Ποιοί οδήγησαν την Αμερική στο να μπεί στον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο; Η άγνωστη αλληλογραφία του Τσόρτσιλ με τους Επικυρίαρχους

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Η ιστορία που μας μαθαίνουν στα σχολεία και στην τηλεόραση δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Όλα τα σημαντικά γεγονότα που οδήγησαν στους Παγκόσμιους Πολέμους που κατέστρεψαν την ανθρωπότητα και χάθηκαν εξαιτίας αυτών εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, αποκρύπτονται συστηματικά. 

Οι Επικυρίαρχοι ελέγχουν πλήρως την κατεστημένη πληροφόρηση με αποτέλεσμα οι λαοί να σφάζονται μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει κανένα πραγματικό όφελος.

Έτσι για τους Επικυρίαρχους δεν είμαστε παρα ανεγκέφαλοι, όπως λέει και ο Φρόϋντ(δείτε εδω σχετικά).

Έχουμε γράψει στο παρελθόν για το ποιοί και με ποιό τρόπο παραποίησαν την αμερικανική και όχι μόνο, ιστορία. Ποιοί καθόρισαν το τι θα μαθαίνουν οι λαοί. Αυτοί γνωρίζουν ότι όταν δεν γνωρίζεις την ύπαρξη μιας απειλής δεν μπορείς να την πολεμήσεις.

Οι άνθρωποι αυτοί ουδέποτε πολέμησαν στους Παγκόσμιους πολέμους. Μόνο ένα μικρό ποσοστό τους για να νομίζουμε εμείς ότι συμμετέχουν στο δράμα. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αλληλοσκοτώνονταν για το συμφέρον του «εκλεκτού λαού».

Η επιβεβαίωση της άποψής μας ότι οι Εβραίοι βρίσκονταν πίσω απο τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους και ότι μόνο αυτοί επωφελήθηκαν πραγματικά με την οικονομική καταστροφή των λαών και μάζεψαν όλα το χρήμα δανείζοντας στα κράτη που συμμετείχαν και σφάζονταν, αλλά και απο την ίδρυση τελικά του Ισραήλ, διαφαίνεται απο την μυστική αλληλογραφία του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Τσόρτσιλ με τον ηγέτη του Σιωνιστικού κινήματος στις ΗΠΑ και πρώτο πρόεδρο του Ισραήλ, Chaim Weizmann.

Ο Weizmann


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ένα κρυφό γράμμα του προς τον Τσόρτσιλ ο Weizmann δεσμεύθηκε οτι οι Εβραίοι της Αμερικής θα έφερναν τις ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό της Αγγλίας, αν ο Τσόρτσιλ υπόσχοταν την δημιουργία ενός Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη εκπληρώνοντας την Διακήρυξη του Μπάλφουρ που υπογράφηκε απο τους Βρετανούς το 1917. Όχι μόνο αυτό αλλά ο Weizmann καυχήθηκε για το πως οι Εβραίοι είχαν φέρει την Αμερική στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και εύκολα θα μπορούσαν να το ξανακάνουν.


Ο Weizmann έγραψε του Τσόρτσιλ ότι μόνο μια εθνότητα στην Αμερική έχει την θέληση να βοηθήσει την Βρετανία στον Πόλεμο, τα 5.000.000 Εβραίοι των ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα μόνο οι Εβραίοι είχαν συμφέρον απο το να μπούν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Όπως και έγινε.


Οι Εβραίοι μέσω των τραπεζών δάνειζαν στους παγκόσμιους πολέμους και τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές και ήταν οι μόνοι πραγματικά κερδισμένοι απο την αλληλοσφαγή των λαών.
Όλα τα συμμετέχοντα έθνη είτε ήταν στην πλευρά των νικητών είτε των χαμένων καταστράφηκαν οικονομικά και δανείστηκαν υπέρογκα ποσά που ξεχρέωσαν πολλά χρόνια αργότερα.
Κανείς όμως ιστορικός ή πολιτικός δεν τόλμησε ποτέ να μιλήσει για την καταγωγή των τραπεζιτών που έχουν τόσο χρήμα ώστε να δανείζουν στα έθνη.

Το γράμμα του Weizmann στον Τσόρτσιλ

Μην ξεχνάτε ότι η Γερμανία κατάφερε να φθάσει σε πραγματικά υψηλό οικονομικό επίπεδο με τα 30.000.000 δολάρια των Τραπεζιτών της Wall Street που ήταν ανέκαθεν όλοι Εβραίοι. Όλη την ιστορία για το πως οι Διεθνείς Τραπεζίτες χρηματοδότησαν την Γερμανία όταν ήταν κατεστραμμένη απο τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μπορείτε να τα δείτε στο ντοκυμαντέρ «Money Masters».

http://antipliroforisi.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *