Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:08 - 05/05/2014

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΟΦΕΛΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΟΦΕΛΗ

Πράσινο τσάι, το πολύτιμο

Γεμάτο αντιοξειδωτικά στοιχεία το πράσινο τσάι αναδομεί τα κατεστραμμένα κύτταρα, κατεβάζει την κακή χοληστερίνη και την υψηλή πίεση αίματος, κατεβάζει τα επίπεδα του σακχάρου και γλυτώνει από επικίνδυνα επεισόδια. Καταναλώνεται σε ποσότητα 2-4 φλυτζανιών τη μέρα και ιδανικά προτιμάται το τσάι σε φυσική μορφή, όχι σε σακουλάκια.

Το ξύπνημα του εγκεφάλου – Η περιεκτικότητά του σε σπάνιο αμινοξύ θειανίνη το κάνει να λειτουργεί σαν διακόπτης που ανάβει την εγκεφαλική δραστηριότητα ενισχύοντας συγκέντρωση και μνήμη. Είναι και ο βασικός λόγος που το πράσινο τσάι μελετά πλέον και εργαστηριακά για τα αποτελέσματα που έχει στη νόσο του Αλτσχάιμερ και σε επεισόδια απώλειας μνήμης.

Απώλεια βάρους – Ιδανικό γιατί ενισχύει την ανάπτυξη φιλικών βακτηρίων στο έντερο και έτσι είναι ικανό να καταπολεμήσει το δυσκολότερο σημείο λίπους στο σώμα, στην κοιλιά. Τα ισχυρά του αντιοξειδωτικά πυροδοτούν τον μεταβολισμό και το κάψιμο θερμίδων.

Γαργάρες για γερά δόντια – Πολλές φυτικές οδοντόβουρτσες περιέχουν πράσινο τσάι γιατί αποδεδειγμένα οι κατεχίνες του πολεμούν πολλά από τα βακτήρια και τους ιούς που επιτίθενται στα δόντια. Εξίσου καλή δουλειά, αντιμικροβιακή και αντισηπτική έχουν και οι γαργάρες πράσινου τσαγιού όταν υπάρχουν στοματικά προβλήματα.

Μπάνιο πράσινο τσαγιού – Στην Κίνα πάλι έχουν ολόκληρα spa-δεξαμενές νερού με πράσινο τσάι για την τόνωση και αποτοξίνωση του οργανισμού. Στο σπίτι ρίχνουμε 3-4 σακουλάκια τσαγιού μέσα στη μπανιέρα για να βγάλουν τις τανίνες τους στο νερό και από εκεί, από τους ανοιχτούς πόρους του δέρματος στο σώμα.

Κομπρέσες ματιών – Μόλις κρυώσουν λίγο τα παραπάνω σακουλάκια τοποθετούνται σε κλειστά βλέφαρα σαν κομπρέσες. Πάλι οι τανίνες, κατεχίνες και τα αντιοξειδωτικά κάνουν τη δουλειά τους και πραγματοποιούν φυσικό “lifting” σηκώνοντας το δέρμα γύρω από τα μάτια και καταπραϋνοντας σακούλες και πρηξίματα.

Θεραπεία ηλιοκαμένου δέρματος – Επιθέματα βουτηγμένα σε πράσινο τσάι που έχει κρυώσει σε καμένες από τον ήλιο περιοχές του δέρματος το κάνουν να χτίσει τα κύτταρά του πολύ-πολύ πιο γρήγορα. Επειδή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία το πιο εύκολο και αποτελεσματικό κόλπο στην παραλία είναι να έχετε δικό σας παγωμένο, πράσινο τσάι σε μπουκάλι-σπρέι και να «ψεκάζετε» το δέρμα σας όποτε το έχει ανάγκη.

Μάσκα ομορφιάς γρήγορη, πάμφθηνη και αποτελεσματική – Τα μουσκεμένα φύλλα του τσαγιού, σε φυσική μορφή ή το ανοιγμένο σακουλάκι, τα αδειάζετε σε μια κούπα, τα ανακατεύετε με μέλι να γίνει μια παχιά πάστα και την απλώνεται στο πρόσωπο για 10 λεπτά. Ενυδατώνει, συσφίγγει και ανορθώνει το δέρμα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*