Προς το κανάλι ΣΚΑΙ και site tromaktiko

Στις 13/9/11   01:05 έστειλα στο κανάλι ΣΚΑΙ το παρακάτω email και αμέσως μετά και στο site tromaktiko
“ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.(απευθύνομαι προς το κανάλι)
Αγαπητό κανάλι ΣΚΑΙ,
θυμάμαι τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε το κανάλι σας και μου άρεσε πάρα πολύ λόγω φυσικά των εξαιρετικών ντοκιμαντέρ που προβάλατε. (Στον περισσότερο κόσμο από ότι ακούω και ακούτε και εσείς).Δυστυχώς αυτό μειώθηκε αισθητά το τελευταίο διάστημα (λόγω διαφόρων σειρών), αλλά τουλάχιστον δεν έχουν εκλείψει εντελώς τα ντοκιμαντέρ.

Με αφορμή τα παραπάνω μου δημιουργήθηκε η απλή απορία: γιατί ποτέ δεν προβάλατε (μια που είναι και των ημερών μας) ντοκιμαντέρ που δείχνουν και την άλλη αλήθεια σχετικά με την 11 Σεπτεμβρίου; (π.χ. Loose change βλ. Youtube) το οποίο παρακολούθησα και διαπίστωσα πως πρόκειται για υλικό βασισμένο σε αποδείξεις. Υπάρχει κάποια οδηγία σχετικά με τέτοιου είδους πληροφόρηση, να μην προβάλλεται; Λέγομαι Γρηγόρης Ιωακειμίδης και υποβάλω ένα απλό ερώτημα και για να διασφαλίσω πως θα πάρω μία απάντηση, αμέσως αφού παραλάβετε το παρόν κείμενο θα το δημοσιοποιήσω σε site ενημέρωσης ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ SITE ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ”

Αυτό το κομμάτι το πρόσθεσα όταν έστειλα το email στο tromaktiko:
“Σημαντική σημείωση: Στην φόρμα επικοινωνίας υπάρχει όριο 500 χαρακτήρων. Για αυτό στάλθηκε σε 2 μέρη. Στο δεύτερο μέρος έκοψα και μερικές λέξεις χωρίς να αλλοιώσω το νόημα. “
Σήμερα 15/9/11   06:00 απάντηση από το κανάλι δεν πήρα. ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE TROMAKTIKO ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ EMAIL. 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ) ΚΑΙ … ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΞΑΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ EMAIL ΣΤΙΣ 13/9/11  21:01 ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ… ΞΑΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – EMAIL,  ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *