ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 18/08/11 ΣΕΛ.3

Βάσει της απόφασης (2011) της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου) ο οποιοσδήποτε αλλογενής ή και αλλόθρησκος αποκτά την Ελληνική ιθαγένεια, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων.
Αιτών & Υπογράφων την Αίτηση & τους Πρόσθετους Λόγους είναι ο Ιωάννης Ανδριοπουλος.(εμαιλ διόρθωσης σε λαθος του αρθρου «

Σας γράφω με αφορμή την ανωτέρω ανάρτηση, η οποία περιέχει ανακρίβειες, που οφείλετε να διορθώσετε:

» Την Τρίτη η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τζαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ τμήμα του ΣτΕ, την υπόθεση του λαθρονομοσχεδίου) »

1ον Η υπ’ αριθμόν 350/2011 δημοσιεύθηκε όχι από το ΣΤ’ αλλά από το Δ’ Τμήμα ΣτΕ
2ον Η κα Τσαμπάζη δεν ήταν Αιτούσα της Αίτησης Ακυρώσεως, που έκανε δεκτή η υπ’ αριθμόν 350/2011 απόφαση Δ’ Τμήματος ΣτΕ.
Αιτών & Υπογράφων την Αίτηση & τους Πρόσθετους Λόγους είναι ο συντάκτης του παρόντος. Η κυρία Τσαμπάζη με εκπροσώπησε ως πληρεξουσία μου στο ακροατήριο.
Σας παραθέτω σχετική ανάρτηση με την απόφαση περί του λόγου το αληθές http://syntagmagr.blogspot.com/2011/04/3502011-03062011-07062011-10042011.html

Την Τρίτη η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τζαμπάζη η οποια   (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο Δ τμήμα του ΣτΕ, την υπόθεση του λαθρονομοσχεδίου) κατέθεσε στο ΣτΕ για λογαριασμό των:
– Ζώη Μπέχλη (πλοιάρχου ΠΝ),

– Κων/νου Ακριώτη (ταξιάρχου εα), 
– Σπ. Σταματόπουλου και Χρίστου Χριστίδα(συνταγματάρχων εα),
– Λίγκα Κων/νου και Κότσιαλου Αν. (σμηνάρχων εα)
– Νικ. Τοτονίδη (ανθυπολοχαγού εα),…αίτηση ακύρωσης της προκλητικής υπουργικής απόφασης για την εγκύκλιο που αφορά στην εισαγωγή στις ΑΣΕΙ (Απρίλιος 2011) όπου αναγράφεται στα προσόντα των υποψηφίων η Ελληνική ιθαγένεια και όχι το γένος όπως αναγραφόταν στη σχετική εγκύκλιο του 2009.


Είχε προηγηθεί προ ετών η συντονισμένη απόπειρα να εισαγάγουν σε στρατιωτικές σχολές αριστεριστές και αντιεξουσιαστές καθηγητές ώστε να διαβρωθεί δια των «σπουδών» το φρόνημα των δοκίμων αξιωματικών.
Αν ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς κριθεί αντισυνταγματικός τον ερχόμενο Δεκέμβριο (μετά την μάλλον ανεξήγητη αναβολή που μεθόδευσε η κυβέρνηση) αυτό επηρεάζει άμεσα την υπουργική απόφαση για την εξάλειψη του γένους ως προϋπόθεση για την ένταξη στις στρατιωτικές σχολές.
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. Η ΒΑΣΙΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ «ΛΑΓΝΕΙΑ» ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !
http://isxys.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *