ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

O SOHO ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ UFO ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ;

· Κατοχικά Νέα

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011, ο SOHO κατέγραψε ακόμα ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο κοντά στον Ήλιο και αρκετές ξένες ιστοσελίδες ufo, έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν εξωγήινο μητρικό διαστημόπλοιο που παρατηρεί το ανήσυχο Άστρο μας. Και όχι άδικα, αφού ο SOHO δείχνει συνεχώς παράξενα αντικείμενα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τα οποία βάση των σχημάτων τους δεν παραπέμπουν σε κομήτες ή πλανήτες, αλλά σε πολύπλοκης κατασκευής τεράστια μηχανικά οχήματα.

Βέβαια, η NASA επιμένει ότι δεν υπάρχουν μητρικά ufo στην περιοχή αλλά δυσλειτουργίες στο φακό του SOHO… όμως δύσκολα να την πιστέψει κανείς (Οι βλάβες εμφανίζονται σε τυχαία σημεία στον φακό του διαστημικού παρατηρητή και δημιουργούν κάθε φορά διαφορετικά σχήματα;)

Λέτε, το τεράστιο φωτεινό αντικείμενο δίπλα στον Ήλιο να είναι ένα μητρικό διαστημόπλοιο που παρατηρούσε από κοντά τις τρείς εκρήξεις CME, της ηλιακής κηλίδας 1283, που κινήθηκαν στη γενική κατεύθυνση της Γης στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου;

 
ΠΗΓΗ

http://www.apocalypsejohn.com/2011/09/o-soho-ufo.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Pop σκηνή και κόκκινος συμβολισμόςΔΙΕΘΝΗ

«Mother Mary»: Κόκκινο, θυσία και τελετουργική επιτυχία – Η σκοτεινή ανάγνωση της pop βιομηχανίας

Τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακός έλεγχοςTech

«Η AI θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα έως το 2030» – Το OffGuardian μιλά για νέο psy-op φόβου τύπου Covid

UFO και συμβολισμός Disclosure DayΔΙΕΘΝΗ

Disclosure Day: UFOs, mind control και «νέα παγκόσμια θρησκεία» – Τι διαβάζει το Vigilant Citizen πίσω από την ταινία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *