in

Πως θα νικήσουμε τον Έμπολα !!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πως θα νικήσουμε τον Έμπολα !!

Σε λίγες μέρες η υστερία με τον ιό Έμπολα στην χώρα μας αλλά και παγκόσμια θα χτυπήσει κόκκινο.
Η αιτία είναι ότι στα τέλη της δεκαετίας του 80 έγινε αθόρυβα μια παγκόσμια αλλαγή, που δεν έγινε άμεσα αντιληπτή !!

Αφαιρέσαμε από τους κοινόχρηστους χώρους, κινηματογράφους, καφετέριες, νοσοκομεία, αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων, σχολεία, ντισκοτέκ, ακόμα και από οίκους ανοχής , τους “φύλακες άγγελους” της υγείας μας.

Αποτέλεσμα η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία από τα τέλη της δεκαετίας του 80 να αρχίζει να πραγματοποιεί τρελά υπερκέρδη, δυσανάλογα άλλων εποχών !!

Ποιοι ήταν όμως οι “φύλακες άγγελοι” που μας προστάτευαν στα αστικά κέντρα από μολυσματικές αρρώστιες που λόγω συγκέντρωσης του πληθυσμού, ανά πάσα ώρα και στιγμή σκότωναν ακαριαία, όλα τα μικρόβια και τους ιούς, που κυκλοφορούσαν;;;

Ήταν οι λάμπες UV (Ultraviolet) !!

Τι σκοπό είχαν αυτές οι λάμπες που όλως τυχαίως χάθηκαν κάπου στα μέσα του 80 από παντού ;;

Ultraviolet germicidal irradiation (UVGI) is a disinfection method that uses ultraviolet (UV) light at sufficiently short wavelength to kill microorganisms.[1] It is used in a variety of applications, such as food, air, and water purification. UVGI utilises short-wavelength ultraviolet radiation (UV-C) that is harmful to microorganisms. It is effective in destroying the nucleic acids in these organisms so that their DNA is disrupted by the UV radiation, leaving them unable to perform vital cellular functions.

The wavelength of UV that causes this effect is rare on Earth as the atmosphere blocks it.[2] Using a UVGI device in certain environments like circulating air or water systems creates a deadly effect on micro-organisms such as pathogens, viruses and molds that are in these environments. Coupled with a filtration system, UVGI can remove harmful micro-organisms from these environments.
The application of UVGI to disinfection has been an accepted practice since the mid-20th century. It has been used primarily in medical sanitation and sterile work facilities.

………….

Πηγή

Η Μικροβιοκτόνος Υπεριώδης Ακτινοβολία (UVGI) είναι μια μέθοδος απολύμανσης που χρησιμοποιεί υπεριώδες φως (UV) σε επαρκώς μικρού μήκους κύματος για να σκοτώσει μικροοργανισμούς. [1] Χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία εφαρμογών, όπως τα τρόφιμα, ο αέρας, και τον καθαρισμό του νερού. Η UVGI χρησιμοποιεί μικρού μήκους κύματος υπεριώδη ακτινοβολία (UV-C) η οποία είναι επιβλαβής για τους μικροοργανισμούς. Είναι αποτελεσματική στην καταστροφή των νουκλεϊνικών οξέων σε αυτούς τους οργανισμούς, έτσι ώστε το DNA τους να διαταράσσεται από την υπεριώδη ακτινοβολία, μην αφήνοντας τους σε θέση να εκτελέσουν ζωτικές κυτταρικές τους λειτουργίες.!!

Το μήκος κύματος των UV που προκαλεί αυτό το φαινόμενο είναι σπάνιο στη Γη καθώς ατμόσφαιρα το μπλοκάρει. Χρησιμοποιώντας μια συσκευή UVGI σε ορισμένα περιβάλλοντα, όπως συστήματα κυκλοφορίας αέρα ή το νερό δημιουργεί μια θανατηφόρο επίδραση στις μικρο-οργανισμούς, όπως παθογόνα, ιούς και μύκητες, που βρίσκονται σε αυτά τα περιβάλλοντα. Σε συνδυασμό με ένα σύστημα φιλτραρίσματος, UVGI μπορεί να αφαιρέσει επιβλαβείς μικροοργανισμούς από αυτά τα περιβάλλοντα.

Η εφαρμογή της UVGI για απολύμανση υπήρξε μια αποδεκτή πρακτική από τα μέσα του 20ου αιώνα. Έχει χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο στην ιατρική υγιεινή και στην αποστείρωση εργασιακών χώρων.

Στην δεκαετία του 70 δηλαδή που η καθαριότητα δεν ήταν και τόσο σχολαστική, δεν αρρωσταίναμε, γιατί απλά οι “φύλακες άγγελοι” UV έκαναν καλά την δουλειά τους !!

Τα αφροδίσια μας ήταν μια άγνωστη λέξη και τα ακούγαμε μόνο από περιγραφές ναυτικών σε έξωτικές χώρες.

Η γνωστή μπουρδελότσαρκα με παρέα στην εφηβική μας ηλικία, ήταν κάτι το συνηθισμένο και ούτε μας είχε περάσει από το μυαλό, πως μέσα στο μισοσκόταδο του μπουρδέλου, η κοπέλα όταν εμφανιζόταν με λευκά εσώρουχα και με τις λάμπες UV που υπήρχαν σε κάθε οίκο ανοχής, μας φαινόταν σαν θεά, ταυτόχρονα αποστείρωναν και μας και αυτήν και το χώρο !!

Άντε πείτε στα σημερινά παιδιά να πάνε μπουρδελότσαρκα θα σε περάσουν για τρελό σίγουρα, μετά την επιδημία του AIDS !!

Η Ντισκοτέκ που στο μισοσκόταδο με τα blue black φώτα τόνιζαν τα λευκά ρούχα αλλά και τα; δόντια μας και μας προκαλούσε γέλιο, χωρίς να μπορούμε να σκεφτούμε ότι τα εκατοντάδες ιδρωμένα κορμιά υπό τούς ήχους της τότε μουσικής Ντίσκο, θα μπορούσαν σε τέτοιους χώρους και ανθυγιεινούς υπόγειους συνήθως χώρους να είναι εστία μολύνσεων και χώρους εξάπλωσης πάσης φύσεως μικροβίων, όπως είναι η γρίπη αλλά και σήμερα ο Έμπολα.

Και μην μου πείτε το παραμύθι που σας πλασάρουν από την Τηλεόραση ότι ο Έμπολα δεν είναι αερομεταφερόμενος γιατί μάλλον τα δεκάδες μέλη των εθελοντικών νοσηλευτικών οργανώσεων, που έπαιρναν τις χιλιάδες προφυλάξεις πέθαναν με Βουντού ή από το κακό μάτι !!

Άλλωστε δειλά δειλά το παραδέχονται, απλά δεν θέλουν να προκληθεί μαζική παγκόσμια υστερία,
βάζοντας σε κίνδυνο άμεσα όλο το οικοδόμημα του Καπιταλισμού !!

Αλλά τους ξεφεύγουν και λόγια όπως του Δήμαρχου Garrett ότι την έχουν πατήσει

Στην απελπισία τους έφτασαν να κηρύξουν Ιατρικό στρατιωτικό νόμο !!

Πως όμως την πάτησαν, έτσι απλά οι φαρμακοβιομηχανίες νόμιζαν ότι είχαν ακόμη χρόνο να παρασκευάσουν εμβόλια, και να μας τα πουλήσουν όπως έκαναν με την γρίπη των πτηνών !!

Έλα μου όμως που ο Εμπολα δεν δέχεται αντισώματα υγειών φορέων πλην των δικών σας και οι όλες προσπάθειες παρασκευής εμβολίου έχουν αποβεί έως τώρα άκαρπες !!

Τελικά η απληστία και η δίψα για εξουσία και χρήμα των πολυεθνικών έφτασε σε σημείο, να κινδυνεύει το ανθρώπινο γένος με μαζική εξαφάνιση, συγχαρητήρια !!

Ακόμη όμως και την τελευταία στιγμή, δεν είναι αργά για την χώρα μας αλλά και για όλο τον πλανήτη !!

Ήδη αρχίζουν να ακούγονται δειλά δειλά οι πρώτες φωνές στα κοινωνικά δίκτυα για μαζική χρήση των UV λαμπτήρων σε μαζικούς χώρους, έτσι ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα του Έμπολα αλλά και των επερχόμενων επιδημιών !!

Ακόμα και αν δεν σας ακούσουν οι πολιτικοί γιατί απλά περιμένουν να πάρουν οδηγίες από την Αμερική, ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, σωθείτε μόνοι σας αγοράζοντας για το σπίτι σας, ή το μαγαζί σας ή τον χώρο δουλειά σας ένα λαμπτήρα UV !!

Το κόστος κυμαίνεται από 5 έως 10 Ευρώ μόνο και θα σώσει εκατομμύρια ζωές !!

Προσοχή οι λάμπες UV να είναι σε μήκος κύματος 2,537 Angstroms
(254 nm)

Αν παρόλα αυτά αρρωστήσετε είτε από Εμπολα ή από γρίπη χειμωνιάτικα, έτσι και αλλιώς έχουν τα ίδια αρχικά συμπτώματα (!!) που αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν επιπρόσθετο πανικό και μαζική κατάρρευση του Συστήματος Υγείας , κάντε ότι έκαναν και οι γονείς μας το 70 !!

Μια στημένη φρέσκια πορτοκαλάδα μαζί με μια κουταλιά σόδα για να αλκαλοποιήσει το οργανισμό και να μην αναπτύσσονται τα μικρόβια, ίσως και κάποιο χάπι Σπιρουλίνας θα σας κάνει τούρμπο μέχρι να περάσει η μπόρα αυτή

Διαδώστε με κάθε μέσο αυτό το άρθρο πριν να είναι αργά !!

ΠΗΓΗ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 Comments

Leave a Reply
 1. Καλησπέρα σας! Έχετε υπόψιν σας ότι οι λάμπες είναι πολύ καλές για την απολύμανση (αέρα, νερού, αντικειμένων) αλλά πολύ επικίνδυνες για την απευθείας ακτινοβόληση ανθρώπων και ζώων. Αναφέρομαι στην σύσταση να προμηθευθούμε όλοι λάμπες UV χωρίς να γνωρίζουμε τη σωστή χρήση τους. Οι λάμπες UV τοποθετούνται εσωτερικά σε μεγάλες μονάδες αερισμού και κλιματισμού. Στην αποστείρωση του ιματισμού χρησιμοποιούνται λάμπες UV αλλά τις ανάβουν όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο. Επίσης η σόδα καταστρέφει την βιταμίνη C οταν χορηγούνται ταυτόχρονα. Η σόδα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνη της με διαφορά τουλάχιστον 1 ώρας από τα γεύματα.

  • αν μιλάμε για τις γνωστές με την κοινή ονομασία blue black, αυτές δηλαδή που είχαν και στις ντισκοτέκ γιατί αυτό κατάλαβα από την περιγραφή και την τιμή, τότε δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύουν οι προειδοποιήσεις σου γιατί αυτές οι λάμπες χρησιμοποιούνται πάρα πολλά χρόνια και σε σπίτια και σε χώρους διασκέδασης.

   Δεν έχει πάθει κανείς τίποτα. Στα σπίτια ειδικά τα έχω δει σε υπνοδωμάτια γιατί είναι πολύ ωραία όταν ανάβουν και κατά τη διάρκεια του σεξ!! το κάνουν πιο εντυπωσιακό!!!
   Τώρα μάθαμε ότι μας αποστειρώνουν κιόλας. Άρα μια χαρά χρησιμότητα έχουν μέσα στα υπνοδωμάτια και ειδικά όταν γίνεται και σεξ!

   Δεν καταλαβαίνω εσύ σε ποια προβλήματα υγείας αναφέρεσε εκτός αν μιλάμε για άλλη λάμπα και δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά.

   Μην πανικοβάλεται διαρκώς και για τα πάντα τους ανθρώπους. Δε δείχνετε έτσι εξυπνάδα ούτε και γνώση. Όποιος έχεις γνώσεις ξέρει κι ότι δεν πρέπει να σπέρνει και τον πανικό με τέτοια ευκολία.

  • και τι είσαι εσύ ακριβώς που τα επισημαίνεις όλα αυτά;

   Εννοώ τι επαγγέλεσε ή τι σπουδάζεις και σε ΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια των "επισημάνσεων" σου;

 2. Ο ιος Εμπολα θα νικηθει μονο με πιστη ,υπακοη στο θελημα του θεου,νηστεια,προσευχη και συχνο εκκλησιασμο.
  Μονο ετσι θα τα καταφερουμε,ειναι μια τιμωρια και δοκιμασια για την ανθρωποτητα που δεν τηρει τους ηθικους κανονες.

  Θανασης

 3. Προς το παρον ο ιος μεταδιδεται μεσω επαφης με σωματικα υγρα. Οσο ομως αυξανονται τα κρουσματα, τοσο αυξανεται και η πιθανοτητα ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ του ιου και η μεταδοση του μεσω του αερα… Τοτε να δειτε τι εχει να γινει.

 4. Πολύ κατατοπιστικό άρθρο. Εκτός από τις λάμπες, αυτό στο τέλος για την μαγειρική σόδα δεν το γνωρίζει πολύ κόσμος και είναι σημαντική πληροφορία.

 5. Οι κύριες πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας στα εργαστήρια είναι οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες και οι τράπεζες υπεριώδους ακτινοβολίας.

  Οι τράπεζες υπεριώδους ακτινοβολίας εκπέμπουν ακτινοβολία UV-B (312nm) που είναι επικίνδυνη για το δέρμα και τα μάτια. Η σωστή χρήση επιβάλει το ακρυλικό καπάκι της συσκευής να είναι κλειστό όταν παρατηρούμε τη γέλη, να φοράμε ποδιά (η ακτινοβολία δεν διαπερνά τα ρούχα), γάντια και προστατευτικά γυαλιά.
  Ο θάλαμος νηματικής (στρωτής) ροής (laminar flow) έχει μικροβιοκτόνο λάμπα που εκπέμπει UV-C (253,7nm). Η χρήση της λάμπας με σκοπό την αποστείρωση του χώρου εργασίας του θαλάμου γίνεται για 5-10 λεπτά και αφού ειδοποιηθούν οι συνάδελφοι να μην βρίσκονται τριγύρω. Μετά την αποστείρωση ο χώρος να αεριστεί επειδή η ακτινοβολία UV-C παράγει όζον.
  Αξιολόγηση και έλεγχος του κινδύνου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
  Καθορίστε τον τύπο UV της πηγής (UV-A, UV-Β, UV-C) από τις πληροφορίες που δίνει ο κατασκευαστής. Ο τύπος UV καθορίζει τον τύπο κινδύνου ( δέρμα, μάτι, κ.λπ).
  Καθορίστε την ένταση της πηγής.
  Καθορίστε τη διάρκεια έκθεσης. Σε αντιδιαστολή με τη βιομηχανία οι περισσότεροι οι άνθρωποι που εργάζονται στα εργαστήρια εκτελούν μια τυχαία σειρά δοκιμών και η έκθεση και οι διάρκειες έκθεσης θα είναι σποραδικές.
  Χρησιμοποιήστε κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό. Ποδιές εργαστηρίων, προστατευτικά γάντια, γυαλιά ασφάλειας, οι ασπίδες προσώπου παρέχουν έναν σημαντικό επίπεδο προστασίας.
  Εάν οι πηγές είναι εξοπλισμένες με προστατευτικά εξαρτήματα να μην αφαιρούνται κατά τη χρήση.

  Προσωπικός προστατευτικός εξοπλισμός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
  Ο ακόλουθος εξοπλισμός πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τις εργασίες με πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας.

  Απορροφητικά γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως με UV φίλτρο, φακοί επαφής με UV φίλτρο, γυαλιά ασφαλείας ή ασπίδα προσώπου.
  Γάντια
  Ποδιές ή φόρμες εργαστηρίων.
  Κατάρτιση

 6. Δηλαδή οι χιλιάδες λάμπες που υπήρχαν το 70 μας έκαψαν τα μάτια και πάθαμε καρκίνο !!
  Ρε ξυπνάτε ρε οι Οικολόγοι πράκτορες του Σόρος απαίτησαν να φύγουν το 80 οι λάμπες αυτές γιατί κατέστρεφαν λέει το όζον, φυσικά το κατάφεραν χωρίς να έχουν ούτε μια απόδειξη γιαυτό. Αλλά σήμερα επιτρέπουν να έχουν λάμπα UV-C στο σπίτι σου, στα φίλτρα νερού νέας γενιάς απλά δεν στο λένε ανοιχτά, αλλά λόγω της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ με ότι συνεπάγεται αυτό στη κατάσταση του δικτύου ύδρευσης, σου επιτρέπουν να καθαρίζεις το νερό με λαμπτήρες UV-C !!
  http://www.klfsystems.gr/waterlogic/technology/aposteirvsh-uv.html
  Δείτε τώρα και την εκμετάλλευση
  Medical robot kills Ebola with UV light
  http://www.naturalnews.com/047199_Ebola_UV_light_medical_robot.html#
  δείτε και εδώ
  http://www.americanultraviolet.com/uv-germicidal-solutions/why-uvc-germicidal.cfml

 7. Τρώτε υγιεινά και ακούτε μουσική , χαμογελάτε και δεν θα πάθετε τίποτα . Γελάτε , γελάτε , γελάτε και όσο εσεις γελάτε οι αλήτες θα κλαίνε,,,,,,

 8. 1) o embola den metadidetai mesw aeros(akoma kai sto video leei pws auth h theoria den einai diastavrwmenh) 2) auta ta blacklight ths agoras den skotonoun mikrovia.

  • Προς το παρον λενε οτι δεν μεταδιδεται μεσω αερος, αλλα πλεον δεν δικαιολογειται η ταχυτητα εξαπλωσης του μεσω μονο σωματικων υγρων! Εκφραζεται ο φοβος οτι πιθανον να υπαρχουν καποια στελεχη του ιου που μεταλλαχτηκαν και προσβαλουν πρωτα το αναπνευστικο συστημα δηλ. τα στελεχη αυτα εγιναν αερομεταδιδομενα. Ο ιος του Εμπολα δεν ειναι παντα ο ιδιος, υπαρχουν παρα πολλα διαφορετικα στελεχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιός Έμπολα ήταν ο λοιμός που εξόντωσε την αρχαία Αθήνα και τον Περικλή; Η νόσος των εννέα ημερών και ο λόξυγγας είναι παρόμοια συμπτώματα που τα αναφέρει και ο Θουκυδίδης…

Η εσωτερική μου ελευθερία