Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:00 - 23/04/2012

Παρθενώνας: Το καλύτερο αξιοθέατο στην Ευρώπη!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Το Lonely Planet προέβη πρόσφατα σε έναν διαγωνισμό, προκειμένου να ψηφίσουν οι αναγνώστες του τα 10 καλύτερα ευρωπαϊκά αξιοθέατα, αυτά που κανείς δεν πρέπει να προσπεράσει κατά την επίσκεψή του στη χώρα όπου βρίσκονται. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας άφησαν πίσω… τον Πύργο του Άιφελ και το Κολοσσαίο, φιγουράροντας με υπερηφάνεια στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, λαμβάνοντας το 93% των ψήφων. Ας δούμε στη συνέχεια μαζί ποια 10 ευρωπαϊκά μνημεία… αξίζουν τον κόπο και το ταξίδι! 

1. Παρθενώνας, Αθήνα

Είναι δυνατόν να πας στην Αθήνα και να μην επισκεφθείς τον Παρθενώνα. Το όνομά του σημαίνει «σπίτι της Παρθένου» και είναι αφιερωμένος στη θεά Αθηνά. Μα τι σπίτι!!!
 

2. Κολοσσαίο, Ρώμη

 Κορυφαίο μνημείο ολόκληρης της Ιταλίας, καθώς πολιτικά και ιστορικά «δράματα» έχουν παιχτεί στο εσωτερικό του ανά τους αιώνες. Πηγαίνετε καλά διαβασμένοι, φροντίζοντας να έχετε εκ των προτέρων βγάλει εισιτήριο.
 

3. Κανάλια της Βενετίας, Βενετία

 Όποιος πάει στη Βενετία οφείλει να κάνει μια βόλτα με τη γόνδολα στα μαγικά κανάλια της πόλης, κοιτάξοντας στα μάτια την αγαπημένη του! Ειδάλλως δεν θα ερωτευτεί ποτέ…
 

4. Πύργος του Άιφελ, Παρίσι

 Πηγαίνοντας στο Παρίσι θα δείτε τον Πύργο του Άιφελ έστω και από μακριά, αφού δεσπόζει σε ολόκληρη την πόλη. Για καλύτερη θέα, επιλέξτε να ανεβείτε στην κορυφή του με το ασανσέρ ή τις σκάλες!
 

5. Κάστρο του Εδιμβούργου, Εδιμβούργο

 
Αποτελεί το λόγο ύπαρξης του Εδιμβούργου, σύμφωνα με πολλούς ταξιδιωτικούς συντάκτες. Αν είστε στο Εδιμβούργο θα ήταν κρίμα να το χάσετε, όμως δεν αξίζει να διασχίσετε τη Βρετανία γι’ αυτό.
 

6. Sagrada Familia, Βαρκελώνη

Αν έχεις χρόνο για να επισκεφτείς μόνο ένα μέρος στην πόλη της Βαρκελώνης αυτό πρέπει να είναι η Sagrada Familia. Άλλωστε ακόμα χτίζεται και δεν αναμένεται να τελειώσει μέχρι το 2026. Hola Γκαουντί!
 

7. Big Ben, Λονδίνο

 Το διασημότερο ρολόι στον κόσμο αξίζει μιας ξενάγησης αλλά και της προσοχής σας το βράδυ όταν ανάβουν τα φώτα. Ένα από τα διασημότερα και πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στο Λονδίνο.
 

8. Παναγία των Παρισίων, Παρίσι

 Τρίτο γαλλικό αξιοθέατο στη δεκάδα, η Παναγία των Παρισίων φέρνει στο νου τον Κουασιμόδο και την Εσμεράλδα και ολοκληρώνει τα «must see» στη γαλλική πόλη. Ό,τι κι αν κάνετε, μην την αγνοήσετε.
 

9. Stonehenge, Βρετανία

 Ανήκει στην προϊστορική εποχή και είναι ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μνημεία του κόσμου, η ιστορία του οποίου συνδέεται με πολλούς θρύλους. Πέρα από αυτό, όμως, αποτελεί τουριστική ατραξιόν έτσι ή αλλιώς!
 
10. Μουσείο Λούβρο, Παρίσι

Είναι ένα από τα πιο φημισμένα και δημοφιλή μουσεία στον κόσμο, στις προθήκες του οποίου θα συναντήσετε σπάνια έργα τέχνης. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεστε πάνω από μήνα για να το περπατήσετε!

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*