Περίεργο Κτίσμα Στην Αττική Οδό !

Όπως είχα πει λίγες μέρες πριν υπάρχει ένα περίεργο κτίσμα στην Αττική οδό. Με ένα φίλο αποφάσισα να περάσουμε από έξω… να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες.Ο χώρος εσωτερικά είναι αρκετά ανατριχιαστικός αφού έχει κρεμασμένους σταυρούς από το ταβάνι.
Ο χώρος φαίνεται παρατημένος που προφανώς κάποιοι είχαν σπάσει ένα τζάμι από μπροστά για να δουν τι είχε μέσα.Από εκεί και τράβηξα το εσωτερικό.
kalyterotera.gr

Αστρική Προβολή : Από την δεύτερη φωτογραφία θα μπορούσα να πω ότι το κτίσμα μπορεί να είναι κάτι σαν μια εβραιο-μασωνική συναγωγή-στοά, γιατί αυτά τα πιστεύω αντιπροσωπεύει αυτή η μεγάλη κλειδαρότρυπα, και στο κέντρο της φαίνετε κάτι σαν θέση για τον ανώτερο. Επίσης από την πρώτη φωτογραφία διακρίνουμε ότι το σχήμα του κτηρίου μοιάζει με σκάλα, με πιθανό αποσυμβολισμό την προσπάθεια ένωσης με τον δημιουργό. Από την άλλη στην τρίτη φωτογραφία εμφανίζονται μάλλον το άγιο πνεύμα και κάποιες ζωγραφιές αγίων, πράγμα που το περιπλέκει το όλο σκηνικό. Βέβαια πάντα, μπορεί να είναι ένα κτήριο από κάποια καινούρια αίρεση. Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *