Προσοχή! Το τριπλό εκκαθαριστικό έχει λάθη – Διαβάστε πριν πληρώσετε τα “χαράτσια”

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ακόμη και ανύπαρκτα εισοδήματα έχει υπολογίσει σε πολλούς πολίτες η εφορία και τους έστειλε έκτακτη εισφορά “φουσκωμένη”
Διαβάστε προσεκτικά το τριπλό εκκαθαριστικό με τη διαβόητη έκτακτη εισφορά. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε σύγκριση με τη δήλωση του 2010. Υπάρχουν πολλά λάθη.

Δείτε τι είχατε δηλώσει ως εισόδημα. Δείτε μήπως έχει υπολογιστεί στο εισόδημά σας και πιθανή αποζημίωση λόγω απόλυσης ή το εφάπαξ που έχετε λάβει. Δεν πρέπει να έχουν υπολογιστεί στο εισόδημά σας τα παραπάνω, όμως σε πολλές περιπτώσεις … εκ παραδρομής η εφορία τα έχει υπολογίσει και έτσι το ποσό που σας καλεί να πληρώσετε είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πρέπει.

Τι δεν φορολογείται:
-Μισθοί, συντάξεις, πάγια αντιμισθία αναπήρων σε ποσοστό άνω του 80%.
-Εφάπαξ παροχές ταμείων, εφάπαξ επιδόματα κλπ
-Αποζημιώσεις λόγω απόλυσης
-Το επίδομα ανεργίας του 2010 έστω και αν για κάποιους μήνες είχατε εισόδημα (το 2010) και κατά το 2011 δεν έχετε πραγματικό εισόδημα.
-Αυτοκίνητο πάνω από 1.929 κ.ε. Άνω των 10 ετών

Καλό είναι να πάρετε και τη γνώμη ενός φοροτεχνικού πριν πάτε… ταμείο.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *