00:29 - 14/03/2015

Πως να στο πω να το πάρεις ήρεμα ..;


Κοίτα …σου έχει τύχει ποτέ να ξέρεις κάτι άσχημο για ένα φιλαράκο και να μην ξέρεις πως να του το φέρεις;

Ε καμία σχέση …. εδώ είναι τρις χειρότερο!

Γενικά στην Ζωή μου επιλέγω το χιούμορ για να περνάω την όποια κατάσταση , μάλλον δεν το επιλέγω αυτό με έχει επιλέξει και εγώ συμμετέχω μη μπορώντας να κάνω και πολλά!

Και καλό είναι και εσύ να αρχίσεις να τα βλέπεις όλα με την αστεία τους πλευρά πια , να γελάς και να διασκεδάζεις όσο μπορείς το συμπαντικο χιούμορ …που πολλές φορές είναι λίγο μαύρο αλλά τι να κάνεις και εσύ;

Σαν το ανέκδοτο που ο άλλος πήγε στον γιατρό επειδή στο μέτωπο του είχε φυτρώσει ένα πέος …και ο γιατρός τον συμβούλευε να ξεκινήσει τα ταξίδια …ώστε να προλάβει να δει όσα μπορεί περισσότερα πριν φυτρώσουν και οι όρχεις και δεν ξαναδεί μετά τίποτα στην Ζωή του!

Κάπως έτσι είμαστε αυτή την στιγμή…για αυτό σου λεω γέλα …γέλα με την καρδιά σου!

Πολλοί συνάνθρωποι μας πιστεύουν ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι απλά στιγμές ολίσθησης της ανθρώπινης λογικής και ευπρέπειας και ότι αν ανασυνταχθεί η ανθρωπότητα θα ξαναμπεί σε σωστά καλούπια και μονοπάτια!

Βέβαια ξεχνούν το κάθε πέρσι και καλύτερα και ότι η ανθρώπινη ιστορία μας δείχνει ότι όσο «μπροστά» στον χρόνο βαδίζουμε τόσο πιο έντονες και δυσλειτουργικές καταστάσεις καλούμαστε να λύσουμε!

ΔΕν θα σου μιλήσω πολιτικά καθόλου , θα ήταν σαν να ήθελα να σου λύσω το θέμα της ελεύθερης ενέργειας και να χρησιμοποιούσα μαθηματικά Δευτέρας δημοτικού για να σε κάνω να δεις την εξίσωση!

Η πολιτική ανήκει στο επίπεδο υπνωτισμού του απόλυτου ζώου! Και επί της ουσίας δεν έχει καμία σχέση με το ουσιαστικό μας πρόβλημα!

Το οποίο θα μου πεις ποιο είναι ρε άγνωστε … ; Αν και στο έχω δείξει με χίλιους τρόπους για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να στο αναλύσω!

Το πρόβλημα είναι όλα όσα άφησες να μπουν μέσα σου σαν αλήθεια !! Το πρόβλημα λοιπόν κατοικεί μέσα σου …κατά κάποιο τρόπο είσαι εσύ ..!!

Δεν το έπλεξες εσύ , άλλοι μαέστροι γνωρίζουν πως να στο κάνουν αυτό !!

Κάθε σου όνειρο , κάθε σου φόβος , κάθε σου αγωνία , κάθε σου θέση είναι δημιούργημα ενός συστήματος προπαγάνδας που σε βομβαρδίζει από τα παιδικά σου χρόνια !

Τα μη ,τα όχι ,τα δεν πρέπει είναι απόλυτα συνυφασμένα με την κάθε εποχή και τις ανάλογες απαιτήσεις τις εποχής που γεννήθηκες !

Αν σε ήθελαν πιο νωρίς να είσαι σε μεγαλύτερη ψυχολογική καταπίεση και ανασφάλεια τότε πιο νωρίς θα είχαν έρθει τα γεγονότα και οι πληροφορίες που σήμερα εμείς πχ δεν αφήνουμε να πάνε μόνα τους τα παιδιά μας μέχρι το περίπτερο!

Μη ..μη ..μη βγάλεις άχνα …ούτε λέξη …ούτε κιχ…!

Όπως το ακούς ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!

Μέσα μας υπάρχει μια δομή από αρχιερατικά δομημένες απόψεις ,πεποιθήσεις , πίστη κοκ… !

Μέσα μας υπάρχουν όρια που ανάλογα την αγορά που ζούμε αποδομουνται η δημιουργούνται!

Αν ήσουν μουσουλμάνος δεν θα τολμούσες να φορέσεις πραντα και 11ποντη γόβα ..και ταυτόχρονα να είσαι αξύριστος και να σε λένε βαγγο!

Εδώ στην γη της ελευθερίας μπορείς … αλλά από την απέναντι πλευρά του καθρέφτη βλέπεις σήμερα να τους αμολανε από της ταράτσες !!

Το ότι εσύ πιστεύεις ότι ο δικός σου ο Θεός είναι της Ειρήνης και οι άλλοι πιστεύουν μόνο σε ένα ιερό πόλεμο δεν είναι τυχαία φυτεμένο !!

Να μην ξεχνάμε ότι ένα κοπάδι , μια ανθρωποφαρμα αυτού του βεληνεκούς…Ουαου ένας πλανήτης ολόκληρος μια στάνη …θα ήθελε και εξελιγμένη μέθοδο συγκομιδής !

Θα ήταν πολύ δύσκολο να έσκαγαν ξαφνικά τίποτα διαστημικοί με κάτι σκάφη νααα …και να κατεβαίνουν με την ποδιά του χασάπη και να σου λέγανε περάστε ήρθε η εποχή σας!!!

Μέσα σου είναι ο χασάπης και το τέλος σου!

Ποιο εξελιγμένο και σικ δεν είναι να έχεις φορμαρει , σχεδιάσει , προγραμματίσει το ζωντανό σου να είναι εκεί που πρέπει όταν πρέπει και να ζητάει το αίμα μόνο του;

Νομίζω μακράν θα επέλεγες αν ήσουν ένας διαγαλαξιακος φαρμερ την δεύτερη μέθοδο, είσαι αόρατος αρχή , το λάθος πέφτει πάντα στο μοσχάρι , εσύ περισυλλέγεις κάθε ας πούμε 25920 χρόνια την συγκομιδή σου!

Που φτάσαμε φιλε μου λοιπόν; Φτάσαμε στο αν είσαι αυτή την στιγμή στο ψάξιμο του τι φταίει και αυτός ο ντουνιάς μουρλαθηκε τρέχα να βρεις έναν καθρέφτη και κοίτα μέσα!!

Έχουμε μέσα μας προγραμματισμένη την διαδικασία συγκομιδής μας ! Και όχι μόνο …..μπρρρρρ!

Έχουμε μέσα μας το σενάριο , που με την πεποίθηση-πίστη μας το κάνουμε εμείς πραγματικότητα!

Ξανά , ..ξυπνάς … και μια αόρατη φωνή σου λέει μέσα σου ….μια νέα σκατομερα ξεκινα!!..Πιθανότητες η μέρα να είναι άνευ βροχής από σκατά μηδενικές !!

Ξυπνάς και το λες κάθε μέρα… η πεποίθηση έχει γίνει πλέον εντολή και η μήτρα ακούει το παιδί της!Σκατοπαιδο στην προκειμένη….

Ξυπνάς και ζεις μια Ζωή όπου αναμένεις τον Μεσσία έπειτα από τον αντίχριστο όπου θα πάρουμε την πόλη εκεί που θα κολυμπήσει το μοσχάρι στο αίμα!

Μαζί σου ξυπνάνε πολλοί τέτοιοι εγκέφαλοι κάθε μέρα με τον ίδιο προγραμματισμό !!!… συμβαίνει ένα γεγονός που μοιάζει με τον προγραμματισμό σου και εσύ λοκαρεις στόχο κανονικά … σαν χιλιοφορεμένη κάλτσα που την πέταξαν στο τοίχο και κόλλησε ανάμεσα στην μοναξιά της και την βρώμα της!

Στοχεύουμε με βάση τις πεποιθήσεις μας και αυτό είναι ο προγραμματισμός μας !

Μιμουμαστε την μαμά και τον μπαμπά ακόμα και όταν έχουμε γίνει μωρα 45 χρονών με τρίχα αρκούδας και σώβρακο μπρος κίτρινο και πίσω καφέ!

Τι πέρασε ο μπαμπάς ζόρια …και εμείς στα ζόρια …τι πέρασε η μαμά ..στενοχώριες και εμείς στενοχώριες …θέλει πολύ μεγάλη δύναμη και γνώση να απογαλακτιστείς και να δημιουργήσεις τον δικό σου κόσμο ! Φαντάσου τώρα αν αντι για μπαμπά και μαμά να είσαι μια κάλτσα κολλημένη στον τοίχο … που το μόνο που γνωρίζεις είναι τα δυο πόδια που την πατάνε μια Ζωή ..πόσο δύσκολο είναι να απογαλακτιστείς από τον προγραμματισμό σου για την συγκομιδή!

Τώρα είναι η στιγμή που η μπιχλα χάνει την δύναμη της και η κάλτσα γλιστρά αργά αργά προς την Ελευθερία της ….στο πάτωμα! Είναι το πάτωμα η Ελευθερία σου ; είναι το μη Χείρων βέλτιστο αυτό που γεννήθηκες να έχεις;

Είμαστε όντα με απίστευτες δυνατότητες και μεγάλες κρυφές από εμάς δυνάμεις …για αυτό τον λόγο γύρω μας πέραν της εκπαιδευσης μας έχουν στηθεί όπλα που προσπαθούν να μειώσουν το ενεργειακό μας δυναμικό…. προσπαθούν να επιβάλουν στην κάλτσα το πάτωμα!

Από τα κινητά μέχρι τα καπάκια το πόλεων που σου περνάνε απαρατήρητα βομβαρδίζεσαι με συχνότητες που σε καθιστούν συνέχεια να μην θες να βρεις το άλλο ταίρι σου…. την άλλη κάλτσα !

Το άλλο ταίρι σου εδώ είναι ο εαυτός σου , η πραγματική σου κατάσταση ειρήνης και ευδαιμονίας , η πραγματική σου φορτισμένη στο φουλ μπαταρία !

Χωρίς να μπορείς να βρεις το ταίρι σου δεν θα μπορέσεις ποτέ να σηκωθείς από το πάτωμα !!

Υπολογίζω ότι το ματριξ μας αφήνει όλους να έχουμε κάθε μέρα διαχειρίσιμο το 10% της πραγματικής μας ενέργειας ..και η διάφορα του 11 με το 10..πίστεψε με φωτίζει μια πόλη η τουλάχιστον κάνει μια κάλτσα να φαντάζει σαν ένα σέξι δικτυωτό καλσόν !!

Κοίτα στον καθρέφτη σου ..τι βλέπεις ; Έναν άνθρωπο που μέσα του έχει έναν ολόκληρο κόσμο αλλά κρύβεται πίσω από ένα σακί δέρματος και κάποια μάτια που κοιτάνε εγκλωβισμένα !

Δεν είσαι ένας άνθρωπος που ψάχνει να βρει τον αγγελικό του εαυτό…είσαι ένας άγγελος που φοράς έναν άνθρωπο …. για να βιώσεις την αλήθεια εδώ και να δεις πως μπορείς να το νικήσεις !

Εγώ,εσύ, όλοι μας είμαστε φυλακισμένοι στην ίδια συχνότητα ,έχουμε απίστευτα κοινά σημεία , κοινές φιλοδοξίες , κοινούς στόχους ! Ψάχνουμε απεγνωσμένα την χαρά , την ευτυχία , την ξεγνοιασιά …

Μόνο που το ψάχνουμε λάθος και χρησιμοποιούμε τον πρώτο κανόνα που μας φύτεψε ο φαρμερ για να μας ελέγχει …χρησιμοποιούμε το εγώ … μα δεν υπάρχει το εγώ αν είσαι μια ακόμα κάλτσα κολλημένη στο τοίχο!

ΟΛα έχουν να κάνουν με το πόσο έχεις αντιληφθεί την θέση σου , την ειλικρινή θέση σου στην απειροτητα του σύμπαντος !

Αν έχεις αντιληφθεί το ποσο μεγάλο είναι το παιχνίδι και πόσο μεγάλος ο φαρμερ τότε θα συμφωνήσεις μαζί μου! Αν όμως είσαι με την μούρη στο τοίχο και πιστεύεις για σένα ότι μια μέρα θα κάνεις σχέση ερωτική με την οδοντόβουρτσα δίπλα σου και όλοι οι γύρω γύρω …. το καλαθάκι με τα χαρτιά ..το σαμπουάν .. το σώβρακο στο πάτωμα …θα φωνάζουν είσαι μεγάλος ..είσαι ήρωας είσαι νικητής ….τότε αγαπημένη μου κάλτσα ..ξεκίνα να γελάς …γέλα όσο ποιο δυνατά μπορείς ….γιατί και εσύ έχεις δίκιο και εγώ!!!

Stranger…

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (48)

 1. STRANGER, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ:

  (Υ.Γ.-5): ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, Η Ο.Ε.Α. Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ 10.000.000 ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΥΤΟΠΙΚΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ. ΙΔΟΥ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ: << ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΩΝ Ή "ΑΦΙΕΡΩΣΕΩΣ" ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΕΙΔΩΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ" Ή "ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ" ΜΑΣΩΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΕΙΔΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΓΙΑΧΒΕΧ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ – ΚΡΟΝΟΥ._ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, (ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ "ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΩΣ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ – ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ – ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΨΥΧΩΝ" ΔΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, ΩΣ ΕΞΕΔΡΩΝ ΥΛΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ), Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ – ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ: ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΝΗΠΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΕΝΤΕ ΙΑΧΩΒΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ (ΙΔΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ: << ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ >>…), ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ – ΥΛΙΚΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΜΚΕΣΩ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΗΛΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ "LINK – LAP – MASER" ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ – ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΖΟΜΠΙ", ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΣ Ή ΜΑΖΙΚΩΣ: "ΘΕΩΡΙΕΣ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ" ΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, "ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, "ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ" (ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ – ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ – ΝΑΖΙΣΜΟΣ – ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ – ΚΛΠ.) ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΘΕΩΡΙΕΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΝΕΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΑΛΚΟΟΛ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ – ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ – ΠΟΡΝΕΙΑΣ – ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ – ΣΑΔΙΣΜΟΥ – ΚΛΠ., ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ Ή ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ – ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΚΛΠ., ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΝ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΧΑΡΑΣ – ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ, ΕΡΩΤΟΣ – ΜΙΣΟΥΣ, ΑΓΑΠΗΣ – ΜΙΣΟΥΣ, ΘΑΡΡΟΥΣ – ΔΕΙΛΙΑΣ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ "TV" ΚΛΠ., ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ – ΜΑΝΤΕΙΑ – ΜΑΓΓΑΝΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ – ΚΛΠ., ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΠΑΝΤΟΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΦΟΡΜΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ._
  ………….ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  • Οταν καποιος ειναι ΤΥΦΛΟΣ..δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ΦΩΣ !!!
   Αν καποιος ειναι ΑΡΩΣΤΟΣ…δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ΥΓΕΙΑ !!!
   Αν καποιος (οπως εσυ ) ειναι ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ…δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ !!!!
   ΑΥΤΗ …ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωης σου…ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ !!!!!
   [ που ειναι και το μοναδικο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!!!!!! ]
   Εγω..,θα προσευχηθω για σενα…,αν και προσπαθω να γλυτωσω…εμενα !!!

   Ας σου δωθει….. η εκ των Ανω Φωτηση…να καταλαβεις το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που κανεις.., και ΑΓΝΟΕΙΣ επιδεικτικα την Ορθοδοξια , ΔΙΑΣΠΕΙΡΩΝΤΑΣ ,μαλιστα , ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ.., ΜΙΣΟΣ.., ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!!!
   Ας ειναι !!
   ΣΕΒΑΣΟΥ ΟΜΩΣ…ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…και μη νομιζεις οτι ξερεις περισσοτερα απο ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ..
   ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΑΘΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ !!!!!

   Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ !!!!

  • ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ…
   ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ…ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ "ΑΝΩ ΦΩΤΙΣΗ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ F-16 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ – ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤA ΒΛΗΜΑΤΑ – ΒΟΜΒΕΣ – ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟN …ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟΧΟ…

   ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, "ΦΩΤΙΖΕΙ ΑΝΩΘΕΝ" ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΟΜΠΙ – ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ LINK / LAP / MASER (ΜΕΙΖΕΡ) … ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΩΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ MIND – MOOD CONTROL !!!!
   ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΟΜΠΙ !!! ΞΥΠΝΑ ΟΡΝΙΟ!! ΞΥΠΝΑ ΘΥΜΑ ΑΙΩΝΙΟ…
   ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ !!!

   ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ Ο STRANGER???
   Ξυπνάς και ζεις μια Ζωή όπου αναμένεις τον Μεσσία έπειτα από τον αντίχριστο όπου θα πάρουμε την πόλη εκεί που θα κολυμπήσει το μοσχάρι στο αίμα!
   Μαζί σου ξυπνάνε πολλοί τέτοιοι εγκέφαλοι κάθε μέρα με τον ίδιο προγραμματισμό !!!… συμβαίνει ένα γεγονός που μοιάζει με τον προγραμματισμό σου και εσύ λοκαρεις στόχο κανονικά

   ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ …"ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ"…ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΙ….

  • Οεατζη κ δίκιο να είχες με τον τροπο σου αυτον το χάνεις…

  • ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΧΤΟΥΝΕ Ή ΟΧΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΚΑΙ 1 ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΕΣΩ ΜΠΟΛΙΚΩΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΩΝ…ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ

  • –ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ…ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ—
   ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
   ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,ΤΑ ΑΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΣΤΙΚΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ,ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΘΕΑΤΡΟ,ΣΧΟΛΕς ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ (ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΙ-ΣΤΩΙΚΟΙ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ- ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ-ΕΛΕΑΤΑΙ = ΕΛΕΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ – ΕΜΠΕΙΡΙΣΜΟΣ- ΗΛΕΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΚΥΝΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ-ΛΥΚΕΙΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΜΕΓΑΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ-ΝΕΟΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΣΧΟΛΗ -ΟΡΦΙΣΜΟΣ -ΠΕΙΣΙΘΑΝΑΤΟΙ) ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ .ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΩΡΕς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ Η ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΕΗΛ ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ.
   Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΤΕΛΟΣ–
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
   ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞ-ΕΒΡΑΙΣΕ
   ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΙΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ
   https://www.youtube.com/watch?v=X5SUB9q3Lnk

  • ΡΕ ΣΙΩΝΙΔΗ 9:41 ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΡΑ?
   ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!!!!!
   ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ.
   ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΕΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΠΟΡΔΕΛΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ.
   ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΟΣΧΗΜΗ ΠΡΟΒΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΓΕΦΡΑΙΩΝ ΕΦΡΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΘΗΒΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΘΗΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ…ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΜΗΔΙΚΗ ΘΗΒΑ ….
   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Ο.Ε..Α ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΤΡΙΠΩΣΕΙ /ΛΙΩΣΗ /ΒΙΔΩΣΗ /ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΛΕΓΟΜΕ ΣΙΩΝΙΔΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΟ.ΠΕΣΤΑ Ο.Ε.Α ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΙΝΔΙΑ,ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΗ ΙΝΔΙΑ.
   http://www.hermetics.org/Abraham2.html
   https://www.youtube.com/watch?v=ya8UbhsNxQE
   http://www.torahveda.org/
   http://www.veda.harekrsna.cz/connections/Hebrews-and-Vedic-Brahmins.php
   https://thoughtuncommon.wordpress.com/2014/12/18/origins-of-western-philosophy-rabbi-baal-shivah/ (ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ)
   https://thoughtuncommon.wordpress.com/2014/12/18/origins-of-western-philosophy-rabbi-baal-shivah/
   http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/02/abrahambrahma.html
   ΧΑΙΡΕ ΚΡΙΣΝΑ ΜΟΥΝΤΙ-ΜΟΝΤΥ-PYΤΗONS ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΙΣΡΑΕΛ.
   ΑΑΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΘΗΒΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ (ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ) ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ.ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ(ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΟΟΓΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ)ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ?.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ-ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΗΝΩΝ.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΘΟΞΟΟΣ-ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΚΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΓΙΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΙΤ?).
   ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΣΤΑ Ο.Ε.Α ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ /ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΗ.ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ/ΑΝΤΙΓΟΝΗ/ΚΡΕΟΝΤΑΣ/ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ/ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ/ΛΑΙΟΣ/ΠΙΝΔΑΡΟΣ Κ.Α. ΠΟΛΛΟΙ.ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΗ /ΣΤΡΑΓΓΙΣΗ /ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ω-ΠΕΧΑ 13 ΒΙΤΑΜΗΝΗ C ΠΛΑΝΗΤΗ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΧΑΙΡΕ ΚΡΙΣΝΑ ΜΟΥΝΤΙ ΜΕΝΤΡΕΓΙΑ.
   https://www.youtube.com/watch?v=YoB8t0B4jx4
   https://www.youtube.com/watch?v=6UTctsjAEOY&feature=iv&src_vid=YoB8t0B4jx4&annotation_id=annotation_1185685577
   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΙΝΔΙΑ ΖΗΤΩ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ.

  • ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣΕ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ…
   ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΒΛΑΞ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ VARUNA – ΟΥΡΑΝΟ ΚAI TON DIAUS PITAR = ΔΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΚΕΡΑΥΝΕΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΥΣΕΩΣ……
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ:

   ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
   ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post_30.html

   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΚΑΔΜΙΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΕΊΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ:

   Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_28.html

  • ΚΟΝΤΟΣ ΧΑΛΙΝΟΣ……ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!

   Το τεχνασμα του Δουρειου Ιππου χρησιμοποιηθηκε απαξ από τον πολυμηχανο Οδυσσεα για την εκπορθηση της Τροιας. Χρησιμοποιηται ωστοσο κατά κορον, μαζι με άλλες τεχνικες, από τους λυκους με «προβια» αμνων εβραιομογγολους και τις γεννετικες επιμιξιες τους για να διεισδυουν και να δρουν απαρατηρητοι εντος των εθνων λευκης και μαυρης φυλης.

   Πως όμως προεκυψαν οι εβραιοι και ποια η σχεση τους με των κοντο χαλινο; Αρχικα οι δρακονιανοι μεσω γεννετικης μηχανικης κατασκευασαν τους κινεζους. Αυτοι εγκατασταθηκαν στη σημερινη Κινα γενοκτονωντας τους εκει Ελληνες και χρησιμοποιωντας τις γυναικες τους για την παραγωγη των πρωτων μογγολων. Αυτοι παλι με τον ιδιο τροπο παρηγαγαν τους δευτερογενεις μογγολους εισβαλλοντας στην σημερινη Ιαπωνια (ΑΠΩ-ΙΩΝΙΑ). Οι μογγολοι εξαπλωθηκαν στον πλανητη ως εισβολεις και γεννοκτονοι των λαων λευκης και μαυρης φυλης με 7 συνολικα μογγολικες ορδες. Μια εξ αυτων εισεβαλε στη Μεσοποταμια και ακολουθως σε Αιγυπτο και Παλαιστινη παλι γενοκτονωντας τους εκει Παλαιστινιους–Ελληνες αποικους εκ Κρητης. Από την επιμιξια μογγολων και ινδων Δραβιδων προηλθαν οι αραβες, ενώ από την επιμιξια μογγολων και Φοινικων οι εβραιοι. Οι Φοινικες ησαν αποικοι εκ Θηβας προδοτες της Ελλαδος και της λευκης φυλης με επικεφαλης τον Φοινικα, αδελφο του Καδμου και υιου του Αγηνορα που εδιωξε τους Μακεδονες πρωτους κατοικους της Θεσσαλιας από τις εστιες τους. Υπενθυμιζουμε πως οι Φοινικες παρειχαν τεραστια υποστηριξη στους Περσες εισβολεις, ενώ οι Θηβαιοι υπηρξαν οι κατ΄ εξοχην και κατ΄ επαναληψη μηδιζοντες. Γι΄ αυτό ο Μ.Αλεξανδρος, ο «σφαγεας» των λαων, όπως τον αποκαλουν τα τσιρακια των εβραιομογγολων, ισοπεδωσε την Θηβα και κατεσφαξε τους δυο και μονο αυτους τους δυο λαους (εβραιους και φοινικες) απ΄ολους τους λαους της περσικης αυτοκρατοριας, οι οποιοι τον αποδεχθηκαν ως μεγα ηγετη και ελευθερωτη.

   Συμφωνα με τα «αγια και ιερα» βιβλια των εβραιοχριστιανων, ο «κυριος και θεος» τους – Ιεχωβα -κληροδοτησε (παλαια διαθηκη) στους εβραιους την Παλαιστινη και την ευρυτερη περιοχη ως γη της επαγγελιας. Ετσι αρπαξαν την γη και την περιουσια των γηγενων κατοικων γενοκτονωντας τους κατά εκατομμυρια γιατι… ηταν «θελημα θεου». Αυτην την συμφωνια εκαναν με τον «θεο» ή μαλλον τον διαβολο. Πολύ γενναιοδωρος αυτος ο «Κυριος». Με τους Ισραηλιτες όμως, εμας τους Ελληνες ουτε ένα ακινητο της προκοπης δεν μας εδωσε. Σπιτια και οικοπεδα όλα αυθαιρετα. Εδώ που τα λεμε, «μνημοσυνο ή μαλλον μνημονιο με ξενα κολλυβα» εκανε αρπαζοντας τη γη και την περιουσια αλλων λαων. Θα μου πει κανεις, τι μας νοιαζουν τα ξενα κολλυβα; Μας νοιαζουν και μας κοφτουν όταν προκειται για την κηδεια μας. Αλλα μεχρι να αντιληφθουν οι κοιμισμενοι νεοελληνες πως τους σκαβουν το λακκο, θα τους εχουν θαψει ζωντανους.

   Ως επικηρωση της συμφωνιας (παλαιας διαθηκης) μεταξυ εβραιων και ιεχωβα θεσπιστηκε η περιτομη (στα πλαισια της καινης διαθηκης οι χριστιανοι πρεπει να αποκοψουν όχι την ακροποσθια τους αλλα το ανοσοποητικο τους συστημα σε ψυχο-διανοητικο επιπεδο, δηλαδη παραλυση κάθε αμυνας προς διευκολυνση εισβολεων και γενοκτονων (αυτά διδασκουν οι αφηνοντες ανοικτες κερκοπορτες και κάθε πισω πορτα γενικοτερα).

   Τ΄ ότι η περιτομη είναι μια συμβολικη θρησκευτικη πραξη είναι «παραμυθι της χαλιμας» ή μαλλον της σαρας της μαρας και του κακου συναπαντηματος. Η αληθεια είναι άλλη….

   Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_17.html

  • KARAMALAKA MOY ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΕ.ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ "ΦΑΚΑ"ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ-ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΑΝ {ΚΑΠΟΙΟΝ} ΜΑΡΓΙΩΡΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΓΙΩΡΗ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ(ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕ),Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ….ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ …ΟΤΙ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΓΑΤΑΚΙ ΠΕΡΣΙΑΣ.
   ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΙΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ,ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ.Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ 200-300 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΙΝΔΙΚΑ Η ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΙΝΔΟΥΣ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,Ε ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΡΝΑΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ(ΚΑΔΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Athena ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΑ ΔΙΑ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
   ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΤΥΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΤΥΛ "BLACK ATHENA" Η ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΙΝΔΙΑΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ Η ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΒΑΛΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ "ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ" ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΙΣΙΝΓΕΡ """Ο λαός των Γκρεκών (ΧΜ ΓΡΑΙΚΟΙ Ε-) είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις (ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΕΔΩ)πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του(ΚΑΙ ΤΟΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 12ΘΕΟ), τα πνευματικά και ιστορικά(ΚΑΙ ΕΔΩ) του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"'
   https://www.youtube.com/watch?v=orKHkjZb71A
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΜΕ ΣΑΤΥΡΑ,ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΩ.
   ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΛΗ"(ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ Η Ο.Ε.Α.).ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ(ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ),ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΠΡΕΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ
   http://www.archaiologia.gr/
   ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ-ΓΡΕΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ(ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ)

  • KAI KATI ALLO,TO OTI POLLOI ELLHNES ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΤΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ…
   ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=68068
   ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ soy ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

   -)-(- «ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται» «ἔσσεται ἦμαρ ὅτ' ἄν ποτ' ὀλώλῃ Ἴλιος ἱρὴ» … -)-(-

  • KOTAXTE TI EINAI Η ΤΥΧΗ ΑΓΘΗ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΕΡΦ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΜ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ,ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜ.
   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/blog-post_43.html
   ΟΙ ΘΕΟΙ-ΘΕΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΔΕΙΣ.

  • ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ: ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΡΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ…
   ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΑΤΑΚΙ…ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ…

   ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ TELLER ΚΑΙ HUGHES, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ "ΕΒΡΑΙΟΣ" η "ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ" ΗΤΟΙ " ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΦΥΡΩΝΩΝ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ – ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΚΑΙ ΚΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ (ΙΔΕ "ΩΓΥΓΙΑ" ΤΟΜΟΣ Β ΣΕΛ. 279) :
   ΟΥΡΑΝΟΣ = ΩΚΕΑΝΟΣ = ΙΝΑΧΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ = ΦΟΡΩΝΕΥΣ = ΑΠΙΣ = ΑΡΓΟΣ = ΦΟΡΒΑΣ = ΤΡΙΩΨ = ΙΑΣΟΣ = ΑΓΗΝΩΡ ΑΡΓΟΥΣ = ΦΟΙΝΙΚΑΣ + ΚΑΔΜΟΣ + ΚΙΛΙΞ ΚΙΛΙΚΙΑΣ + ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ.

   ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΟΡΟΣ "ΕΒΡΑΙΟΣ" , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ , ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ , ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΘΡΑΚΗΣ – ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ…ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ"!!!!

   Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΓΕΦΥΡΥΡΑΙΟΥΣ" = "ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΗΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ , "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ η ΣΑΥΛΟΣ η ΣΑΟΥΛ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ" .
   ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ = ΕΒΡΑΙΟΙ" , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.

   Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΙΟΥΔΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ "ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ" ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΣΑΡΩΝ OLDENBURG GOTORP "ROMANOV" ΡΩΣΙΑΣ , ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ" ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ (ΣΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΤΟΥ "ΕΒΡΑΙΟΥ" ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΤΟΥ "ΕΒΡΑΙΟΥ" ΙΩΣΗΦ-ΤΖΙΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ "ΣΤΑΛΙΝ" , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΟΙΠΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΠΩΣ , Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙ η ΜΑΡΞ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ , Ο ALFRED ROSENBERG ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ , Ο ΑΔΑΜ ΣΜΙΘ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ" ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ " ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΣΑΞ-ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΟΤΤΑ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΣΑΞΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ η HANOVER η OVER-HAN η OBER-HAN η ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ….,- ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ , ΥΠΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ , ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΙΝΑΣ.

  • η) Συμφώνως με τον έλληνα ιστορικό Ηρόδοτο, οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες είναι ελληνικό Δωρικό γένος το οποίο κατοικούσε αρχικώς εις την Φθία ή Φθιώτιδα της Θεσσαλίας, ήτοι εις την κεντρική μητροπολιτική κυρίως Ελλάδα. Αντιγράφουμε από το λήμμα «Μακεδνόν» του «Λεξικού Ελληνικής Αρχαιολογίας» του Αλ. Ρ. Ραγκαβη, εκδόσεις «Κωνσταντινίδου», Αθήναι 1888: «Μακεδνόν: Γένος δωριόν, εν φθιωτιδι υπό τον Δευκαλίωνα οίκουν, εκδιωχθέν δεν υπό των Καδμείων εις τον Πίνδον. Ηρόδοτος Α-56 και Η-43». Επομένως οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες έχουν ως Γενάρχη τους τον Δευκαλίωνα και τον υιο του, ΕΛΛΗΝΑ._
   Αντιγράφουμε από το λήμμα «Φθιώτις» του ίδου λεξικού: “Φθιώτις ή Φθιώτιδα: Χώρα Θεσσαλική από του όρους Πίνδου μέχρι του Μαλιακού Κόλπου εκτεινόμενη, ης οι κάτοικοι «Φθιώται» εκαλούντο και «Αχαιοί». Επ’αυτών εβασίλευεν ο «ΈΛΛΗΝ» ο υιός του Δευκαλίωνος . Πρώτον δ’επιστεύετο λάβουσα το όνομα παρά του Πελασγού «Φθιου», Αδελφού του Αχαιού, κομισαντος εις την Φθίαν, αποικίαν Πελασγών κατά τον ΙΖ’ (17ο) Αιώνα π.Χ. Ελέγετο δε ότι είς των αρχαιότερων βασιλέων της χώρας, ο «Ευρωτίων», υποδεχθείς τον Πηλέα, ελθόντα εξ Αιγίνης μετ’αποικίας Μυρμηδόνων, και δους αυτώ την θυγατέρα του Αντιγόνην, και το τρίτον μέρος της βασιλείας του. Αυτή «η Φθία» και «Ελλάς» λεγομένη υπό του Ομήρου, ην «ήταν» του Αχιλλέως η επικράτεια ».
   Αντιγράφουμε από το λήμμα «Φθιος» του ιδίου λεξικού «Φθιος: Πελασγός, υιός του Ποσειδώνος και της Λαρίσσης, καθ’ον εκλήθη η Φθία».
   Από τα ανωτέρω συμπεραίνεται ότι οι Μακεδνοί ή Μακεδόνες ήταν οι αρχικοί κάτοικοι της περιοχής της σημερινής Θεσσαλίας η οποία κατά το ως άνω Λεξικό εις το λήμμα «Θεσσαλία», ονομαζόταν αρχικώς «Ελλάς», «Αιολίς», «Πελασγία», και «Πυρραια» πειρελήφθη στην Μακεδονία την Δ’ (4η ) εκατονταετηρίδα π.Χ., οτε προν βοράν τα όρη Σκαρδος και Όρβηλον την εχώριζον από την Μοισίαν . Ήσαν δε τα όρη της Μακεδονίας ο Σκαρδος ή Σκορδυς εις τα βορειοδυτικά προς την Μοισιαν και την Ιλλυρίαν και το Σκόμιον ή Σκομβρυν εις τα βορειοανατολικά και την Θράκην … Εξ’αυτών δε προυχωρουν προς τα εντός της χώρας ο Βαρνους προς τοις Βόρειοις Όριοις … Η Κερκίνα «Κερκίνη» υψούντο μεταξύ των ποταμών Αξιού και Στρύμωνος… Μεταξύ δε του Στρύμωνος και του Νέσου παρεκειντο ο Όρβηλος και το Παγγαίον …», ήτοι όρη της Ελληνικής Μακεδονίας.
   Άπαντα τα ως άνω όρη Σκάρδος – Όρβηλον – Σκόμιον – Κερκίνη, και άπασα η Αρχαία Ελληνική Βορ. Μακεδονία ή Παιονια, σήμερα κατέχονται από τα Σκόπια και από την δυτική Μογγολική Βουλγαρία, διότι οι προδότες Πατριάρχες και Αυτοκράτορες του Βυζαντίου παρέδωσαν ΗΤΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ αυτά τα αρχαιότατα ελληνικά εδάφη, ήτοι την Βόρεια Μακεδονία και την Βόρεια Θράκη εις τους επιδρομείς Σλάβους Σκύθες και εις τους επιδρομείς Μογγόλους Πετσενέγγους, με ανταλλάγματα τον … εκχριστιανισμό τους Ίδε Βυζαντινή ιστορία, δια την παράδοση της Μοισίας και Παιανίας εις τον μογγόλος Χαν-Βογορ-Χαν, έναντι εκχριστιανισμού ._
   Εάν οι σημερινοί «Έλληνες» πολιτικοί δεν ήταν προδότες, θα απαιτούσαν από τα Σκόπια και από την Βουλγαρία, άπαντα τα ως άνω Αρχαία Ελληνικά εδάφη της Βόρειας Μακεδονίας ή ΠΑΙΟΝΙΑΣ και της Βόρειας Θράκης ή ΜΟΙΣΙΑΣ, και από την Αλβανία τα εδάφη της Βορείου Ελληνικής ΗΠΕΙΡΟΥ τα οποία αποτελούσαν εδάφη της Μακεδονίας του Φιλίππου τον Δ’ αιώνα π.Χ._
   Ίδε: Θουκιδίδη Β,Γ. Ηρόδοτο Ζ. Πολύβιο ΙΖ. Στράβωνα Ζ._

   ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΙΩΝΙΔΗ….

   Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/03/blog-post_6625.html

  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΝ ΗΡΟΔΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ.ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ…ΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ …ΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ,ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ,ΣΚΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ
   https://www.youtube.com/watch?v=KyegyM0up5M
   ΣΤΟ 1.43
   ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ……

  • ΡΕ ΙΝΔΕ ΤΙ ΣΙΩΝΙΔΗΣ,ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ?ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΩ ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο.Ε.Α.
   ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΓΟΟΓΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ…ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΑΙ ΙΝΔΟΣ…ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΜΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

  • ΒΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΕ ΣΙΩΝΙΔΗ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΩΣ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ:
   Ίδε: Θουκιδίδη Β,Γ. Ηρόδοτο Ζ. Πολύβιο ΙΖ. Στράβωνα Ζ._ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ…
   ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΩΣ Ο "ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ…
   ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΑΤΑΚΙ…

  • ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΑΙΤ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΛΕΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΣ "ΜΑΣΤΕΡΚΑΡΝΤ" ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣΠΟΛΙΤΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΠΟΥΡΖΑ ΠΟΥΤΣΑ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ Η ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΥΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΣ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΑΡΑΜΑ.(ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΑΣ) ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΠΕΤΑΣ ΚΑΤΙ ..ΑΝΟΗΤΕ,ΒΡΕ,
   Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ…ΚΑΙ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΟΣΗ ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ VS ΠΕΡΣΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΩΝ Π.Χ….ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΤΣΕΣ.
   —ΣΙΩΝΙΔΗΣ—
   ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ DURGA PUJA ΓΑΡΑΚΙ

 2. ………..
  ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ "ΖΟΜΠΙ", ΟΠΩΣ ΟΙ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο "ΕΥΜΟΛΠΟΣ", ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΠΑΣΩΣΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ – ΜΑΣΩΝΙΩΝ – ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ._ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΦΙΚΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΦΥΛΑΚΗ: ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΣΑΒΑΩΘ, ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Υ, ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ "LINK – LAP – MASER" ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΛΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ – ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ – ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ, ΗΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ "ΦΑΕΙΝΩΝ ΙΔΕΩΝ" ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ Ή "ΘΑΥΜΑΤΩΝ" Ή ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Ή ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ._

  ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΗΣΕΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΙΑΧΩΒΙΚΗ – ΣΑΒΑΩΘΙΚΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ. ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ "ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΑΘΗΝΑΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΩΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΔΟΥΣΑΣ (…). Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ._

  Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ "MASER" ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ <>. ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΤΕ. ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ! ! ! ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ! ! !

  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/05/blog-post_18.html

  • ο Θεος ας μας φυλαει..

  • ΕΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΏ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ [ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΔΎΣΚΟΛΑ] ΑΛΛΑ…. ΠΡΌΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 1.8% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΉΣΑΝΕ… ΆΡΑ ΚΑΙ Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΛΑ… ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΆ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΑ"ΙΣΟΥΝ …. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ….

   ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ [ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΠΈΔΕΙΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ] ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΜΉΛΩΣΕ ΛΊΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΊΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΔΕΊΧΝΩ…. ΓΕΡΆΣΑΜΕ ΠΟΙΑ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΏΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΆΧΕΣΑΙ ΔΙΑΦΗΜΊΖΕΙΣ .

   ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ[ΧΑΧΑΧΑ]

  • ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΝΑ ΒΑΛΩ…..

  • ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ … "ΓΙΑΧΒΕΧΑ" ΕΥΘΗΝΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ή ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΕΒΕΝΤΗΣ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ… ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ….ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ…
   ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΣΩΣΤΟ….ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ……ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ…..

   ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ….ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ…

  • ΕΛΑ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ !!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΈΝΩΝ ΤΟΥ ΛΕΒΈΝΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΛΕΒΈΝΤΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΊΖΩ … ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ…. ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ?? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΡΟΛΙΤΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΆ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΚΕ… ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ…. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΣΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ [ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ] .. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΎΝΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΉΝΕΙ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ΕΠΙΒΊΩΣΗ… ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΛΙΓΑ ΨΥΦΑΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΊΔΕ… ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΎΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΠΑΛΉ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ… ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΡΆΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΕΟ?? ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…
   ΤΟ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΌΝ ΣΥΜΦΩΝΟΣ…

  • ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ? ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΜΗ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ? ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΝΤΙΓΝΚ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ…
   ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΕΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΟΚΝΗΡΟΙ, ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ …
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ, ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ !!!..Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ……..ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ…ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ..ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ή Π.Χ. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ…….
   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!

  • Ρε κουταβι..4:03..ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ !!
   Χτες..σταματησα να βοηθησω τον Περσεα ,που αλλαζε λαστιχο στο διαστημοπλοιο της Αθηνας !! εκανε παντιλικια και στουκαρισε στον Κρονο !!! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΟΥΖΕΣ ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ !!!!
   ΠΟΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;

 3. Εξαιρετικη αναλυση. Τα συμπεριελαβες ολα, μεσα σε αυτες τις δυο φρασεις:
  Κοίτα στον καθρέφτη σου ..τι βλέπεις ; Έναν άνθρωπο που μέσα του έχει έναν ολόκληρο κόσμο αλλά κρύβεται πίσω από ένα σακί δέρματος και κάποια μάτια που κοιτάνε εγκλωβισμένα !
  Δεν είσαι ένας άνθρωπος που ψάχνει να βρει τον αγγελικό του εαυτό…είσαι ένας άγγελος που φοράς έναν άνθρωπο …. για να βιώσεις την αλήθεια εδώ και να δεις πως μπορείς να το νικήσεις !

  • Το ποιο επικίνδυνο είναι να μπερδεύονται δύο συστήματα σκέψης. Το ένα όλη η δύναμη είναι μέσα σου, είσαι άγγελος ενδεδυμένος σώμα κλπ και το άλλο κάποιος άλλος φταίει που έχει στήσει το παιχνίδι και εμείς πρέπει να το δούμε για να γλιτώσουμε. Αγαπητέ αρθρογράφε και φίλοι των σχολίων αναλογιστείτε τι θα μπορούσε πραγματικά να ελευθερώσει και να φέρει ειρήνη, όχι από εξωτερικούς πολέμους με απίθανους εχθρούς και φυλακές υψίστης επινόησης, αλλά από τον πόλεμο που μαίνεται μέσα μας κι από τις φυλακές του νιού μας. Όπως μέσα έτσι κι έξω Νομοτέλεια

 4. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟ: ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ STRANGER ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ 'Η ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ Ο.E.A ;

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ 'Η ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
  1/ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ, ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η Ο.E.A.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ-ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ..
  2/ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ 'Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.E.A ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

  ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ "ΠΕΡΕΛΘΟΝ" ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ…

 5. ΞΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Ο Ε Α–ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΑΞΙΟΣ Ε ΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ''

  ΜΗΤΣΟΣ

  • ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ "ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ?
   ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ…

  • οπως το ειπες να ΕΡΓΑΖΕΤΕ…..

  • ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ 68 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Ε? Α ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ….ΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ….ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67 ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 45 ΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…..ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΙΚΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ.

  • ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΣΤΑ 60 Η ΚΑΙ ΣΤΑ 50 ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 68…….ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ- ΨΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΙΟΝ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΣ; Η, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΣΤΑ 68 ΣΟΥ; Η, ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ 68ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΚΑΠΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ; ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ; ΕΞ' ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ, ΑΕΤΟΝΥΧΗ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

  • ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67 ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΩΣ ΤΑ 63…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 63 ΣΥΝΤΑΞΗ…Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ Ή ΜΕΣΗΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ? ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ..
   ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΕ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ..ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…….ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ…
   ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ? ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΟΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΕΤΗ. ΚΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ, ΤΡΙΠΛΕΣ , ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.
   ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
   ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!!!??? 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 10 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΟΝΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ… ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ….ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ……..ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ…ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ..
   ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??????

 6. Αμπελοφιλοσοφιες..

 7. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ—ΣΕ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ–ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ –ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ–ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ—ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΘΗΣΗΣ-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ–ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ–ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΩ–ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΙΣΩ—ΞΕΚΟΛΑ—
  ΚΟΡΩΝΙΣ–

 8. Μακραν,το καλυτερο αρθρο

 9. Και ο αρκουδιαρησ με τη μαιμου να χορευει μαζευει κοσμο–αυτο για ενα σχολιο που εγινε για το κοσμο που μαζευει οταν υπαρχει θεμα οεα-Οσο για το να στειλει
  οποιοσ θελει χρηματα στον κΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ναι ενταξει αλλα τον καθε ας πουμε ερευνητηηη τον επιθυμω αξιοπρεπη οχι ζητουλα-Πολλοι πεθαναν στη ψαθα και το δεχθηκαν απο ιδεολογια και ειναι ηρωικο αυτο-
  ΑΣΤΕΡΙΟΣ

  • Α ΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ Ε? ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΩ ΓΩ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΡΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΑΣΤΕΡΙΕ Ή ΣΟΥΠΕΡ ΝΟΒΑ Ή ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΚΑΤΟΥΡΙΩΝ ?
   Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΠΟΥΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ) ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΕΑ, ΟΙ "ΖΗΤΟΥΛΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ?

  • ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ …ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ;;;;

 10. Με αυτό το άρθρο έφτασες στη ρίζα! ¨Είναι έτσι ακριβώς !!!

 11. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΕΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ-ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ''ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ —ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ–ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΙΟΠΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ–ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ —ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ''

 12. ουτε καν ηξερα τι ειναι η ΟΕΑ.εδω μεσα την εμαθα.Καλυτερα ηταν πριν που δεν την ηξερα.Εμαθα ποσο μπορει να καει ενας εγκεφαλος και τρομαξα!

 13. Τί έγινε, ο μπαρμπα-Γιαννάκης δεν έφυγε ακόμα για ανδρομέδα; Έμεινε το διαστημόπλοιο από λάστιχο;; αΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχα

 14. Δεν αφήνετε την Ο.Ε.Α. που τρολάρη και διαβάστε κανένα βιβλίο.Οι 'Ελληνες είναι ο αρχαιότερος πολιτισμός και αυτό ενοχλεί,γιαυτό και προσπαθούν να απόδομήσουν οτιδήποτε Ελληνικό.
  http://www.politeianet.gr/books/9789608184077-brighton-karl-kadmos-aiguptiakes-puramides-127585

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*