ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. (βίντεο)

Σήμερα όπως είχαμε προαναγγείλει, εκδικαζόταν η αγωγή που έχει καταθέσει ο Θεόδωρος Τσουκάτος στον βουλευτή Πάνο Καμμένο. Η δίκη είχε ήδη αναβληθεί πραξικοπηματικά την πρώτη φορά, παρά τις έντονες αντιδράσεις του Καμμένου που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!
Αυτό που έγινε σήμερα, ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας. Ενώ ο γραμματέας είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να απεργήσει και οι δίκες διεξάγοντο κανονικά, μόλις ήρθε η σειρά του Καμμένου, ο γραμματέας (κ. Τριανταφύλλου ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ όπως κατήγγειλε ο βουλευτής) ανακοίνωσε ότι …ΑΠΕΡΓΕΙ!! Ενώ όπως ενημερωθήκαμε, είχε δεσμευθεί ότι θα δικάσει κανονικά!

Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε εξερράγει μπροστά σε αυτή την μεθόδευση και ακολούθησε χάος (θα ακολουθήσει πιθανότατα και βίντεο). Ο “κατηγορούμενος” βουλευτής επέμενε να διεξαχθεί κανονικά η δίκη όπως και την πρώτη φορά, ενώ ο κόσμος φώναζε “κλέφτες – πραξικοπηματίες” το πράσινο σύστημα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Εννοείται ότι ο Θεόδωρος Τσουκάτος δεν τόλμησε να εμφανιστεί, ενώ ο δικηγόρος του είχε το θράσος να προκαλέσει και τον Καμμένο με επαίσχυντο τρόπο.
Μόλις αντελήφθησαν ότι αυτή η μεθόδευση δεν θα περνούσε, τι νομίζετε ότι σκαρφίστηκαν οι όποιοι ελεεινοί “δεν επιθυμούσαν την δίκη”; Έκαναν φάρσα για βόμβα για να βρουν πρόφαση και να εκκενώσουν το δικαστήριο!
Ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας και εκβιασμού. Η πρόθεση τους απλή. Να κρατούν τον βουλευτή υπό καθεστώς ομηρίας με συνεχείς αναβολές, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα τον φιμώσουν!!
Συνειδητοποιείτε φίλοι τι συμβαίνει; Κάνουν αγωγή στον βουλευτή, ο “κατηγορούμενος” επιμένει να δικαστεί και η δίκη συνεχώς να αναβάλλεται.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα ασπόνδυλα, οι συνεργάτες των ναζί είναι ότι η λαϊκή οργή έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που σε λίγο θα ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ, αμφίβολο όμως εάν θα τις έχουν.

 olympiada

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *