Project Blue Beam

To ‘Project Blue Beam’, φέρεται να είναι ένα ακόμη μυστικό σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της “κάστας των ισχυρών”.Είναι όμως ή μήπως είναι άλλη μια απάτη-παγίδα;

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται από την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο “μπάμ” έγινε στην δεκαετία του 90′. Ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη μελέτη του σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

  • Ο Monast- παρότι είχε πει πως, οι υπεύθυνοι του προγράμματος μπορούν με την τεχνολογία που διαθέτουν, να προκαλέσουν από απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο -πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του όπως και ο συνεργάτης και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του ίδιου! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Αυτοί οι δύο -τρομερά συμπτωματικοί- θάνατοι ήταν από μόνοι τους αρκετοί για να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast τα οποία στην αρχή πολλοί απέρριψαν και κάποιοι άλλοι χλεύασαν.

Το P.B.B. βάσει των όσων είπε ο Monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης.
1ο Στάδιο:
Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας πρόκλησης φυσικών καταστροφών. Με τη χρήση του γνωστού υπέρ-όπλου HAARP που κατέχουν οι αμερικανοί με σκοπό την πρόκληση σεισμών,πλημμύρων,εκρήξεων ηφαιστείων σε διάφορα σημεία του πλανήτη καθώς και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι,επιγραφές,αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρρίπτουν τις τωρινές θρησκείες. Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, ότι το κοράνι δεν γράφτηκε από τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας… Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του -και καλά- τάφου του Χριστού από τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο “Κώδικας Ντα Βίντσι”.
Ο Monast επίσης είπε το 1994 ότι το Hollywood θα προκαλέσει με ταινίες την πεποίθηση ότι

«μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση
μπορούμε να νικήσουμε
μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων»

(βλ.independence day 1996)
projectbluebeamjesushologram
2ο Στάδιο:
Σύμφωνα πάντα με τον Monast, η NASA έχει τοποθετήσει πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω από την γη, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων (εικονική πραγματικότητα).
Ο Monast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί “κολλάνε” οι τόσες μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση,υψηλές ταχύτητες, διαφορετικά σχήματα ή ξαφνικές εξαφανίσεις..Είναι όλα εικόνες ψεύτικες,ολογράμματα! Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή..
3ο Στάδιο:

  • Φανταστείτε,έλεγε,να εμφανιστεί πάνω από την Βαγδάτη μία στρατιά αγγέλων καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ!
  • Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί…

Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη “πατώντας” πάνω στην δύναμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως.Τα μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα από αυτά -με χρήση χαμηλών Hz όπως E.L.F.- όχι μόνο θα βλέπουμε τους διάφορους Θεούς στον ουρανό από τους δορυφόρους, αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας! Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+  πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες…
work.4514046.1.flat,550x550,075,f.project-blue-beam-the-test-of-faith
4ο Στάδιο:
Αυτό είναι και το πιο τολμηρό.

  • Ο Monast είπε πως μετά τις “προβολές” και το Θρησκευτικό χάος, θα μεταδοθεί ψευδές μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!

Όταν γίνει αυτό

  • θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό επόμενο αφού τα 2/3 των ισχυρών χωρών είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας. Θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους, με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.

Το τελικό χτύπημα

  • θα είναι όταν οι δορυφόροι εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες από αποκρουστικά όντα, φαντάσματα και, κάθε συσκευή που μπορεί θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”.

article-1234430-0787DEA4000005DC-908_634x348
Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω από πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

  • Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακόμα στο πρώτο στάδιο.
  • Φαίνεται όμως να είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάσει των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας.
  • Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικανοί έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να δει,τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του ασθενούς εφικτή χωρίς την χρήση χειρουργικών εργαλείων η φαρμάκων…

Ο Monast παρέθεσε και στοιχεία όσο αφορά στον έλεγχο του νου του ανθρώπου.
Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί από την Loral Electro-Optical System, βιομηχανία όπλων στην Καλιφόρνια. Η εν λόγω εταιρία είχε κάνει έρευνες για χάρη του στρατηγού της αμερικανικής αεροπορίας Leonard Perez την δεκαετία του 80′ ο οποίος είχε ζητήσει όπλα που θα μπορούν να “φυτεύουν” μηνύματα στο κεφάλι του εχθρού..
Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες ( ELF, VLF, and LF) όπως προείπαμε. Ο Monast ακόμα ανέφερε μία σειρά από μυστηριώδεις αυτοκτονίες βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται άμεσα με το P.B.B. αφού όλοι τους δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.
Τα ολογράμματα είναι πλέον ένα ακόμη πείραμα εξόντωσης των πληθυσμών σε εφαρμογή. Ας μην ξεχνάμε το περίεργο φωτεινό σπιράλ που εμφανίστηκε στη Νορβηγία πριν μερικούς μήνες, την συχνότατη θέαση Α.Τ.Ι.Α σε όλες τις χώρες του πλανήτη το τελευταίο διάστημα, θέαση λαμπερών αντικειμένων στον ουρανό και το πιο πρόσφατο φαινόμενο που παρουσιάστηκε σε περιοχή της Βρετανίας, ένας αινιγματικός, πρωτόγνωρος και αδιευκρίνιστης προέλευσης ήχο, που παρέμεινε στην περιοχή επί 2 περίπου ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, για τον οποίο η πολιτική και πολεμική αεροπορία της περιοχής, διαβεβαίωσε πως δεν είχε σχέση με πτήση αεροσκαφών ή εκτόξευση πυραύλου.
bluebeam11
Αυτά και άλλα πολλά και ακραία θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα.
Για τους αφελείς- που ενώ προειδοποιούνται μέσα από αυτό το κείμενο αλλά παρόλα αυτά πειστούν περί.. Δευτέρας Παρουσίας- ένα έχω να πω:
Ας πρόσεχαν…!!!!!!!!!!
Στους υπόλοιπους εύχομαι…καλή τηλεθέαση και καλή διασκέδαση!

ΠΗΓΗ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *