Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:46 - 24/07/2014

Σε 48 Ωρες Ξεκινά μια για παν τα το Κατοχικά Radio !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί τώρα παρα ποτέ πρέπει η φωνές μας να ενωθούν και να ακουστούν , γιατί τώρα πρέπει να προκαλέσουμε του υπηρέτες του πολιτισμού της χεστρας να ξεφύγουν από την ανωνυμία και το τρολαρισμα και να έρθουν ζωντανά να πουν όλα όσα θέλουν η τολμούν να πουν!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ 07/24/2014 @ 12:42 ΜΜ

    ΑΓΑΝΤΑ ΓΕΡΑ STRANGER!!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ " ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΛΙ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ" ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΣΩΝΩΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

  2. Ανώνυμος 07/24/2014 @ 12:42 ΜΜ

    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .

  3. Ανώνυμος 07/24/2014 @ 1:13 ΜΜ

    σε ποιά συχνότητα?

  4. Ανώνυμος 07/24/2014 @ 1:48 ΜΜ

    Τον Τράγκα να φέρεις…

  5. Επιτέλους!
    Come back!!!
    Ευχές, ευχές, ευχές.

  6. Με το καλο..Εξαρταται απ το τι θα λεμε με το ποσον καιρο θα το αφησουν να λειτουργησει φανταζομαι.

  7. Ανώνυμος 07/24/2014 @ 3:26 ΜΜ

    να ξεφύγουν από την ανωνυμία…GIATI???ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΛΟΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΟΓΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ …ΛΕΕΙ…ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΨΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ…ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ…ΜΠΑΙΝΕΙ Σ΅ΤΗ ΜΑΣΗ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ…Η ΑΠΟΨΗ Η ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ…ΓΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ "ΠΑΛΙΟΣΗΜΙΤΑΡΙΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ._

  8. ΩΡΑΙΑ!!!!!!!! ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ????? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ….. ΜΕ ΑΓΑΠΗ

  9. Ανώνυμος 07/24/2014 @ 4:48 ΜΜ

    Ώστε αναΖητειται το ισπανικό αεροσκάφος. Όλο τον χρόνο που παρακολουθώ τον stranger ειναι η δεύτερη φορά που πραγματικά ανατριχίαζω. Δεν μιλάω για μεμονωμένες προβλέψεις που μπορει να ειναι εν μέρει σωστές η περισσότερο σωστές η άστοχες, μιλάω για αλληλουχία γεγονότων που προφανώς κάποιοι μπορούν να δουν εκ των προτέρων. Και ξαναλέω αυτό που ειχα και παλαιότερα, η "μεθοδος" stranger, αυτή η έρευνα τέλος πάντων, πρέπει με κάθε τροπο να συνεχιστεί.

  10. Καλή επιτυχία και αν χρειαστείς κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω,
    είμαι στη διάθεσή σου!

  11. Ανώνυμος 07/24/2014 @ 5:48 ΜΜ

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!

    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  12. Ανώνυμος 07/24/2014 @ 7:47 ΜΜ

    στην κυπρο θα πιανει ο σταθμος??

  13. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!!!!

    Θα είναι web, ή σε συχνότητα; Περιμένουμε ενημέρωση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*