06:14 - 15/02/2012

Ο Nibiru ορατός από την Ανταρκτική (VIDEO) (Βικτώρια ομόσπονδο κρατίδιο)

Ημερομηνία παρατήρησης: 13/02/2012
Ώρα: 10:14 UTC
Τόπος Παρατήρησης: Victoria Land (Βικτώρια ομόσπονδο κρατίδιο)
Ένα άγνωστο αντικείμενο, στατικό – όπως ένας μεγάλος πλανήτης.
Διάμετρος περίπου: 0,35 βαθμούς.
Αυτός είναι πιθανώς ο πλανήτης Nibiru, που
αρνούνται την ύπαρξη του όλες οι κυβερνήσεις στη Γη.

Η ταινία είναι αυθεντική όπως ισχυρίζεται ο επιστήμονας Τζον Marggraf που εργάζεται στο Ινστιτούτο για την Έρευνα στην Ανταρκτική.

Σύμφωνα με τις τροχιακές τα δεδομένα από το Internet:
Εποχή = 07.11.2011 2,455,872.729167 5:30 UT (Ιουλιανό ημέρες εποχής)
Ημι-βασικός άξονας = 232,63101
Εκκεντρικότητα = 0,99583
Κλίση = 158,44803
Η γωνιακή απόσταση περίαψης = 205,20567
Το μήκος του ανερχόμενος κόμβου = 270,00237
Σημένετε για την ανωμαλία στην εποχή = 359,87755

Χρησιμοποιώντας ένα προσομοιωτή των ύποπτων αντικειμένων από το διάστημα:

Η κρίση είναι δική σου…

anekshghtakaiapokryfa

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*