωστόσο, κάντε το σχέδιο. Το 1966 το σχέδιο ήταν έτοιμο παίρνοντας το όνομα The Iron Mountain Report (η αναφορά από το Σιδερένιο Βουνό).

Με δυο κουβέντες το σχέδιο έλεγε ότι αυτά, τα οποία πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας πολέμους στην παγκόσμια διακυβέρνηση είναι: πρώτον, να βάζουμε τους ανθρώπους να τα ακουμπάνε για το καλό της χώρας τους ή της συμμαχίας της και δεύτερον, να πεθαίνουν. Εμείς σας το δίνουμε αυτό μέσω ειρήνης.

Loading...

2 thoughts on “ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ – ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ: 90% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

 1. Ανώνυμος says:

  Ο Κένεντυ ήταν ένας μαλάκας και μισός. Το μόνο που τον έννοιαζε ήταν οι παρτούζες και τα χρήματα. Όλα τα παραμύθια για αυτόν γράφηκαν εκ των υστέρων. Ηρωποιήθηκε μετά θάνατον επειδή το ταπεινό σε ιστορία αμερικανικό έθνος είχε τους λόγους του και τα κόμπλεξ του να αναζητά έναν "ήρωα". ¨Ηταν γιος ενός απατεώνα της ποτοαπαγόρευσης και όμοιός του. Ο Κένεντυ ήταν αυτός που ξεκίνησε τον πόλεμο στο Βιετνάμ και ο Κένεντυ ήταν αυτός που έβαλε τα σκληρά ναρκωτικά σε κάθε πόλη και κάθε χωριό των ΗΠΑ. Το πιο πιθανό είναι να τον σκότωσαν για λόγους ναρκωτικών και όχι για λόγους πολιτικής. Διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον Κένεντυ.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/06/i-akefali-autokratoria.html

 2. Ανώνυμος says:

  Ναι! Εντάξη… αλλά.

  Πάντα υπάρχει ένα αλλά…

  Αλλά από την στιγμή που:…

  …"Οι θάνατοι των αμάχων πολέμου αποτελούν το 85% έως 90% των θυμάτων που προκαλούνται από έναν πόλεμο, με περίπου 10 πολίτες να πεθαίνουν για κάθε έναν πολεμιστή που σκοτώνεται στη μάχη"….

  Τότε αυτή πληροφορία αντιβαίνει την προφητία του πατέρα Παϊσιου, που λέγει ότι, "σε εμάς (στα γεγονότα του Γ΄Π.Π.) ούτε μύτη δεν θα ανοίξει"!

  Ομοίως δε αυτή πληροφόρια… αντιβαίνει και με τα λεγόμενα του πατέρα Ιωσήφ του Βατοπεδινού!!! Όταν στο βίντεο που ακολουθεί, λέγει περί της Κωνσταντινουπόλεως γεγονότων, στο 1:44… "Σε τρία ημερονύκτια σφαγής, θα έχει περί τα 700.000.000 εκ. νεκρούς! Όχι γυναικόπαιδα… άντρες"!…

  Πέραν αυτής της ρατσιστικής επιλογής του… Θεού, (γιατί άραγε μόνο άντρες;)… θα πρέπει να αναλογιστούμε και το ζήτημα "Λιακόπουλος"… τι πνευματική θλίψη σε αυτή την χώρα!

  Δρακουλίνια για γνώση πουλάει ο Λιακόπουλος… αλλά αφού βρίσκει καλά κάνει!

  Προφανώς ο κάθε Λιακόπουλος, ΔΕΝ έχει διαβάσει Πολυαίνο, η έστω Σουν Τζου, όπου 2500 χρόνια πριν τον Τζ. Κένεντυ… και οι δύο έγραφαν, ότι: Η μεγαλύτερη επιτυχία σε έναν πόλεμο, είναι να κατακτάς τον εχθρό σου, χωρίς πόλεμο!

  Αυτό είναι κάτι που το ζούμε με το Δ΄ράιχ. Και αντί να μας γράφουν, η να μας λένε για το Δ' Ράιχ και την Αγγελική, στο τώρα… εκ του ασφαλούς "τηλεοπτικοί επαναστάτες" μας γράφουν και μας λένε για τον νεκρό Κένεντυ.. πριν από 55 χρόνια!!!

  Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *