Ρώσοι Ακαδημαϊκοί ζήτησαν την απαγόρευση του βιβλίου «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».

Ο γραμματέας της Ρωσικής Ακαδημίας Evgeny Velikhov απέστειλε επίσημο αίτημα στον Γενικό Εισαγγελέα Yury Chaika να απαγορευτεί το βιβλίο επειδή είναι εξτρεμιστικό και έχει ως στόχο την διαμάχη των εθνοτήτων και την δημιουργία θρησκευτικού μίσους.

Νωρίτερα, μια ομάδα επιφανών ιστορικών κατέθεσε καταγγελία στην εισαγγελία της βόρειας περιοχής της Μόσχας απαιτώντας να επιβάλλει την απαγόρευση του βιβλίου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σε επιστολή του προς το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ο Velikhov χαρακτηρίζει την άρνηση της απαγόρευσης από τον εισαγγελέα της Μόσχας «εξωφρενική, παράνομη και αντιεπιστημονική». Επίσης αναφέρει ότι η συνέχιση της κυκλοφορίας του βιβλίου «αποτελεί σοβαρή απειλή για την θέση της χώρας στην διεθνή κοινότητα αλλά και για την ακεραιότητά της».


αποσπασματική μετάφραση από
http://rt.com/politics/academicians-demand-elders-zion/

http://kolotoubes.blogspot.com/2011/05/blog-post_4311.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *