in

Παραμονή στην Ευρωζώνη σημαίνει Άμεση έξοδος από το ΔΝΤ (για τα περί “μονομερούς καταγγελίας”)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε την μεθόδευση Παπανδρέου σε συνεργασία με την παρεΐτσα της σοσιαληστικής διεθνούς για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.
Κάποιοι μας έλεγαν “συνωμοσιολόγους”, έκρυβαν όμως μεθοδικά την Ευρωπαϊκή μέριμνα σε περίπτωση κρίσης δανεισμού χώρας μέλους της Ευρωζώνης. Μέχρι και λίγες ημέρες πριν το κατάπτυστο μνημόνιο, ο κύριος Παπακωνσταντίνου εβγαινε και δήλωνε ότι “Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί χρήματα από την ΕΕ”!!
Τα αποτελέσματα σήμερα όλοι τα γνωρίζουμε, με την διαφορά ότι εμείς τα περιγράφαμε βήμα προς βήμα, πάντα ένα βήμα μπροστά από τις μεθοδεύσεις τους.
Ακόμα και σήμερα όμως τα ΜΜ”Ε” αποκρύπτουν αυτή την ελεεινή αντευρωπαϊκή βόμβα που έβαλαν στα θεμέλια της Ευρωζώνης ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του. Το ΔΝΤ θησαύρισε καθώς και τα κοράκια που το συνοδεύουν, η Γερμανία το δέχτηκε για να μην υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που απορρέουν από την συνθήκη της Λισσαβόνας και τώρα η χώρα οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς την έξοδο. Αυτή ακριβώς ήταν η σκοπιμότητα του μνημονίου.
Γιατί δεν μιλά κανένας; Μα το είχαμε αποκαλύψει και αυτό. Η δράση του ΔΝΤ ξεκινά πολύ πριν την επέμβαση με εταιρείες δημοσίων σχέσεων που κάνουν lobbying στα ΜΜ”Ε” της χώρας ώστε να κατευθύνουν την ενημέρωση. Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα όπου αιχμή του δόρατος ήταν ο αντιπρόσωπος του κολοσσού που χειρίζεται τον λογαριασμό του ΔΝΤ παγκοσμίως με κάποιες υπεργολαβίες.
Έτσι, σήμερα μιλούμε για την αναγκαιότητα της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, χωρίς κανείς να αναφέρεται στην αντευρωπαϊκή υπαγωγή στο αντευρωπαϊκό ΔΝΤ. Είναι δεδομένο ότι εάν γίνει νομικός έλεγχος του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, όχι μόνο με το Ελληνικό αλλά και με το Ευρωπαϊκό δίκαιο, η συμφωνία θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων.
Είναι λοιπόν δόλια η ταύτιση μνημονίου – Ευρωζώνης. Όπως ήταν δόλια και η είσοδος του ΔΝΤ στην Ευρωζώνη από την κερκόπορτα που άνοιξε ο Παπανδρέου. Αυτό θα βγει και από την εισαγγελική διερεύνηση για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, όπως και από τα σκάνδαλα που συνόδεψαν την πορεία προς το μνημόνιο (Τ3 – Τ10, CDS, Απόρρητες δαπάνες σε επισκέψεις Σόρος – Ρουμπινί κλπ).
Όπως δεν είναι καθόλου τυχαία η πρωτοσέλιδη αγιοποίηση του ΔΝΤ και η δαιμονοποίηση της ΕΕ σε πρωτοσέλιδα “αντιπολιτευόμενων” εφημερίδων. Όπως δεν είναι τυχαία η πολεμική που ασκήθηκε στην Ελλάδα από Γερμανικά ΜΜ”Ε” για να δοθεί η ευκαιρία της μη ενεργοποίησης του άρθρου 122 της συνθήκης της Λισσαβόνας.
Αυτά λοιπόν τα της μονομερούς καταγγελίας, είναι τουλάχιστον φαιδρά. Αφού θέλετε να ανάγετε ένα Έθνος σε επίπεδο μίας επιχείρησης, ακούστε το επιχειρησιακά:
Όταν αναλαμβάνεις την διοίκηση μίας εταιρείας και διαπιστώσεις ότι ο προκάτοχος σου έχει προβεί σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΤΙΚΗ συμφωνία χρηματοδότησης, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να την καταγγείλεις. Είσαι ΕΚΝΟΜΟΣ εάν δεν το κάνεις και συνένοχος εάν δεχτείς την συνέχιση της. Το “μονομερές” είναι αυτονόητο, αφού συνήθως ο τοκογλύφος δεν κάθεται να συζητήσει όταν έχει προσημειώσει τα πάντα. Περιμένει απλώς να πεθάνεις.
Και για τους νομικούς (κύριε Βενιζέλε), ΠΑΝΤΑ μία καταγγελία μίας αδικοπραξίας γίνεται ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ. Είναι βασική αρχή της δικαιοσύνης αφού στην αδικοπραξία κάποιος αδικείται ενώ άλλος οφελείται. Το εάν έχεις δίκιο ή άδικο, θα το κρίνει η δικαιοσύνη.
Πως είναι δυνατόν λοιπόν να επιδιώκετε αρνησιδικία με τραμπουκισμούς;

Ανακαλύπτοντας τον όρο της “μονομερούς καταγγελίας” λες και ανακαλύψατε τον τροχό; Έχετε δει ποτέ τον νοικοκύρη και τον διαρρήκτη να καταγγέλουν από κοινού;
Εδώ ακριβώς είναι και η ΑΜΕΣΗ λύση του προβλήματος: Σεβασμός στην Ευρώπη και τους εταίρους, άρνηση οποιασδήποτε υποχρέωσης έναντι του ΔΝΤ μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή της Ελλάδας. Έτσι θα εξοικονομηθούν οι πόροι για την ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της οικονομίας αλλά και για την διόρθωση των αδικιών. Όλα τα άλλα είναι ατελέσφορα, επικίνδυνα, καταστροφικά.
Ναι στην Ευρώπη σημαίνει ΟΧΙ στο ΔΝΤ. Ας γίνει η Ελλάδα η πρώτη χώρα που θα διώξει αυτόν τον καρκίνο αναίμακτα, αυτό είναι το ζητούμενο. Διότι ο καρκίνος θα φύγει που θα φύγει, όπως έφυγε αιματηρά από όλες τις χώρες που επενέβει. Ας μην αφήσει πίσω του λίμνες από αίμα Ελληνικό, ήδη έχει χύσει αρκετό.

http://olympia.gr/2012/05/28/imf-greece-12/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τσελέντης: Ζήτημα χρόνου να έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα!!!

Φώτο από την NASA