Πέντε UFO που πετούν στο Φεγγάρι και χάνονται στην σκοτεινή πλευρά του (VIDEO)

Ο Paul Davies και ο Ρόμπερτ Βάγκνερ, είναι αστρονόμοι και συνδέονται με το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, και είχαν προτείνει μια αναζήτηση για τα ξένα στοιχεία στην επιφάνεια της Σελήνης το 2011. 

Αυτοί οι αστρονόμοι πίστευαν ότι η λεπτομερής μελέτη των χιλιάδων φωτογραφιών που ελήφθησαν από το Lunar Reconnaissance Orbiter της NASA θα μπορούσαν να αποκαλύψουν στοιχεία για UFO. «Αν
και κοστίζει λίγο, να σαρώσουν όλα τα δεδομένα για σημάδια της ευφυούς
χειραγώγησης,ακόμα και αν η πιθανότητα εντοπισμού εξωγήινης τεχνολογίας
στο χώρο μπορεί να είναι εξαιρετικά χαμηλή,» είπαν. Φαίνεται ότι οι
αστρονόμοι αυτοί θα μπορούσαν να μας δείξουν μια απροσδόκητη ανακάλυψη
που είχαν από την απόκτηση των στοιχείων, που είχαν στην διαθεσή τους.

Η  M24digital.com ανέφερε
ότι στα μέσα Απριλίου 2012, οι αστρονόμοι συνέλαβαν πέντε UFO που
πετούν πάνω από το Φεγγάρι να χάνονται στην σκοτεινή πλευρά του. Οι αστρονόμοι λένε τώρα ότι: «η αναζήτηση για εξωγήινη ζωή θα πρέπει να επικεντρωθεί στη Σελήνη».

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *