11:46 - 24/07/2014

Σε 48 Ωρες Ξεκινά μια για παν τα το Κατοχικά Radio !

Γιατί τώρα παρα ποτέ πρέπει η φωνές μας να ενωθούν και να ακουστούν , γιατί τώρα πρέπει να προκαλέσουμε του υπηρέτες του πολιτισμού της χεστρας να ξεφύγουν από την ανωνυμία και το τρολαρισμα και να έρθουν ζωντανά να πουν όλα όσα θέλουν η τολμούν να πουν!

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ 24 Ιουλίου 2014 @ 12:42
  0
  0
  ΑΓΑΝΤΑ ΓΕΡΑ STRANGER!!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ " ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΛΙ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ" ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΣΩΝΩΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
 2. 0
  0
  ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .
 3. 0
  0
  σε ποιά συχνότητα?
 4. 0
  0
  Τον Τράγκα να φέρεις…
 5. 0
  0
  Επιτέλους!
  Come back!!!
  Ευχές, ευχές, ευχές.
 6. 0
  0
  Με το καλο..Εξαρταται απ το τι θα λεμε με το ποσον καιρο θα το αφησουν να λειτουργησει φανταζομαι.
 7. 0
  0
  να ξεφύγουν από την ανωνυμία…GIATI???ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΛΟΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΟΓΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ …ΛΕΕΙ…ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΨΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ…ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ…ΜΠΑΙΝΕΙ Σ΅ΤΗ ΜΑΣΗ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ…Η ΑΠΟΨΗ Η ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ…ΓΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ "ΠΑΛΙΟΣΗΜΙΤΑΡΙΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ._
 8. 0
  0
  ΩΡΑΙΑ!!!!!!!! ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ????? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ….. ΜΕ ΑΓΑΠΗ
 9. 0
  0
  Ώστε αναΖητειται το ισπανικό αεροσκάφος. Όλο τον χρόνο που παρακολουθώ τον stranger ειναι η δεύτερη φορά που πραγματικά ανατριχίαζω. Δεν μιλάω για μεμονωμένες προβλέψεις που μπορει να ειναι εν μέρει σωστές η περισσότερο σωστές η άστοχες, μιλάω για αλληλουχία γεγονότων που προφανώς κάποιοι μπορούν να δουν εκ των προτέρων. Και ξαναλέω αυτό που ειχα και παλαιότερα, η "μεθοδος" stranger, αυτή η έρευνα τέλος πάντων, πρέπει με κάθε τροπο να συνεχιστεί.
 10. 0
  0
  Καλή επιτυχία και αν χρειαστείς κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω,
  είμαι στη διάθεσή σου!
 11. 0
  0
  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
 12. 0
  0
  στην κυπρο θα πιανει ο σταθμος??
 13. 0
  0
  Καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!!!!

  Θα είναι web, ή σε συχνότητα; Περιμένουμε ενημέρωση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί