Ρωσική διαστημική αποικία στη Σελήνη μέχρι το 2025

Τον αποικισμό της Σελήνης αποφάσισε η Ρωσία μέχρι το 2025, αλλά το όλο πρόγραμμα ξεκινά αμέσως, μέχρι το 2015, με την εκτόξευση δύο ρομποτικών οχημάτων που θα προσεδαφιστούν στους πόλους του φεγγαριού, όπου πιθανολογείται η ύπαρξη πάγου και άρα νερού. Το νερό είναι το κρίσιμο στοιχείο, αφού δεν είναι μόνο το θέμα της συντήρησης των ανθρώπων, αλλά και της δημιουργίας καλλιεργειών.
Η πρώτη φάση του προγράμματος θα ξεκινήσει το 2015 με τις εκτοξεύσεις των διαστημοπλοίων που θα μεταφέρουν τα ειδικά οχήματα στους πόλους της Σελήνης. Παράλληλα να εγκατασταθεί στη Σελήνη ένας μη επανδρωμένος σταθμός συλλογής πετρωμάτων.
Μετά το 2020 θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση, με την μεταφορά ακόμα δύο, πολύ μεγαλύτερων οχημάτων στη Σελήνη τα οποία σε διάστημα 5 ετών θα εξερευνήσουν μια περιοχή εύρους 30 χλμ. περίπου από το σημείο προσεδάφισής τους. Το 2023 σχεδιάζεται η εγκατάσταση ενός ακόμα μη επανδρωμένου σταθμού, ο οποίος θα επανδρωθεί αργότερα, βάσει και των ευρημάτων των προηγούμενων αποστολών.
Το 2025 θα έχει εγκατασταθεί η πρώτη πενταμελής ομάδα που θα ξεκινήσει τον τον αγώνα της εξερεύνησης του διαστήματος.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *