00:06 - 20/04/2012

Πατριωτικό Μέτωπο: Δεν συμμετέχουμε στην αθλιότητα των στημένων εκλογών. Στηρίζουμε Πατριώτες υποψήφιους.

Ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο συνεδρίασε στις 18 Απριλίου στα γραφεία του Κινήματος στην Αθήνα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, μετά από ομόφωνη απόφαση των Μελών του, σχετιζόμενη με τις επερχόμενες εκλογές:
1. Το Πατριωτικό Μέτωπο, για τρία τώρα χρόνια, υπηρέτησε με σεμνότητα και ανιδιοτέλεια, την ενότητα των Αντινεοταξίτικων-Αντιμνημονιακών Κινημάτων, με στόχο την πλήρη ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

2. Παρά το γεγονός ότι, το Κίνημα, έβαλε στις πολλαπλές συναντήσεις με τα άλλα Κινήματα, πάνω και πέρα από όλα, το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού μας, χωρίς κανέναν μάλιστα όρο, ο στόχος της ενότητας, δεν επιτεύχθηκε.
3. Σήμερα, με το κλείσιμο των συνδυασμών, η εικόνα που παρουσιάζει το προεκλογικό τοπίο, πέραν του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος των κομμάτων του Μνημονίου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), είναι μια άκρως απογοητευτική και θλιβερή εικόνα. Μετακινήσεις υποψηφίων, αγοροπωλησία συνειδήσεων, «παζάρι» για τις βουλευτικές έδρες, πολιτική απάτη περί «τιμωρίας των ενόχων» και χιλιοακουσμένες  πολιτικές «αντιμνημονιακές» φανφάρες.
Έτσι, από τη μία πλευρά έχουμε τους εκπροσώπους των τοκογλύφων και της νέας τάξης, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) και από την άλλη, υποτιθέμενα αντιμνημονιακά κόμματα, τα οποία, ψεύδονται ασύστολα, εξαπατώντας τον δυστυχισμένο ελληνικό Λαό.
·         Γιατί τερατώδης είναι η πολιτική απάτη, «περί τιμωρίας των ενόχων», δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν πως η νέα Βουλή η οποία θα προκύψει, αυτομάτως παραγράφει τα αδικήματα των προηγουμένων κυβερνήσεων, ΓΑΠ και Παπαδήμου.
·         Γιατί τερατώδης πολιτική απάτη είναι τα περί «άρνησης των μνημονίων», όταν όλοι γνωρίζουν πως για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζονταν πλήρης ενότητα, για την επίτευξη του στόχου των 181 βουλευτών.
4. Ενόψει του ήδη διαμορφωμένου σκηνικού, το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να παραβεί τις αρχές του, και την εντολή που πήρε από τα μέλη του στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Κινήματος, «για συνένωση όλων των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Δυνάμεων της χώρας και κοινή κάθοδο στις εκλογές».
5. Τέλος, επιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή της Κυριακής των εκλογών, στην λογική της ενότητας, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τους υποψηφίους βουλευτές των αντιμνημονιακών-δημοκρατικών κομμάτων, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ,  να δηλώσουν στο Κίνημα ΕΓΓΡΑΦΩΣ, εάν συμφωνούν στις δύο βασικές αρχές μας,
·         Ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή, ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ
·         Ότι συμφωνούν πως το κύριο πρόθεμα για την έξοδο από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε, είναι η πλήρης αλλαγή του Συντάγματος, μέσω Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, Αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και πέρασμα των εξουσιών στον ελληνικό Λαό. (Ανακλητότητα όλων των αιρετών πολιτικών προσώπων, ορκωτά δικαστήρια, παλλαϊκή Άμυνα κλπ τα οποία σαφώς ορίζει το Νέο Σύνταγμα που κατατέθηκε στο Λαό από το ΠΑΜ, http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf )
Για να έχουν έτσι τη δημόσια στήριξη, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ από το Πατριωτικό Μέτωπο, τα Μέλη και τους Φίλους του Κινήματος. Η πρόταση αυτή, είναι εξ’ άλλου και απόλυτα συνδεδεμένη με τις αρχές του Πατριωτικού Μετώπου και του Συντάγματος που προτείνει, το οποίο, δεν αναγνωρίζει κόμματα, αλλά Έλληνες Πολίτες.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*